perjantai 2. heinäkuuta 2010

Hard working horse 


 


 

 Adalmiina heti arvasikin, paketista paljastui laukku -ja Paulis osui yhtä oikeaan omalla arvauksellaan, että jotakin ihanaa ;).  

Alexa saapui. Palkinnoksi itselleni pitkästä öisestä aherruksesta ja aika komeasta kiitettävien suorasta opintorekisteriotteessa. Ja vähän myös hoitamaan työjuhdan tehtäviä arkilaukkuna töihin-pois-töihin-pois. Otsikko siis taitaa viitata sekä Alexaan että allekirjoittaneeseen yhtä lailla :)

20 kommenttia:

 1. Oi mikä suloisuus! Minäkin arvelin jostain syystä paketista paljastuvan laukun;) Onnea uudelle ihanuudelle:) Ja vielä onnea hienosta opiskelusuorituksesta!

  Minulla tuli otsikosta mieleen The City:n jakso nimeltään "Work horses and show ponies":D

  VastaaPoista
 2. Ihana, täydellinen! Onnea opinnoista, työn aloittamisesta ja samoin tyttärenne "työuran" alkamisesta! Kaikkea on ehtinyt blogissasi tapahtua!! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on. Todella.

  Onko tuo oversized vai pienempi?

  Helteistä kesän jatkoa, tämä jää LOMALLE, ah! ;D

  t.Susse

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut blogiasi ahkerasti, kun asuin New Yorkissaja muutin nyt pari viikkoa sitten takaisin Suomeen. Sain sulta hyviä Nykki vinkkejä ja samalla pysyi kotimaan asioista kärryillä.. En tiedä onko suomi tosiaan näin pieni maa, vai onko kyse vaan sattumasta mutta olen mielestäni nähnyt sinut useamman kerran samalla kadulla johon muutin.. Ja nyt tänään
  omasta mielestäni näin samalla kadulla myös Preppy casualin Kerstin.. Huh! Ymmärrettävästi et halua perheesti asuinpaikkaa paljastaa, mutta olisiko kyseessä K:lla alkava kaupunginosa ja O:lla alkava katu :D ?

  Ja aivan IHANA laukku!

  - Corinna -

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta laukusta (loistava valinta ;))! Olet sen varmasti ansainnut. :)

  VastaaPoista
 6. Eikä! Siis voi mahoton!! Sulla on kyllä upea laukkusuora siellä kotosalla! Onneksi olkoon, tuo on ihan mielettömän kaunis!:)

  VastaaPoista
 7. trés chic, kiitos molemmista onnitteluista :) Laukku on jo testattu ja oikein mainioksi havaittu. No hitsi, nyt on niin monessa yhteydessä tullut The City esille, että sitä on ehkä kohta pakko kurkistella edes yksi jakso.

  Soccermom, kiitos :) Tyttären "ura" muuten typistyi vain kuuden päivän mittaiseksi, sillä päiväkodista löytyi kaveriksi hurja vesirokko, ja nyt jäin jo itsekin sitten lomalle.

  Susse, jeee, sama täällä, lomalomaloma :) Ja tämä on se pienempi koko, kaipasin nimittäin sellaista "jokapäivänlaukkua" ja tämä oli myös ihanan kevyt!

  Corinna, ei_ole_totta! Maailman on tosiaan hurjan pieni, onpa todella hauska sattuma :) Itse en tosin asu tuossa O-kadulla, vaan siinä vieressä/takana kadulla, jossa on muhkea kivimuuri. Toivottavasti pian törmätään sitten ihan livenä :) Ja totta, Kerstikin asuu täällä :) -Niin, ja tervetuloa takaisin Suomeen!

  Heini, nimenomaan :)

  suvi m, hihii, eikös vain ;) arvoin pitkään kahden vaihtoehdon välillä, ja sitten nähtyäni tämän luonnossa ja huomattua sen keveyden, valinta oli aivan selvä. -Ja sinun kuvissasihan sitä kuolasin jo kuukausia `:)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut uudesta laukusta! Kaunis on!

