keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Nyt-ten Wet-ten

Huono kuvatuuri vain jatkui -selvisi tosin syykin, mies oli käynyt säätämässä viikonloppuna kameran asetuksia omiin salaperäisiin tarkoituksiinsa.
 teeppari Object (alesta sekin), farkut Acne, popot La Dolce Vita

Acnen alefarkut malliltaan Ten Wet eivät tässä kuvassa pääse oikeuksiina (näytän tosiaan lähinnä siltä, että olisi "huonot housussa", ja värikin on tumma sininen, ei musta), mutta uskokaa silti, että ovat kivat ja hauskat -Ja hitsi, miten venyvät. Hyvä juttu, sillä tykkään syödä paljon ;)

14 kommenttia:

 1. Ihana asu, tykkään:) Ei näytä et olis "huonot housussa" Hihhhi:)))
  Näytät aina niin kauniilta ja onnelliselta kuvissa:)

  VastaaPoista
 2. Outsis että on ihanat farkut! Mä jaan sun himon tuohon housumalliin, jotenkin niin vänkä :)

  VastaaPoista
 3. Uuuh, tosi hienot nuo housut sinulla! Ihanan rennot. Nyt tohon vielä joku ihana pappavillis...

  VastaaPoista
 4. Housut näyttää tosi kivoilta! Sä olet ihan tehty Acnen housu-malliksi, mä en ole koskaan uskaltanut edes kokeilla yhtään Acnen mallia. Haluan olla pitkäsäärinen, haluan!!!

  VastaaPoista
 5. Mongusti, hihi, omaan silmään toi synkkä musta palleroalue tossa vyötärön alapuolella näyttää sitä ;) Ja kiitos, kiva kuulla -oon aikalailla perustyytyväinen, joten helppohan se on hymytä :)

  Malia, tää on kyllä hyvä malli, kun ei tarvii huolehtia istuvuudesta :) Paits että lahkeiden pitää olla tarpeeksi tiukat.

  Paulis, hei et arvaa, just sovittelin mun harmaata, mutta turhan virttynyttä pappisvillistä :)

  NinaV, tämänmalliset sopii kyllä, mutta voi apua, kun olen sovittanut perusfarkkuja, ei jestas miten huonosti ne istuu. Ja nämä sopii minusta vielä paremmin vähän lyhyemmällekin sääriosastolle, koska on vielä kivamman näköistä, kun pillilahje jää ryttyyn, kokeile vaikka!

  VastaaPoista
 6. Miten valkoinen t-paita voikin näyttää noin hienolta? Housut sopii sulle myös. Itse en ole hyviä tuon mallisia löytänyt, yleensä näyttävät edestä kivoilta, mutta takaa eivät.

  Löysin blogisi muutama viikko sitten ja ihastuin heti tyyliisi ja kirjoitustapaasi. Luinkin jo kaikki kirjoitukset läpi :)

  VastaaPoista
 7. Noelle, Kiitos kauniista sanoistasi -tuli niin iloinen mieli :) Eikö ole hassua, miten ihan perusklassikot on joskus niin kivoja kaikessa selkeydessään. Ja rehellisyyden nimissä muuten noista farkuista, eivät todellakaan näytä takaa mitenkään erityisen hehkeiltä :D -mutta kestän sen kuin tosinainen, ehkä niiden ei ole tarkoituskaan :D

  VastaaPoista
 8. Ihan sun näköiset pökät. Osaat varmasti kantaa noi niin, ettei huonot tosiaan oo housuissa :) Oon kanssa huomannut saman, kun Mongusti, että näytät aina super onnelliselta näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 9. Cherry, hihii, kakkahousun näköiset pökät on mun näköiset :D Juu mutta kiitos siis. Ja tosiaan, harvoinpa mua mikään kovasti kismittää, etenkin silloin kun blogijuttuja kirjoittelee, se vaan on sellainen iloinen henkireikä :)

  VastaaPoista
 10. Lilou, huomasin sähköpostista että ollaan samassa "jengissä"! ;)

  VastaaPoista
 11. oi, sulle sopii niin hyvin nuo acnen farkut! muutenkin olet ruumiinrakenteeltasi sellainen, että farkut näyttää sulla tosi hyvältä tai sitten vaan osaat valita vartaloasi imartelevat :)

  VastaaPoista
 12. COCO, laitoinkin sulle meilin :)

  Nna, kiitos kovasti -olen ehkä tosiaan tainnut löytää sen oman mallini, joka on lahkeesta pilli, muulla ei ole oikeastaan väliä :)

  VastaaPoista
 13. Olen seurannut blogiasi ahkerasti, kun asuin New Yorkissaja muutin nyt pari viikkoa sitten takaisin Suomeen. Sain sulta hyviä Nykki vinkkejä ja samalla pysyi kotimaan asioista kärryillä.. En tiedä onko suomi tosiaan näin pieni maa, vai onko kyse vaan sattumasta mutta olen mielestäni nähnyt sinut useamman kerran samalla kadulla johon muutin.. Ja nyt tänään
  omasta mielestäni näin samalla kadulla myös Preppy casualin Kerstin.. Huh! Ymmärrettävästi et halua perheesti asuinpaikkaa paljastaa, mutta olisiko kyseessä K:lla alkava kaupunginosa ja O:lla alkava katu :D ?

  - Corinna -

  VastaaPoista
 14. HEH, en ehkä ihan noin meinannut ;D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)