keskiviikko 25. elokuuta 2010

Indiedays


He kaikki ihanaiset,

Pienenä tiedotusluontoisena asiana sellaista, että Lilou's Crush tulee siirtymään blogiportaali Indiedaysin huomaan neljän muun blogin kanssa ensi keskiviikkona. Olen itse hurjan iloinen tästä hommelista, sekä jänskään ja odotan innolla Wordpressin käyttämistä näiden juttujeni kirjoitteluun.

Syyskuun alkuun saakka kirjoittelen siis entiseen malliin täällä bloggerissa, pikkuhiljaa kuvainnollisesti keräilen kimpsut ja kampsut kokoon kasaan ja saatan laatikot Indiedaysin muuttomies Hannun hellään huomaan.


PS. Laitan vielä lähempänä pienen muistutuksen osoitteenmuutoksesta teille lukijoille, jotka olette linkittäneet blogiani, jotta saatte sen halutessanne toimimaan jatkossakin samaan malliin :) Suoraan tähän osoitteeseen tultaessa ohjaus toimii jatkossa suoraan, ei tartte tehdä mittään.
edit:// nyt kun siirtyvät kanssabloggaajat ovat asiasta omilla areenoillaan kertoneet, valaisen teitäkin, että samaan aikaan siirtyvät ID:seen aivan äärettömän herttaiset tytöt joita pääsin tapaamaan pari viikkoa sitten, Johanna (Kalastajan Vaimo) ja COCO (Coco Sweet Dreams) sekä pojat Teemu (Thing for the Bling) ja Eeli R.

65 kommenttia:

 1. Oi, olipa yllätys! Onnea!

  Vaikka osa blogien entisistä lukijoista on lakannut lukemasta Indiedaysiin siirtyneitä blogeja niistä bloggaajalle tulevan tuoton (ja ärsyttävien mainosten) vuoksi, niin minä ainakin bloggaajana olisin ihan iloinen jos saisin kirjoittelustani jonkinlaisen korvauksen. Ymmärrän siis että otit kutsun vastaan. Ja olen myös jatkanut suosikkieni lukemista, sijaitsipa blogi missä tahansa. Eli ID:ssä nähdään! :)

  VastaaPoista
 2. COCO, näin tehdään, hauskaa!

  Anonyymi, voi miksi sinusta näin ?

  NinaV, kiitos! Minulle itselleni ei ole blogien lukijana ollut tuon taivaallisen merkitystä, missä suosikkiblogini sijaitsevat, vaan sisältö on ollut tärkeintä. Ja olen samaa mieltä, itseäni pieni palkkio innostaa bloggailuun vain entistä enemmän, jos se nyt on mahdollista :) Joten kivaa, että nähdään ensi viikolla ID:ssa!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista nähdä miten tämä sinun blogisi muuttuu vai muuttuuko lainkaan. Jotenkin sinne siirtyneiltä bloggareilta on tähän mennessä hävinnyt persoonallisuus vaihdon myötä ja monta lemppariblogia on jäänyt:(

  Mutta kyllä tää musta on positiivinen uutinen ja toivon että jaksat oman persoonallisuutesi ottaa muutossa mukaasi.

  Ehkä se on anonyymille huono juttu jos sinne ei voi kommentoida täysin anonyyminä?

  VastaaPoista
 4. Paulis, kiitos :)

  White Lily, ymmärrän pointtisi -tosin se taitaa olla myös ihan bloggaajasta kiinni, ei niinkään blogialustasta, näin ainakin itse epäilen. Näin aikusena ihmisenä on vaikea kuvitella, että bloggaustapa tulisi muuttumaan, mihinkäs vanha tiikeri juovistaan pääsee ;) Ja tosiaan, kenties näin on harmistuksensa laita? Minusta anonyymitkin edelleen voivat kommetoida, jos blogin pitäjä näin haluaa.

  VastaaPoista
 5. Komppaan White Lilyn kommenttia siinä mielessä, että monelta Indiedaysiin muuttaneelta on minunkin mielestäni hävinnyt persoonallisuus. Kun aikaisemmassa blogissa valloittanut persoona katoaa, ei blogiakaan enää jaksa seurata. Sen takia olen itsekin klikannut muutaman entisen suosikkini pois suosikeistani. Itse kaupallisuudella ei välttämättä ole kiinnostuksen lopahtamisen kanssa tekemistä, ainakaan omalla kohdallani. Uskoisin, että persoonallisuuden katoamisella voisi olla tekemistä sen kanssa, ettei uskalleta enää kertoa mitään itsestä ja omasta elämästä, kun kukaan muukaan ei enää lukijakunnan kasvaessa tee niin.

