torstai 17. kesäkuuta 2010

Elossa ollaan ja aleissa kanssa!

Heiheihei,

Aurinkoiset tuliaisterkut Pariisista! Ihanaa miten paljon jaoitte loistovinkkejä reissuun lähteville, voi kunpa aika olisi riittänyt kaikkeen!

Sain hurjan flunssan paluumatkalla, ja työelämä on ollut sellaista matalalentoa alkuviikon, että en ole ehtinyt edes blogin puolella piipahtamaan! Ehti tulla jo kova ikävä teitä, kamuset :) -Isolla innolla sukellankin nyt lukemaan blogituttujen kuulumiset ennen höyhensaarille kömpimistä.

Ajattelin tulla pikaisesti kertomaan, että ALE:t ovat taas täällä: H&M:ssä aletuotevalikoima liikkeissä parhaimmillaan, ja Whistlesin verkkopuoti tarjoaa erikivoja aleherkkuja! Itselleni en H&M:sta mitään löytänyt, lapselle sitten senkin edestä. Whistlesistä olen hetken hautomisen jälkeen juuri napsutellut matkalle tällaisen paketin:Rennot mutta siisti mustat pestyä silkkiä olevat pöksyt kesäksi, ja syksyä silmälläpitäen tummanharmaan mokkahameen, sekä jo muutama kuukausi sitten ihastelemani lenkkikorut -kaikki olivat nyt puoleen hintaan tai alle.

Laitan Pariisiraporttia, kunhan aivoissa kiertää muukin kuin niiden paikan vallannut räkä. Niisk!

3 kommenttia:

 1. Hiiih, Tervetuloa takaisin!!!
  Kunpa räkä jättäisi sinut pikaisesti rauhaan. Innolla odottelen Pariisin kuulumísia.

  Ja ihana paketti sulle on tulossa.

  VastaaPoista
 2. Teretulemaks takaisin! Tyylikkäitä ostoksia tulossa, oi. Mutta kääk, olen etsinyt kevään itselleni silkkipöksyjä, eikä mieleisiä ole tullut vastaan. Nuo sinun klikkaamasi ovat varsin lähellä sitä, mitä haen... ja edulliseen hintaan vielä.

  VastaaPoista
 3. Silkkipökät ovat kyllä täydelliset! Jos en olisi ostolakossa tämänpäiväisen Whyredin tilauksen jäljiltä, klikkailisin nuo kyllä ostoskoriin. Nettikauppojen alennusmyynnit yhdistettynä tylsään iltaan: petollista.

  :m

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)