torstai 27. toukokuuta 2010

Teillä ja Turuilla

Tänään tehtiin tyttären kanssa päiväretki Turkuun ystävän luokse. Olipa hauska päivä -ihmeesti sitä ehtii kaikenlaista, vaikka lähtee vasta puolen päivän aikaan. Istuskeltiin ihan kuningattarina omassa perhehytissä, nassutettiin pillimehua ja karjalanpiirakkaa ja villiinnyttiin leikkivaunun liukumäessä. Äiti-tytäraikaa parhaimmillaan!

Vaatteet vanhoja rakkaita kaikki,  Farkkutakki HM Divided, pöksyt Acne, tennarit Converse, trikoopaita Zara.

Olin jo unohtanut, miten helppoa junamatkailu onkaan (silloin kun ei ole matkatavaroita, siis). Samanhenkisellä asulla mentiin kuin eilenkin, eli rentoa ja mukavaa,  kuvassa eilispäivän asua

10 kommenttia:

 1. Mitä mitä, etkä tullut mua moikkaamaan! :)

  Ihanan rento asu, tiedän, sillä kuljin äsken melkein samanlaisessa. Oli converset,samat pökät ja teeppari, farkkutakin tilalla vaan oli neule.

  VastaaPoista
 2. Malia, no arvaa vaan oliko mielessä! Ollaan tulossa paremmalla ajalla kesänmittaan, ja sitten takuulla sinne keskustaankin (nyt oltiin Kupittaan kyljessä vauvojen kanssa). Ja taas voi sanoa tämän meidän vakiolauseen: perusasut on parhautta :D

  VastaaPoista
 3. Ihmettelit miksi ihmiset ostaa liian pieniä kenkiä. Samaa voi ihmetellä, et miksi ihmiset pitää esim. liianpieniä housuja kuten sulla tässä kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan rento asu ja minusta näyttää ihan sopivaltakin sinun päällesi. Minä kuljen aina jälkijunassa kun vasta nyt on nuo harmaat pöksyt alkaneet kiinnostamaan :) Kävimme myös täältä pääkaupunkiseudulta Turussa pitkää viikonloppua viettämässä edellisviikonloppuna ja myös Sisustuksen Koodissa poikettiin. Malia ei ollut paikalla, mutta liike oli aivan ihana ja olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, tosiaan, liian pienet vaatteet menevät sinne samaan syssyyn liian pienten kenkien kanssa. En todellakaan ole immuuni itsekään sellaisille virhehankinnoille ;) Kuvassa olevat pöksyt tosin ovat malliltaan niukat ihan tarkoituksella, eli eivät sellaiset peruscollegelökäpöksyt, ja siksi saattavat tietysti näyttää jonkun silmään liian pieniltä.

  Riikka, kiitos :) ja juu, sopivat tosiaan ovat, kuva taitaa vähän hämätä, sillä malli on oikeassa elämässä ylhäältä väljä ja lahkeista pilli (mitenkäs se Leevi lauloikaan ;) Pöksyt on helpot, toki eivät taida sopia ihan jokamenoon. Turku on niin kaunis kaupunki, ollaan mieheni kanssa siellä vietetty myös kivoja lomia. Sisustuksen koodiin on pakko ennättää ensi kerralla!

  VastaaPoista
 6. Niin, ja me muut saamme vain kahehtien ihailla siroja sääriäsi-miten noista housuista muka liian pienet saisi;-)? Nehän istuvat just eikä melkein!

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle, ja kun ehdit käypä kurkkaamassa meillä-siellä on teille tuliaisia;-).

  VastaaPoista
 7. Heh, siis piti kirjoittaa "kadehtien";-).

  VastaaPoista
 8. Aamunkukka, kiitos vain :) Ja kävin heti kurkkaamassa "tuliaiset" ja muutkin teidän kuulumiset, olen kovasti otettu, kiitos ihanainen <3

  VastaaPoista
 9. Saat kyllä tosi rennonkin asun näyttämään tyylikkäältä, vau! Mun päällä samainen asu ei näyttäisi yhtä huolettoman mukavalta. Ekaa kertaa käymässä, kalastajan vaimon kautta tänne eksyin. Kivalta näyttää, tulen toistekin :)

  VastaaPoista
 10. MalliMamma, kiva kun tulit :) Ja kiitos kovasti, harmailla kollareilla ja farkkutakilla on helppo olla "iisisti cool", kokeile vaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)