sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhannuskuulumisia

Juhannusterveiset juuri reissusta kotiutuneelta. Tänä vuonna vietimme jussia rauhallisesti miehen suvun kesken Lahdessa; erityisen rauhalliseksi pyhät teki se, että lapsukainen sairastui järjettömän ärhäkkään vesirokkoon, jonka tahdissa rokattiin koko pikkuloma. Raskasta, mutta onneksi Lahden kaupunginsairaala palvelu upeasti pyhienkin aikana, ja saatiin pienelle edes hiukan helpotusta tuskaisaan oloon.

Juhannuksena ei tullut kuvia juuri napsittua yllä mainitusta johtuen, joten "kuvitan" tekstin mieheltäni saamallani todella mieluisalla synttärilahjalla, joka nyt pääsi tositoimiin pitkälle viikonloppumatkalle.

 LV Keepall 55

Siinä onkin sitten reissukassia seuraavaksi kahdeksikymmeneksi vuodeksi :) Harkittu ja tarpeellinen, ja helpottaa koko porukan reissuja; aikaisemmin omat ja lapsen tavarat ovat nimittäin olleet miljoonassa pussukassa eteisessä odottamassa autoon hyppäämistä. Tässäkin pätee vanha sananlasku: hyvää kannatti odottaa (ja pitkään!).

16 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana synttärilahja! :)

  VastaaPoista
 2. Aivana mahtava synttärilahja. kyllä tuollaisesta lahjasta varmasti moni nainen on iloinen. Ilmeisen ihana mies sinulla :)

  Itselläkin ollut keepall haaveissa jo useamman vuoden. Laukkuhaaveita on vain niin paljon että saa nähdä milloin sen saisi hankittua. Raportoi ihmeessä sitten kokemuksia kuinka paljon tavaraa se vetää ja kuinka esim. hihnat toimivat käytössä. painavatko tai hiertävätkö kantaessa jos laukkuun on lastattu paljon tavaraa

  VastaaPoista
 3. juille, kiitos, kyllä on! ei tällaisia ihan joka vuosi(kymmen) minulle satele :)

  Tintti, ihana on ;) tuossa kuvassa laukku on jo täpösen täynnä, hyvin veti neljän päivän vaatekerrat ja vähän päälle, sekä ihan normaalikokoiset kosmetiikkaputelit. Painavahan siitä sellaisella lastilla kieltämättä tuli, ja siksi hihna pureutui teepaitasillaan kannettaessa ihoon, mutta kahvoista sai kannettua käsivarrella myös mainiosti. Sovittelin myös kokoa 50, mutta se oli juuri hiukkasen pieni viikonloppureissujen tarpeisiin. Tai olisi sopiva, jos minimoisi tavaramäärän ja ottaisi matkapakkaukset shampoita yms, mutta aina ei jaksa sellaista ;)

  VastaaPoista
 4. Oh, miten ylellisen upean lahjan olet saanut!! Tuollainen on ikiklassikko josta nauttii kyllä todella pitkään :)

  Toivottavasti pikkuinen voi jo paremmin!

  VastaaPoista
 5. Voi, vesirokko kurja, mutta toisaalta perinteinen lastentauti, joka mielestäni on hyvä sairastaa pois, ettei tarvitse vanhemmalla iällä rokotella tms. Vointeja sinne!

  Ja mikämikä ihana synttärilahja!! Love it!

  VastaaPoista
 6. Malia, no sanos muuta, on kyllä niin mieluisa, ja mikä vielä parempaa, pitkäikäinen. Kyllä kelpaa reissata eessuntaas :) Ja kiitos, pieni on jo vähän parempi, tosin tämä päivä on mennyt vielä nukkuessa. Ja hyvä niin, jää raapiminen vähemmälle.