  Edellisestä huolimatta uskon kyllä, että sulla aikuisena pysyy "järki päässä" ja bloggaat samaan tapaan kuin ennenkin. Nelliinan blogi on muuten hyvä esimerkki siitä, että hommaa voi jatkaa samalla tavalla portaaliinkin siirtyessä. Mukavaa muuttoa! :-)

  VastaaPoista
 6. Voi ei :(

  Olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi, kun surffailin tarkoituksella etsiskellen uusia blogeja. Syynä uusien blogien etsimiseen oli Indiedaysissä olevien (entisten suosikkiblogien) muuttuminen yhdeksi harmaaksi massaksi. Kaikki on haastettu mukaan samaan kampanjaan, kaikki ovat saaneet samat kampanjatuotteet lahjaksi, kaikki käyvät samoissa avajaisissa, kaikki bloggaavat samana iltana samoista avajaisista, kaikki julkaisevat samat pressikuvat, kaikki ovat saaneet samat alennukset ja samat lahjakassit. Jne. Jne.

  Ymmärrän oikein hyvin, että hyvän ja sisältörikkaan blogin pitäjän kuuluu saada korvausta työstään. Hitto, moni hyvä blogi voittaa naistenlehdet sisällöltään 100-0, joten kyllä "palkkaa" tehdystä työstä pitääkin saada.

  Toivon kuitenkin todella hartaasti, että blogisi raikas ote säilyy myös Indiedaysin puolella. :)

  VastaaPoista
 7. Sini, kaunis kiitos :)

  Bisquits, kiitos hurjan hyvästä kommentista! Olen ihan 100% samaa mieltä kanssasi. Minulla taitaa olla hivenen helpompaa pysyä samanlaisena kuin tälläkin hetkellä, koska en ole hirveästi privaattielämää aikaisemminkaan jakanut, eli lukijakunnan mahdollinen kasvaminen ei pelota siinä mielessä. Nelliinan blogi on tosiaan pysynyt omanlaisenaan alusta saakka, ja hyvä esimerkki siitä, että persoona kantaa!

  Anonyymi, ensiksi kiitos, että olet tänne löytänyt :) Ja toiseksi, kurja kuulla, että surku on tullut lemppariblogiesi muuttuessa. Toivottavasti tulet viihtymään täällä jatkossakin, ja olisi kiva kuulla mielipiteitäsi tästä asiasta uudemman kerran, vaikkapa muutaman kuukauden kuluttua :)

  VastaaPoista
 8. Jee, tervetuloa :)

  ja oli tosi kiva nähdä, vaikkakin niin pikaisesti!

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkpn diilistä! Mulle on myös aivan sama, missä blogi sijaitsee.

  VastaaPoista
 10. Onnea blogimuutosta! Minuakaan ei haittaa, missä lempiblogini sijaitsevat, mutta muutaman muunkin tavoin olen huomannut, että ainakin jotkut seuraamani Indiedays-blogit ovat muuttuneet varsin tylsiksi muuton jälkeen. Tästä johtuen seuraan varmaan nykyään vain yhtä Indiedays-blogia säännöllisesti. Toivon ja uskon, ettei sinun blogisi kanssa niin käy!

  Palkkion saaminen bloggaamisesta sen sijaan on ihan jees. Miten se olisi minulta pois, jos joku saa omasta harrastuksestaan jotain taloudellista hyötyä?

  VastaaPoista
 11. En minäkään usko että se blogialustasta kiinni on vaan nimenomaan henkilöstä itsestään. Aion kyllä seurata sun blogia siirtymisen jälkeenkin:)

  Nelliinan blogia en ole lukenutkaan, täytyy käydä vilkaisemassa...

  VastaaPoista
 12. Char, kiitos! Kiva tulla! Ja oli tosiaan hauska tavata, nähdään taas pian :)

  Mizumi, kiitos! Ja kiva kuulla :) Oli muuten ihania vaatekuvia blogissasi, en ehtinyt eilen vain kommentoida. Voi miksi oma baby on jo niin iso :D

  Vimps, kiitos! Ja kuules kaveri, jos sellaisesta näkyy merkkiä (edelleen uskon, että ei tarvitse pelätä ;), anna palaa vain palautetta omaan Vimpsmäiseen tyyliisi, I love it :)

  White Lily, just niin. Ja kiva kuulla, lämmittää mieltä kovasti :) Juu, kurkkaa ihmeessä Nelliina, siellä on hyvin erilainen blogi kuin perinteiset muotiblogit -ja siksi varmati niin suosittu!

