perjantai 23. heinäkuuta 2010

Uusi pikku ystävä ja kotipostia

Ajatuksissani on pidempään ollut hankkia näppärä ja edullinen kaukolaukaisin järkkäriini. Hauskaa, että se löytyi sadan metrin päästä Liisankadun Telefotosta, kun vähän paneuduin asiaan. Olin jo suuntaamassa Verkkokauppa.comiin, mutta tällä kertaa kyllä mielummin tuin kotikulmien kivijalkakauppaa.

 Canon RC-6 langaton kaukolaukaisin,  (kiinnostuneille tiedoksi, hinta 20€)Lisäksi posti toi kutsun H&M Homen avajaisiin. Se ilahdutti kovasti, koska olen ollut tyytyväinen kaikkiin pieniin hankintoihini postimyynnin kautta (suihkuverho, piknikviltti ja keittiöpyyhkeet), mutta vähänkin isompia juttuja haluaisin aina ensin päästä vähän hipelöimään. Elokuussa siis aukeaa Aleksille H&M lippulaivamyymälän viereen maailman toinen H&M Home. Jos avajaiskekkerit sattuvat kiinnostamaan ja myymälä olemaan sopivalla etäisyydellä, kannattaa osallistua arvontaan täällä

1 kommentti:

  1. Oi, kivan kutsun olet saanut. :) H&M Home myymälässä on varmasti vaikka mitä kivaa...

    Minulle selvisi muuten tänään miksen ole saanut kameran kaukosäädintä toimimaan: en ole pitänyt power-nappia tarpeeksi kauan pohjassa. Kärsimättömänä ihmisenä luulin, että yhden painalluksen pitäisi riittää, mutta nappia pitikin pitää pohjassa hetken aikaa. :D Meidän kaukosäädin on kylläkin eri merkkiä kuin tuo sinun hankkimasi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)