torstai 24. kesäkuuta 2010

Keskiyön pöhköä pähkimistä

Kehtaankohan edes tunnustaa,  että olen juuri käyttänyt vähintäänkin puoli tuntia oivaa nukkuma-aikaa oikean farkkukoon arpomiseen :) -Acnen Ten Wetit vetivät puoleensa alepuolella niin kovasti, että vastoin kaikkia periaatteitani päätin tilata farkut ilman mallin sovittamista nettikaupasta.
Pohdinta ei kyllä johtanut yhtään mihinkään, sillä käyttämieni farkkujeni kokojakauma on 26 tuumasta 29 tuumaan, eikä merkkien ja kokojen välillä ollut mitään logiikkaa. Jotta ei menisi ihan arpapeliksi, tilasin sitten joviaalisti sekä koot 27" että 28". Toivottavasti osuu edes sinnepäin, että en joudu molempia lähettämään takaisin. Jännitystä tuo lisäksi se, miten lahkeenmitta riittää.

Farkkujen hankkiminen taitaa olla vielä kamalampaa, kuin alusvaatteiden, huh ja puh ja pelistä pois. Huomiseksi on luvattu lämmintä keliä, eli farkut voi onneksi hetkeksi unohtaa, ja sujahtaa sortseihin sen sijaan :)

7 kommenttia:

 1. Farkkujen osto voi olla piinaa, vaikka pääsee sovittamaankin. Tosin minun ongelmani on se, että kaikkien - siis kaikkien - farkkujen lahkeet ovat minun kintuilleni liian pitkiä. Jos joskus jotkut suurin piirtein sopivan pituiset lahkeet omaavat farkut löytää, niitä tuleekin sitten hamstrattua.

  Toivottavasti jommat kummat pöksyt ovat sopivat!

  VastaaPoista
 2. Anja, hihii, eiks oo, niin kamalat, että täydellisen ihanat :)

  Vimps, Ja hikistä hommaa! Minulla yleensä lahkeenpituus riittää, kunhan vain katson että lapussa lukee 34, muuten farkkujen ostaminen on ollut suht simppeliä tähän saakka :)

  VastaaPoista
 3. Uuuh ma en edes pida farkuista, saatikka niiden kokeilemisesta. Mulle sopii parhaiten mekot ja korkkarit. Siksi farkkuja nakee harvoin paallani. Ostan farkkuja tosi harvoin, noin kerran vuodessa vain :)
  x

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, aurinkoista Juhannusta koko perheellesi!

  ...täällä pääsemme mekin aloittamaan sen vieton huojentuneina kun itsensä työtapaturmaillut poikani pääsee sairaalasta yöllisen leikkauksen jälkeen, kipsattuna tosin! :P Kaverijuhannus vaihtuu rauhallisempaan sukulaisoleiluun.

  t.Susse

  VastaaPoista
 5. Inaria, minullakin oli toooosi pitkä tauki farkkujen käytössä, äitiyslomalla uniformuna oli yleensä mekko tai leggarit ja sukkikset. Töihin farkut on jotenkin niin helppo valinta :) Ja sama täällä, harvoin tulee ostettua, nehän kestääkin hyvänä ikuisuuden.

  Susse, voi hurja ja voi kamala, mitä draamaa jussin alla! Toivottavasti poikasi voi oikein hyvin, kipsistä huolimatta! Pikaista paranemista!

  Meillä puolestaan iski tyttöön aivan hirvittävä vesirokko, eli teemana on todellakin ollut yötön yö, niin tuskainen typy on ollut.

  Cherry, sitä samaa kaunokainen :) toivottavasti on ollut ihanaista :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)