sunnuntai 30. toukokuuta 2010

How-to-hissi

Tänään kipittelin kaupungilla viimeisten tarharomppeiden perässä -ensi viikko ollaan tarhassa treeneissä lounaaseen saakka joka päivä, ja tytön ulkovaatetus kaipasi vielä hiukan täydennystä. 
 

 
 Päällä vanhat kaverit, jakku Zara, farkut Nudie, balsut Tory Burch, teeppari Zara, vyö mumman vanha ja laukku LV.

Söpön softshell- tuulitakin löysin KappAhlista, muista (avoinna olleista) lastenvaatekaupoista oli kannettu kaikki takit jo ilmeisesti syksyä odottelemaan tai myyty minulta täysin ohi menneissä kevään alennusmyynneissä, mikä oli aikamoinen ylläri.


Ostin viime syksynä ensimmäisille pakkasille KappAhlin kaxx- talvihaalarin, kun alennusmyynneistä edellisenä talvena hankkimani 86-senttiset olivatkin alkutalvesta ihan liian suuria. Olin todella positiivisesti yllättynyt haalarin laatuun, täyteen vedenpitävyyteen ja istuvuuteen sekä ihanaan shokkipinkkiin väriin mustine tehosteineen. Tulevana syksynä aion siis ilman muuta samantien napata vastaavan talven toiseksi haalariksi, kun kauppoihin ilmestyvät. Huh, aikamoista, ajatella jo talviromppeita :)

Sadetakki jäi vielä puuttumaan, mutta sellaisen hankkisinkin mieluummin käytettynä.


Went to the city to buy some essentials for my girl, since we are starting day care practises tomorrow! Found this super cute softshell jacket for the colder days of summer. As what i wore today, every piece is a long-time friend, jacket and tee from Zara, jeans Nudie (note so self: have to buy a new pair!) and ballerinas Tory Burch.

9 kommenttia:

 1. Näytät ihanalle :) Taidampa käydä huomenna tsekkaamassa Zarasta jakkua itselleni.. mulla ei oo koskaan ollut, olis ehkä aika :)

  Mukavaa tarhatreenailua! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja ihana ponnari!

  Mäkin kaivoin huomiseen työasuun äsken tummansiniset farkut :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo Zaran jakku! Taytyykin kayda Zarassa pyorahtamassa, en ole vuosiin kaynyt.

  VastaaPoista
 4. Cherry, kiitos vain :) Juu, Zaran jakuissa on usein hyvä hinta-laatusuhde, sieltä kannattaa ehdottomasti aloittaa jakkutaival! Ja kiitos myös tsempeistä, meni ekaksi päiväksi oikein kivasti.

  Malia, kiitos :) -osaan tasan kaksi kampausta, kiinni ja auki, ja tämä oli sitten se jälkimmäinen :D Mun pitäisi hankkia uudet tummat, ovat kovasti menettäneet väriään polvista, mutta ovatkin jo yli kaksi vuotta vanhat ja tosi paljon pidetyt.

  Inaria, kiitos kiitos :)

  KitKat AKA Katz, minäkin tykkään tästä, kiitos -on ollut tosi hyvä hankinta, takana vuosi suht säännöllistä käyttöä, ja edelleen ryhdikäs ja napakka. Zaraan, mars :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, tarkoitatkos, että olisi virallisempi termi :) -niin kyllä taitaisi ollakin. On vain juuttunut tuo termi jostain päähäni... Siellä kun aidan takana laiduntavat ;)

  VastaaPoista
 6. Tarkoitin juuri sitä :) Aika tulkinnanvaraiseksi muuten jäi tuo kommenttini, itselleni se on niin päivän selvää etten edes tajunnut. Tarha kuulostaa jotenkin niiiiin aliarvioivalta, vaikkakaan termin käyttäjät eivät sitä välttämättä tarkoitakkaan :)
  Ps. näytät ihanalta noissa postauksen kuvissa!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, hihii, hyvin oltiin samalla aaltopituudella. Olet kyllä oikeassa, ehdottomasti -tarkoitukseni ei tosiaankaan ollut käyttää sitä tuossa huonommassa sävyssä, kuten toivottavasti kaikki ymmärtävät :) Olen itsekin usein aika kielipoliisi, mutta näin sitä vain mennään omiin kuoppiin, kopsis vaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)