tiistai 29. kesäkuuta 2010

Rimpsularimpsularallallaa

Yritin kovasti kuvata itselleni vähän epätyypillisen asukokonaisuuden, nimittäin sellaisen, joka sisältää rimpsuhelmaa.

Joskus ei vain onnistu kuvat, ei vaikka kuinka yrittää, joten muutaman tärähtäneen ruudun joukosta oli valittava se vähiten hytisevä, ja tehtävä livekollaasi, jotta jotain tolkkua saa :)

 Hamonen Zara, puukkarit Swedish Hasbeens, teepaita T by Alexander Wang, kassi oikeanpuoleisessa kuvassa 3.1 Phillip Lim ja neuletakki Filippa K. Possunpinkeissä varpaissa Rimmelin oranssi kesälakka.

7 kommenttia:

 1. Asu näyttää mukavalta! :) onko nuo hasbeensit super- vai sky hight? Itse hankin edullisemmat Moheda toffeln-puukkarit, jotka vastannevat super highta. Täällä näkyvät: http://www.brandos.fi/moheda-toffeln/betty-3003-n-bl-b-blk/a14502

  VastaaPoista
 2. Heini, taitavat olla super high-korkeutta. Sovitin itsekin ennen näiden ostamista noita Mohedoita, olivat just vastaavat, ja mieluusti olisin ne ostanut, mutta malli ei isoksi harmiksi sopinut.

  VastaaPoista
 3. Ihanaaihanaa tytskyhörhelöhelmaaa!!! :) Söpö Lilou!!

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida tuota Rimmelin lakkaa, on aivan huippua! Itsellä sormissa ja varpaissa Rimmelin 60sec kirkkaan korallin väristä. Ihanan värinen ja kestää kovassakin käytössä sormissa viikon!
  Onko kokemusta Inglotin lakoista?

  VastaaPoista
 5. Rimmelin lakat on ihan parhaita!

  Asu on tosi ihana, juuri sopivasti rimpsua! :)

  VastaaPoista
 6. Jotenkin kiva toi lattialle aseteltu asu :D Ja tietysti asu ihan muutenkin.

  VastaaPoista
 7. Paulis, hihii, just sellainen :)

  Malla, joo, ihan superyviä lakkoja on Rimmelillä, pysyy ja näyttää nätiltä, ja on tosi hyvin levittyviä. Huomasinin FB:stä tuon Inglot-kyselysi, mutta mun täytyy tunnustaa tyhmyyteni, etten ole kyseisestä merkistä koskaan edes kuullut. Joten tule sinä sitten raportoimaan, jos sitä päätätä hankkia :)

  Sirpa, niin tosiaan on! Ja juu, pienissä määrin minäkin tykkään rimpsutella ;)

  Miia, se on selvästi lähdössä johonkin tuosta :) Ja kiitos.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)