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa joukkoomme iloiseen! Mahtava lisäys Indiedaysiin. :)

  VastaaPoista
 14. Onnitelut täältäkin, vaikka en olekaan Indiedays-blogeja seurannut pitkälti aiemmissa kommenteissa kerrotuista syistä. Uskon että sun tyyli kuitenkin pysyy kuten kerroitkin ja tulen ilman muuta jatkossakin sitä seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 15. Hahaha! :D Ihana postaus. Ja ihanaa, että tulet osaksi meidän bloggaajaporukkaa. <3 Koen itse, että oma blogini ei muuton myötä ole muuttunut mihinkään suuntaan, enkä oikein ymmärrä, miksi olisikaan. :)

  VastaaPoista
 16. Hieno juttu! Onnea!

  Uskon, että jatkat samalla tyylillä. :)

  Indiedaysin blogeihin tulee niin hirveästi kommentteja, että en itse niitä useinkaan jaksa lukea läpi, mutta uskon tekeväni poikkeuksen sinun blogisi kohdalla. :)

  VastaaPoista
 17. Hahah just hyvä toi muuttokortti-idea! :) Illalla nähään?

  VastaaPoista
 18. En voi sanoa, että olisin ilahtanut tästä uutisesta. :( Minunkin mielestä on ihan jees jos bloggaaja saa korvausta muodossa tai toisessa, mutta Indiedays on kyllä osoittautunut tappavansa mielenkiinnon ja persoonallisuuden blogeista. Ei ole ilmaista lounasta olemassa...

  Kurja laittaa tälläistä kommenttia, olen vähän itsekäs, mutta tuntuu vaan että menetetään hyvä blogi..:( Täytyy toivoa, että teet poikkeuksen portaaliin siirtyneiden blogien joukossa.

  VastaaPoista
 19. Hienoja uutisia! Kiva nahda milta blogisi tulee nayttamaan uudessa osoitteessa. Onneksi olkoon blogittarelle :)
  xxx

  VastaaPoista
 20. Matti, kiitos kovasti :) Kiva tulla!

  Carlina, tällä samalla kaavalla mennään, eli älä vain huku mihiskään :)

  Jenni, kiitos, ihana on tulla! Ja sun blogi on justiinsa niin suloinen kuin aina -hyvä esimerkki omanaan vuosien saatossa pysyneestä blogista (ihan edes ID-asiaakaan ajattelematta)

  Suvi m, kiitos :) Ja toivottavasti nyt hitsi vieköön seuraat vielä tätä, minä aion ainakin pysyä kuin kärpäspaperi teissä kaikissa suosikeissani kiinni ;)

  Teemu, niin nähdään!

  Nouvelle, no voihan harmistus että sellainen tuli fiilinkin tästä uutisesta, kurja kuulla -mutta tosiaan ei vielä valella tuhkaa päälleni, ennenkuin olen edes aloittanut, sillä pelkosi on toivottavasti ihan turha :) -Mutta tottakai arvostan kommenttiasi, sillä rehelliset mielipiteet ovat aina tervetulleita.

  Inaria, kiitos kaunokainen -isoa muutosta ei ole tulossa, joten kotoisat on oltavat :)

  VastaaPoista
 21. Kiva saada uutta verta porukkaan!:)

  Olisin ehkä itsekin kauhuissani persoonallisuuden katoamisesta blogistani, jos asuisin Helsingissä ja kävisin kaikissa tapahtumissa. Ehkä on turvallista asua kauempana niin, ettei pääse "samoihin tapahtumiin kuin kaikki muutkin".

  Tuota "samojen tavaroiden/lahjusten" esittelyä en ole kyllä koskaan ymmärtänyt tai siis siitä kiukuttelua. Eiköhän se nyt kuitenkin on Indiestä riippumatonta, kun niitä samoja rojuja tungetaan niillekin, jotka itsenäisesti bloggaavat. Riippuu aivan lukijastakin, tuleeko sellaista tunnetta. Eri juttu, jos omalla lukulistalla on pari suosittua blogia kuin kymmenen. Tottakai jälkimmäisessä tapauksessa samoihin lahjuksiin törmääminen on todennäköisempää.

