maanantai 31. toukokuuta 2010

Clickity clog...CLOOT CLOOT

Pahoittelen puukkariaiheisten postausten ylivaltaa: tämä(-kin) postaus käsittelee siis puukenkiä, kahdesta syystä: törmäsin termiin CLOOT = Clog Boot, joka vain oli minusta niin hupaisa sana, että pitihän siitä kirjoittaa. Ja toisekseen, konjakilliset Hasbeensini saapuivat tänään, ja ne ovat täydelliset!
Ihastuin tähän Opening Ceremonyn kuvaan jokin aika sitten, ja tykästyin niin, että talletin inspiskansiooni. Siellähän ne Clootit ovat mallin jalassa. Asokselta vastaavat löytyvät sopuisammalla hinnalla, tosin laatu näytti suurennetusta kuvasta tarkasteltuna heikohkolta, vaikka nahkaa olivatkin. -Itselläni ei ole kokemusta Asos-merkkisistä kengistä, joten jos jollakulla on, kuulen mieluusti niin laadun kuin mitoituksenkin juttuja. Mutta sitä piti vain siis sanomani, että epäilen, että ensi syksynä näitä kuulkaas varmasti nähdään, ja paljon!

Nyt on edessä enää täydellisten harmaiden sukkien haku, paapallani olisi juuri passelit sukat, jotka tyttärentytär nappaisi ilomielin itselleen, elleivät olisi noin kuusi numeroa liian suuret. Suuntaan siis toiveikkaana (vanhojen)miestensukkaosastolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)