keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lapselle perusjuttuja alesta

Olen tosiaan ollut alehaukkana menneillä viikolla: saalistustapana on ollut hyökätä kimppuun heti, kun ale on käynnistynyt ja tehokkaalla iskulla napata kiinnostavat jutut, ja sitten huilata laakereilla pitkät tovit, kunnes joskus käydä aivan alennusmyyntien ollessa lopuillaan katsomassa, josko lapsukaiselle tekisi vielä löytöjä -ja usein näin onkin käynyt.

Koetan bongailla perusvaatteiksi vaatteita hyvällä hinta-laatusuhteella jo seuraavassakin koossa,  vaikka tokihan ajan hammas aina puree merkkinsä mallistoihin.

Syksyksi löytyi Ticketin haalari Jesper Juniorista -ensimmäinen kerta, kun koskaan siellä kävin, ja samoin ensimmäinen haalari ko. merkiltä. Täytyy toivoa, että malli sopii meidän laiheliinille (-30%) Haalaripuolella olen valmis kokeilemaan vähän villimpiäkin kuoseja, jos vastaan tulee, ulkovaatteet kun useimmat on vuosi vuodelta niin samannäköisiä.


HM.n puuvillaneule ja farkkulappikset (-70%)


Ja viimeisimpänä vielä P.OP:ista seuraavassa koossa kahdet pillit ja raitapaita (-50%).

7 kommenttia:

 1. Omat kokemukseni Ticketistä ovat kyllä hyvät, meillä mentiin kaksi edellistä talvea samalla talvihaalarilla, eikä siinä edelleenkään ole juuri minkäänlaista käytön jälkeä. Plussana myös vinkeä kuosi. Tuokin on hieno!

  Jesper&Juniorissa kannattaa tosiaan käydä juuri ale-aikaan.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä löytöjä! :) Kukkahaalari on niin söpö! Mä kattelin kans tuota haalaria meidän tytölle keväällä, mutta silloin ei ollut oikeaa kokoa enää jäljellä. Tiketin haalarit ovat yleensä aika reiluja.

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia. Lapsen vaatteet näyttävät aina niin suloisilta, pienestä koosta se varmasti johtuu:) Mä haluisin itsellenikin nuo lappuhaalarit ja nätin neuleen.. Oliskohan niitä ollut mun koossa?;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä! Nuo farkkuhaalarit ovat aivan syötävän söpöt!! Mä yritin ostaa tuota PO.P:in paitaa pojalleni vaaleansinisin raidoin mutta nuori herrapa päätti olla sitä mieltä, että kyseessä on tyttöjen paita. Tampereella PO.P:in alet oli kyllä vasta -30%. -50% alella olisin varmasti paidan ostanut lapsen mielipidettä kuulematta. ;D

  Marianna

  VastaaPoista
 5. Voi kun kivoja vaatteita, ihan "teidän" näköisiä! Ticketistä mullakin on vain hyvää sanottavaa, ulkovaatteet ovat tosi laadukkaat. Täysin hintansa arvoiset ja aina parempi, jos saa alesta;-) Meidän pojat ovat myös hoikkia ja mielestäni merkin vaatteet ovat parhaita ihan samankokoisina kuin lapset ovat. Tarkoitan siis sitä, että ei kannata ostaa seuraavaa numeroa kasvua ennakoimaan, vaan esim. 2v.koko on se 92 cm jne. Mitoitus näissä on sillä tavalla reilu kuitenkin, että alle mahtuu välikerroksia ja lapsella on kiva olla;-) .

  Pop:n setti on niin kiva, voisin huolia itsellenikin nuo Prinsessasi asut;-).

  Ihania kesäpäiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
 6. Sinun lapsesi katsoo varmaan aikanaan kuvia sinusta nuorena ja huokailee "voi, kun äitini on ollut kaunis <3"... :))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)