  Mutta siis, tervetuloa!:)

  VastaaPoista
 22. Olen todella iloinen siitä, että näin ihastuttavan blogin kirjoittaja saa "työstään" jonkinlaisen korvauksen, onnea siis! Kun olen itse kotoisin täältä Blogistanian periferiasta, ei minulla tietenkään ole haisuakaan mistään Indaydays-blogeista, joten en osaa oikein pelätä tai toivoa mitään muuta, kuin että toivottavasti kirjoitat yhtä pirtsakasti kuin aiemminkin. Hiukan nämä kommentit saivat minunkin huolestumaan, mutta aikuinen nainen tuskin kovin helposti muuttaa tyyliään parin kosmetiikkalahjuksen vuoksi ;) Keep on going like this! :D

  VastaaPoista
 23. Jes, upeeta, että pian kaikki lempiblogini löytyvät saman linkin takaa (Lilou, Char, Kalastajan vaimo, Pupulandia, Auroran henkarit ja P.s. I love fashion)! Vielä kun Kaitaliinan ja Alman sinne saisi ;) Onnittelut ihana! :)

  -Iris

  VastaaPoista
 24. Hassua, kolme mun lempiblogeista (tämä, kalastajan vaimo ja coco) siirtyy kaikki kerralla. jääkö mulle enää yhtään ei-indiedays -lempiblogia :( mutta eipä minulle muuten ole väliä, kummasta seurailen, kunhan blgi pysyy ennallaan :) onnea!

  VastaaPoista
 25. Wau!!! onnea sinullekkin!!! Tosi upea juttu!!:)

  VastaaPoista
 26. Tottahan toki luen sinun blogiasi ihan niin kuin ennenkin. :)

  VastaaPoista
 27. Vähän harmi minustakin. Indiedays blogit ovat esteettisesti rumia. Jotenkin hermostuttavan täynnä kaikkea liikaa silmille hyppäävien mainosten vuoksi lähinnä. Sinänsä jees, että saatte jotain korvausta kirjoittamisestanne.

  VastaaPoista
 28. Oiiiii mitä täällä tapahtuukaan!!!!

  Paljon Onnea! Hieno juttu :) Jännityksellä odottelen jatkoa ja varmasti pysyn edelleen messissä.

  VastaaPoista
 29. ONNEA sinulle myös :) Oikein kiva juttu, toivottavasti jatkat samalla tavalla :)

  VastaaPoista
 30. Minäkin toivon sydämestäni että säilytät oman raikkaan ja aidon tyylisi. Olen nimenomaan pitänyt blogiasi parhaana lukemistani MUOTIblogeista joten älä ainakaan liikaa muuta linjaasi;-) On upeaa että aikaansaannoksesi on noteerattu ja ansaitset taatusti kaiken sen huomion mitä tuolta kautta tulee. Mutta pidä oma linjasi ja oma tyylisi,joohan?!

  VastaaPoista
 31. Yhdyn edellisiin mielipiteisiin, älä muutu! :) Ja onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 32. Kuulostaa hyvältä, sinä ja blogisi olette sen ansainneet!

  Innolla odotan muuttoasi :)

  VastaaPoista
 33. Mou Mou, kiitos kovasti toivotuksista, toivottavasti tavataan pian! Ja puhuit ihan totta.

  Vera A, voi kiitos, sanoitpa kauniisti! Ja tosiaan, minäkin olen kieltämättä hiukan hämmentynyt näistä kommenteista, mutta toisaalta, eikös se vain kerro, että blogista tykätään tällaisenaan kuin sen olen rakentanut, ja voin ihan omana itsenäni siis rauhassa jatkaa :) -kuten luonnollisesti haluankin.

  Iiris, voi kiitos kivasta kommentista! ja ihan samoja lemppareita minullakin on :) Tällaisia aikuisten naisten reippaita juttuja :)

  Nna, haha, hauskasti sanottu -sulla on ihan mahrottoman hyvä maku ;)

  Anonyymi, estetiikan ystävänä ymmärrän kommenttisi tosi hyvin, minäkin tykkään tällaisesta ilmavan väljästä sivupohjasta. Mutta toisaalta toivon että Wordpress-pohja on sitten parempi muilta osin!

  Malia, ihana "lude", kiitos!!

  Jessica, voi kiitos, ja ehdottomasti!

  Aamunkukka, kuules, ihan liikutuin kommentistasi, voi että. Kiitos. Ja samaa rataa mennään, tottakai.

  VastaaPoista
 34. Miss Bambi, no fear :) Kiitos bambiliini :)

  Reetta, kiitos!!! Nähdään ensi viikolla siis :) -sitä ennen täällä!

  VastaaPoista
 35. Mun täytyy valitettavasti yhtyä tuohon klo 13.12 kommentoineen anonyymin mielipiteeseen, olen entisiin lemppariblogeihini täysin kyllästynyt niiden muutettua indiedaysin alle ja kieltämättä olen kyllä melko pettynyt tähänkin uutiseen.

