perjantai 4. kesäkuuta 2010

Vintage mint

Taisin vähän huokaista ihastuksesta, kun mintunsävyistä kynsilakkaa kauppareissulla katsellessani törmäsin tähän IsaDoran puteliin.


Kuvassa rakas, liki loppuun ravattu työjuhtani ja IsaDoran lakka otsikon sävyssä Vintage mint.

Levitysvaihe olikin sitten iso pettymys. Suti oli paksu, leveä töpönen, joka jätti rumat raidat lakkapintaan. Lakka itsessäänkin tuntui aika paksulta ja maalimaiselta. Aluslakan, parin lakkakerroksen ja päällyslakan jälkeen tulos oli likimain tyydyttävä, mutta kiireisen lakkaajan kamaa tämä ei kyllä taida olla.

5 kommenttia:

 1. Väri on kyllä kaunis, tosi harmi jos käyttö on hankalaa. Mitenkähän se mahtaa sitten pysyä...?

  VastaaPoista
 2. Ai ja, mä sit taas tykkäsin vastaavasta tuotteesta mutta lilaan taittavassa vaaleanpunaisessa sävyssä "Bardot Pink". Sillä saa jo yhdellä kerroksella varpaan kynsiin peittävän ja ihan kestävänkin pinnan.

  VastaaPoista
 3. Prefecta, väri kieltämättä on kaunis myös sormissa. Pysyvyys vaikuttaa ainakin tällä hetkellä hyvältä, usein kun jo toisena päivänä jostain kohtaa repsottaa, hiekkiksellä kun joutuvat kynnet koville.

  laurar, voi se oli hieno väri sekin! Täytyy tunnustaa, että taitaa olla levittäjässä ehkä sitten enemmän vikaa :) -tai ehkä tuo minun lakkani on päässyt vähän kuivahtamaan, jos sitä on vaikka availtu, ja siksi on niin paksua?

  VastaaPoista
 4. Minä ostin tuon myös ja olen lakan laadusta ihan samaa mieltä. Ihana väri, mutta koostumuksessa ja sudissa olisi paljon toivomisen varaa.

  VastaaPoista
 5. Kutri, hei mahtista että et hylännyt muotiblogeja! Kävin juuri "Kutriblogissasi", se oli ihana hengähdystauko! Ja juu, näinpä. Mutta hyvin on kyllä kestänyt, ainakin kun laitoin päällyslakat yms sörsselit.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)