perjantai 2. heinäkuuta 2010

...ready...set...HOLIDAY

Arvataas tytöt mitä! Tämä täällä on ke-sä-lo-mal-la! Eilinen oli viimeinen työpäivä ennen neljän viikon lomaa. Ihanaa! Viikko -tai se kolme päivää viikosta, jonka töissä olen nyt kesäkuussa ollut, oli järrrjettömän hektinen, eli tätä autuasta leppoisaa olotilaa ei oikein vielä edes ymmärrä (etenkin kun se on vierähtänyt aika pitkälti vielä meilin ja puhelimen parissa työasioissa) Mutta nyt meni se meili kiinni, napsista vaan. Tänään se loma alkaa muuten miehelläkin, jippii!


Eilen laitoin ensimmäistä kertaa Whistlesin alesta nappaamani silkkipöksyt jalkaan, ja tykkään niiden rennosta mallista hurjan paljon. Olen tosi iloinen, että koko osui oikeaan, sillä samalla kertaa tilaamani hame ja korut puolestaan palautan: hame oli aivan liian piukea, ja korut ihan jotain muuta kuin kuvittelin. Parempi siis laittaa takaisin. Niin, ja Alexakin pääsi ensi kertaa töihin. Kiitos  kovasti kaikille kivoista kommenteista sitä koskien :) -Laukku osoittautui kooltaan juuri passeliksi peruspäivään.

Nyt alan puuhastelemaan menun parissa; sunnuntaina juhlitaan tytön kaksivuotissynttäreitä täällä Helsingissä. Seuraavana viikonloppuna on toiset kekkerit anoppilassa loppupoppoolle. Taitaa tyttö tykätä, kakkua kakun perään :) Ja äitikin...

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi edellinen, ajattelin vaan et kommentti oli jotenkin... turha tähän postaukseen :)

  VastaaPoista
 3. Miia, höpö se mikään turha ollut :) Teillä on sitten talvella "isommat kemut" luvassa. Oikeasti me tosin juhlitaan pari päivää myöhässä oikeasta päivästä.

  VastaaPoista
 4. Tämäkin on lomalla, hip hei! :)

  Oikein tyylikäs asu. Alexa sopii niin nätisti yhteen kenkien värin kanssa.

  Etukäteisonnittelut pikku-prinsessalle! :)

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä ihana, tuo Alexa :)
  Ihanaa lomaa siis sulle, nautiskele ja rentoudu. Uskoisin, ettei tarvi kahta kertaa käskeä ;) Niin ja tytölle onnea <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa ja onnea täältäkin uudelle laukulle! Mun täytyy vielä viikko jaksaa, sit alkaa loma minullakin. Hip hei!

  VastaaPoista
 7. mä oon töissä elokuun ekaan viikkoon asti jonka jälkeen alkaa taas opiskelu! olihan se kesäkuu ihan jees lomailla,mutta kun se meni kaikkeen turhaan ja olisin tykännyt enemmän jos loma olisi ollut heinäkuussa,koska se on se "oikea" lomakuukausi :)

  VastaaPoista
 8. Suvi m, jee jee ja hip ja hei :) Ihanaa lomaa teidän poppoolle -nyt on sitten aikaa suunnitella uutta kotianne :) Ja hih, ei ollut tarkoitus olla mätsi-mätsi, mutta niin vain kävi. Rimpsessa ottaa iloisin mielin kaikki onnittelut vastaan :)

  Cherry, on se :) ja hyvä se on välillä vähän käskeä, ettei vain pääsisi unohtumaan :) Noudatan siis kuuliaisesti neuvoasi :) Ja typyn puolesta kiittelen

  Prefecta, samoin sinulle, kun se koittaa, ellet jo lomaile!

  NinaV, viikko menee onneksi nopsasti, toivottavasti ne säät lämpiävät sitten sinne OIKEISIIN hellelukemiin :)

  Burlesque, oijoijoi, mutta toisaalta, sait ainakin lomailla silloin, kun puoli suomea ahertaa puuskutti. Heinäkuu on säiden puolesta usein kyllä kiva lomakuukausi, mutta onneksi illat on valoisia, ja tuntuu siksi paljon pidemmiltä. Mun lemppariloma-aika on aina heinäkuun 2 viimeistä ja elokuun 2 ekaa viikkoa, mutta nyt mennään siten, miten päiväkoti määrää.

  VastaaPoista
 9. Mulla tulee susta tässä mieleen Niina Kurkinen:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)