maanantai 28. kesäkuuta 2010

Alennusmyyntihai täällä, päivää!

Tein Zarasta muutaman aika hauskan alelöydön, joista tässä kaksi -aleprosentit eivät päätä huimanneet, mutta en uskaltanut jäädä odottelemaan lisäalea, sillä silloin tuskin olisin enää näihin törmännyt.


Nahkashortsit ovat hurjan pehmoiset. Ajattelin yhdistää näihin syksyllä harmaat paksut sukkahousut ja tolppakorot (joita tosin kumpiakaan en vielä omista ;) Kukkapaitista pitää vielä ajan kanssa vähän sovitella ja katsoa, jääkö se kaappiin vai ei. Kahden vuoden sisällä Zarasta hankitun paitapuseron suhteen on vain mennyt maltti, saumat nimittäin ratkeilivat molemmista alle viidessä käyttökerrassa. Murr.

Tänä kesänä minusta aletarjonta minusta ole ollut yhtä mahtava kuin viime vuonna, vai kuvittelenkohan vain. Lapselle olen löytänyt kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä, mutta omasta vinkkelistä vähän laihanlaisesti tarvelistalta ylivedettävää. -Nyt taidan katsoa verkosta enää Asoksen ja Mini Rodinin (tykkään merkin (lasten-)vaatteista mahdottomasti!) alevalikoimat, kun kesäalet joskus starttaavat niissäkin :)

PS. Jos Nellyn ale kiinnostaa, kurkkikaa sisään jo nyt vähän etukäteen koodilla VIPSUMMER2010    :)

6 kommenttia:

 1. Molemmat ainakin näyttää tosi kivoilta, etenkin toi paitis. Laadusta en osaa sanoa muuta, kuin että Zarassa hinta ja laatu ei taida käydä käsi kädessä... Olis kiva nähdä noi sun päällä :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit noi shortsit on älyttömän ihanat! Siis aivan täydelliset, oi joi joi...

  Eikä paidassakaan mitään vikaa ole :)

  Mä löysin Zarasta kauan himoitsemani camelin jakun, sen saman kun olen kuolannut Hannelin päällä, jee. Tosin jakku oli vielä ostaessani normihintainen, pöh.

  VastaaPoista
 3. Mistä ihmeestä sä onnistuit löytämään nuo nahkasortsit?! En muista nähneeni niitä normihintaisenakaan saati alessa! Hitto, miten hieno löytö!

  Kukkapaitiskin näyttää kivalta. Toimii varmasti farkkujen kanssa ja nyt kesällä sortsien.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat nuo shortsit! Ja paitiskin on oikein kiva. Hyvät löydöt teit. :)

  Mun pitäis kans löytää jotku kivat shortsit... ai miten niin alkaa tekeen mieli kaikkea uutta, kun lukee sun blogia... ;D

  VastaaPoista
 5. Oli niitä täyshintaisinakin myynnissä muutama kuukaus sit. Muistan kokeilleeni niitä...

  VastaaPoista
 6. Mä olen sovittanut noita molempia aikoinaan (paitaa rusehtavan sävyisenä) ja paita lähti silloin mukaan. Mutta nuo pöksyt oli ihan yli-ihanat jaloissa, matsku oli, niin kuin sanoit, pehmoistakin pehmoisempaa.. Oliskohan siellä vielä mun kokoa, menisi hyvin yhteen rusehtavan ruusupaidan kanssa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)