  Toivottavasti tyttären vesirokko on jo paranemaan päin! Itsekin olemme useaan otteeseen joutuneet ulkopaikkakuntalaisina testaamaan Lahden päivystyksen toimivuuden, onneksi aina ollaan yllätytty positiivisesti :)

  Kivoja alelöytöjä myös :)

  VastaaPoista
 9. Oi, ihana ihana ihana! :) Mun Alexa -kuume ei ota laantuakseen, etenkin kun en Mitzystä sitten livenä ihan niin paljoa tykännytkään, mutta silti haaveilen jostain uudesta citylaukusta.

  Onnea myös hienosti suoritetuista opinnoista, laukkusi on kyllä todella ansaittu! Itse olen päättänyt hankkia Chanelin 2.55:n kun joskus saan ekonomin paperit kouraan. :)

  VastaaPoista
 10. Mitä muuten teet työksesi ja opiskelet, kiinnostaisi tietää :)!
  Valloittava laukku!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut uudelle laukulle. Jotain vastaavaa osui omallekin kohdalleni :)

  VastaaPoista
 12. Olen vihreä kateudesta. Vaadinkin tänne läjäpäin kuvia uudesta perheenjäsenestä :)

  VastaaPoista
 13. Upea ostos, onnittelut! On jotenkin juuri "sinun näköisesi". :)

  Samoin onnittelut myös hienosta opintosuorituksesta.

  VastaaPoista
 14. Ihana palkinto! Upea laukku. Onnea lomalaisille.:) t.toinen lomalainen

  VastaaPoista
 15. Aaahhh, se ON ihana!!!! Ja sopii kantajalleen!!!

  VastaaPoista
 16. Whaaat!!! IHANA!!! Onnea upeudesta, sopii sulle erittäin hyvin :) Näyttää niin ylelliseltä.

  VastaaPoista
 17. Cherry, kiitos, nyt on kyllä laukkukokoelma omaan tarpeeseeni täydellinen, yhtä lukuunottamatta; olin nimittäin Pariisissa yhden tietyn vintage-chanelin perässä, mutta koska se oli juuri myyty kun saavuin ratasepisodin vuoksi myöhässä liikkeeseen, päädyin tähän Alexaan :)

  Rouva S, kiitos! ja kiitos kysymästä, tyttö on rupia vaille entisensä, ikävästi vain taitavat kutittaa irtoillessaan, eikä kylpyinnostus ainakaan asiassa auta. Kiva kuulla, että Lahdessa toimii hoito hädän hetkellä, koska siellä vietämme vapaa-aikaa aika paljonkin.

  Kersti, hei naapuri, ai vitsi, harmi, kun Mitzy ei miellyttänytkään -itse hypistelin sitä viime vuonna, ja nahka oli ihanan tuntuista, mutta malli ei ollut ihan sellainen kuin etsin (olin ihastunut tähän messengertyyliin). Kiitos opinto-onnitteluista, kesken ovat toki vielä hieman, mutta oli sen verran rankka rypistys näin yötöinä, että kyllä siitä oli kiva itsensä palkita. Chanelin 2.55 on just hyvä palkinto ekonomin papereista, loistava motivaattori loppurutistukseen ;)

  Anonyymi, Kiitos :) opiskelen amk:n jatkotutkintoa, ja siellä keskityin johtamiseen ja sähköiseen viestintään, joista on hyötyä myös työelämässä :)

  Miia, mitämitämitä! Heti heräsi uteliaisuus, ja oli pakko mennä kurkkimaan.UPEA alelöytö!!!

  Lili, älä ole vihreä, nythän on kesä, ja rusketus :) Ja kuvia taisi pukata heti asupostauksessa. Aika näppärän kokoinen on kyllä tuo kaveri :)
  Carlina, kiitos kovasti, molemmista :) -Miten sitä osaakin aina itselleen ostaa niin sopivat lahjat :D

  Alma, jee, ihanaa lomaa sinullekin! Ja kiitos :)
  Paulis, olit niiin oikeassa arvauksessasi :) Ja tiedätkös, aika hassua, että on kerrankin laukku, jonka olkahihnaa MINÄKIN kirahvi joudun kutistamaan viimeiseen reikään (en halua solmia olkahihnaa, ainakaan vielä)

  Malia, hihii, repesin nauramaan kun luin sun kommentin, whaaat :D Kiitos, se on kyllä juuri sellainen kuin toivoinkin, kevyt, tuoksuu ihanasti nahalle ja siinä on just passelit sisätilat.

  VastaaPoista
 18. Laura, kiitos :) Pääsi arvostavaan kotiin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)