  Paulis, olen ihan samaa mieltä, parempi nyt kuin vanhempana, tai jäädä sitä "odottelemaan" aikuisikäiseksi! -itselläni se oli ala-asteikäisenä, ja vaikka oli todella paljon lievempi kuin tyttärellä, muistan vieläkin sen kurjan olon. Ja kiitos, se on tosiaan aivan valtavan mieluisa. Pakkaamisesta tuli hetkessä VIELÄ hauskempaa :) (olen pakkausfriikki noin muutenkin ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava lahja! Jokaiseen matkaan tulee ripaus luksusta tuon laukun myötä. :)

  Toivottavasti teidän pikkuinen voi jo paremmin. Meidän lapsilla oli myös vesirokko keväällä ja täytyy sanoa, että se on aivan karmea tauti. Meillä se iski ensin pojalle (4v.) ja klassisesti parin viikon päästä tytölle (2v.) ja tytöllä se oli erityisen paha. Molemmilla on vieläkin arpia... :/

  VastaaPoista
 8. Voi mikä lahja, aivan mahtava :). Kiva mies :).

  Toivottavasti pikkuinen on jo paremmassa kunnossa. Vaikka se onkin raastavaa katsoa vierestä kun toisella on tuskaisa olo, niin silti sanoisin sen olevan parempi tauti sairastaa nyt kuin sitten aikuisena. Sairastin nimittäin vesirokon itse vasta 18-vuotiaana ja oli varmaankin pahin sairaskokemus tähän mennessä. Lähes 40 asteen kuume muutaman päivän ja paljon näppyjä, joista on vieläkin yli 10 vuoden jälkeen muistona valkoisia jälkiä dekoltee täynnä. Onneksi eivät näy kovin hyvin, jos ei osaa katsoa :).

  VastaaPoista
 9. suvi m, voi teidän pieniä! Nyt jo näkee, että meilläkin tulee jäämään muutamia syviä arpia, pienempien määrää en uskalla edes arvata. Ja tosiaan, juuri sama fiilis minulla onkin kassista, arkisistakin reissuista vähän juhlavampia :)

  h_eidi, kiitos :) mahtava mies ja kiva lahja sopisi myös sanoa :) Oi hurja, aikuisiällä sairastettu vesirokko on kuulemma jotakin aivan kamalaa! Itsellänikin on muutamia rokkoarpia mahassa, mutta eivät onneksi tosiaan näy hyvin, jos ei tiedä, mitä tiirailee.

  VastaaPoista
 10. Oi, täydellinen lahja <3 Ihana:)

  VastaaPoista
 11. Mongusti, no niinpä, olen tosi iloinen - ei tuosta enää lahjat paremmaksi mene :)

  VastaaPoista
 12. Tuo laukkuhan on ihan mieletön!! <3 Milläs saatais tämänkin perheen mies ostelemaan mulle tuommoisia ihanuuksia ;) Mä luulen, että täytyy olla ihan erityinen mies, jota kiinnostaa itseäänkin vähän laadukkaammat jutut. Ehkä alan häiden jälkeen säästämään itse ;)

  VastaaPoista
 13. Cherry, se on kyllä niiiin superkiva! Meillä varmaan homma on mennyt niin, että kun mies on nähnyt, millä omistautumisella säästän itse vaikka vuosia aikaa kestäviin juttuihin, hän on ymmärtänyt pointin, ja ilon mikä siitä syntyy ;) Lisäksi tämä kassi kyllä helpottaa häntä itseäänkin, kun ei tarvitse niitä miljoonaa nyssäkkää enää kanniskella ;) Ja voi että ihanaa kun saat suunnitella häitä, se on kyllä superhauskaa puuhaa. Annan vain yhden ohjeen/vinkin: älä stressaa YH-TÄÄN! Jos alkaa sressittää, jätä mietiskely siltä päivältä :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos! Olenkin tuota vinkkiä toteuttanut tässä jo heti kättelyssä :D Onneksi ymmärsin ajoissa, että noin kivan asian takia en kyllä stressaa! Hääpaikan löytäminen ja varaaminen oli jo itsessään niin aikaavievää, että huilaan hetken ;)

  Tuohon toiseen asiaan, se kuulostaa kyllä järkevältä. Itse olen semmonen tuhlari, että vaaditaan kai jotain korkeampia voimia, että saisin säästettyä kovin pitkiä aikoja. Mutta sinä kuulostat ihanan määrätietoiselta ja tiedät mitä haluat. Tai et ainakaan halua liian montaa asiaa yhtä aikaa ja osaat sijoittaa rahat tuommoisiin laadukkaisiin ja pitkään iloa tuoviin juttuihin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)