tiistai 6. heinäkuuta 2010

Hippityttö
Sunnuntaina vietettiin typyn synttäreitä pienellä porukalla. Tämä Zaran alen 25 euron hätäostosmekko kesän häitä ynnä muita juhlia varten keräsi vuolaat ihastelut sekä reilusti yli kasikymppiseltä paapaltani, että hänen liki yhdeksänkymppiseltä siskoltaan.

Itse tykkäsin, kun mekko on kuin ilmaa vaan, tosin selän avonaisuus asettaa rintsikkaongelman eteen. Joskus vuosia sitten hankkimani unique brat nimittäin olivat menneet kaapin perukoilla täysin käyttökelvottomiksi, ja lätsähtivät komeasti lattialle kun otin ensimmäisen askeleen :D

Pitää muuten vielä sen verran kehua mekkoa, että voiko olla mukavampaa pakattavaa, kuin täyspitkä asu, joka ei välitä, millaiselle sykkyrälle sen laukun pohjalle sulloo!

10 kommenttia:

 1. Mekko sopii sinulle kauniisti! "Ryttäysvaatteet" ovat todella parhautta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kevyen näköinen mekko! Kommenttini ei kuitenkaan liity suoraan tähän postaukseen, vaan mietin, että miten pitkä oot? Itse olen epäsuomalaisen pitkillä raajoilla varustettu pitkä (175) ja laiha luikku, ja oon katellut, että sulta saa hyviä vinkkejä hoikan vartalon pukemiseen. Siis niin, ettei se pituus/hoikkuus ylenmäärin korostuisi :)

  Lina

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ihana hellemekko tosiaan!
  Mullakin kysymys noihin kengiin swedish hasbeenseihin.Olen kengän koolta 40 joten onko kengät normi kokoa mitoitukseltaan?
  Kiva tämä sun blogi:)

  VastaaPoista
 4. Lina, kiitos :) taidan olla n. 177 cm, ja ehkä aikalailla saman kaavan mukainen kuin sinäkin ;) siis kapeat hartiat ja melko kapea lantio. Kiva kuulla, että olet saanut vinkkejä täältä.

  Anonyymi, kiitos kovasti!! Itse käytän yleensä kokoa 39, joskus harvoin 40. Omat Hasbeensini ovat kuitenkin kokoa 40, ja minulla jää kantapäähän kyllä aikalailla reippaasty tyhjää, mutta koossa 39 varpaat olisivat tuleet vähän "yli", kanta olisi ollut niissä sopivampi. Jos vain on mahdollista, kannattaa sovittaa oma koko ja kokoa suurempi, sillä normaalikokoa suuremmassa koossa leveys saattaa sitten olla turhan väljä. -Aika huonosti osaan selvittää, itselleni oikea koko löytyi sovittamalla.

  VastaaPoista
 5. NinaV, onpa outoa -näin meilistäni, että olit ekaykkönen kommentoija, ja silti sitä ei näy tässä. Phöh! Mutta jokatapauksessa, ehdottomasti ryttinkivaatteet on ylellisyyttä pakkausvaiheessa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana neiti (vaikko rouva?!) kesäheinä :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis mekko! sopii sinulle, kun olet tuollainen pitkä ja hoikka. mekot on niin vapauttavan tuntuisia helteellä, kun housut ja topit hiostavat.

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko, ensimmäisessä kuvassa on tosi magee Kate Hudson - fiilis. :)

  Onko sulla minkälaisia käyttö kokemuksia unique brasta? On ollu omalla "ehkä" - listalla jo pitkään, mutta kukaan ystävistä ei oo kokeillut niin olis ihana saada tietää että millaiset ne on käytössä :)

  VastaaPoista
 9. Nna, kiios kovasti -ja sanos muuta, ihan kauhea ajatuskin pukea pitkät housut jalkaan, brrr :)

  Gravity, kiitos :) Olen käyttänyt uniqueita "pakon edessä" kun mikään muu malli ei ole toiminut, mutta en kyllä oikein ole päässyt ystäviksi niiden kanssa; eivät tue juurikaan, ja ainakin omassa käytössä aika nopsaan menevät sellaiseksi, että eivät pysy enää ihossa kiinni, vaikka alla ei olisikaan rasvaa ja niitä hoitaisi ohjeen mukaan. Eli hätävarakäyttöön ihan ok, jos mikään muu malli ei sovi, silloin menettelee, itse en aio hankkia näiden "menehtyneiden" tilalle toista paria. -Tosin kannattaa tiedustella, jos jollakulla olisi positiivisempia kokemuksia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)