  Kaikissa blogeissa raportoidaan nykyään samoista aamiaistilaisuuksista ja muista "lahjomis"kekkereistä. Se on tylsää ja puuduttavaa, eikä kommentillani ole ilmaisesta tavarasta johtuvan kateuden kanssa mitään tekemistä. :)

  Sen sijaan se harmittaa, että tällaiset bloggaajien "sisäpiirit" tulee joksikin uudeksi hienoksi jutuksi - niin kuin täälläkin nyt vain kaikki toivottelevat toisiaan tervetulleiksi joka suuntaan - lukija jää valitettavasti tällaisen insidejutun ulkopuolelle (eikä me nyt tietenkään kuvitellakaan olevamme teidän elämänne kaikilla osa-alueilla mukana), koska ei itse bloggaa.

  No, kysymys tietysti herää, että laiska lukija, miksi et itse tekisi jakaisi elämääsi muille - ei kaikkien meidän kannata, eikä meillä kaikilla ole siihen tarvittavia taitoja/ideoita/visuaalista silmää/tarpeeksi kiinnostavaa raportoitavaa. Silti olisi kivaa jos jatkossakin lukija saisi kokea olevansa mukana touhussa eikä jonkun vitsin insidekerhon ulkopuolella.

  VastaaPoista
 36. jenni, jokaisella lukijalla/bloggarilla on tottakai oikeus omaan mielipiteeseensä, ja niitä on kunnioitettava, kiitos omasta kommentistasi. Aamiaistilaisuuksista tuskin tarvitsee kantaa huolta, työssäkäyvä henkilö kun tuppaa niiden aikaan istumaan jo palaverissa tai koneen ääressä :)

  Ja koskien tuota sisäpiiriasiaa, jos siitä tulisi "status quo", se olisi ärsyttävää, eikä missään nimessä ole tarkoituksenmukaista. Tämänpäiväisiä tervetulotoivotuksia nykyisiltä ID-bloggareilta pidän kuitenkin ihan normaalina kauniina ja kohteliaana käytöksenä ja toisen huomioonottamisena; ihan kuten toivottelin juuri toisessa harrastuksessani uuden tulokkaan tervetulleeksi joukkoon muiden muassa, ja toissapäivänä tulevan työkaverin. Ihan siis vain siksi, että tulijalle tosiaan tulee kiva mieli ja tervetullut olo, sillä ainakin minua henkilökohtaisesti aina mihin tahansa uuteen porukkaan meno kun vähän kovastikin jänskättämään :)

  VastaaPoista
 37. Onnittelut uudesta tulevasta! Ilman muuta seuraan sinua ID:n puolelle, sillä paikasta viis kun sisältö pysyy samana. :)

  VastaaPoista
 38. Hurjasti onnea!! Tosi hieno juttu että sinun mainio blogisi noteerataan!
  You go girl:)

  VastaaPoista
 39. Onnea muuttoon! Jatkan lukemista, tottakai:)

  VastaaPoista
 40. Sissi, kiitos ihanainen :) nähdään ens viikolla siis siellä!

  trés chic, kiitos! Ja voi vitsi, olit ihan supersuloisena flowssa, näin videopostauksen Auroralta, sun missaaminen harmittaa enemmän kuin koko muun homman :)

  Little Skipper, kiitos ja JEE!

  VastaaPoista
 41. Hm,

  täällä ilmoittautuu känisevä, kyyninen, skeptinen nasse-täti...mut sun kohdalla teen poikkeuksen; oot niin superherttainen (hih!) että uskon vakaasti sun säilyttävän selkärangan jatkossakin suhteessa noihin testattaviin yms. korruptiokamoihin. ;D Ja että postaukset säilyy myöskin tyylikkäinä. Ainoa harmi on juurikin ne väkisin mukaan tuppautuvat mainokset jotka häiritsee nyt olevaa kaunista pelkistettyä linjaa.

  Lukemistasi en lopeta, to-del-la-kaan. :D

  t.Susse

  VastaaPoista
 42. Susse, heippahei, pitkästä aikaa! älä suotta huoli -pakkohan ei ole mitään juttuja ottaa vastaan minunkaan, eli jos jotakin tässä blogissa tulee arvosteltua, ne tulevat olemaan joko a) mielestäni ihan huippujuttuja tai b) jos eivät ole kohtaa a, saavat rehellisen arvion. Hassua muuten, kun täällä minun laatikossani ollaan kovasti huolissaan blogin muutoksesta, samanlaisia pelkotiloja en löytänyt muiden siirtyjien kommenteista tässä määrin -hih, lienee siis todettava, että blogini ihanat lukijat tykkäävät tästä nykyisestä niin kovasti ;) ;) ;)

  VastaaPoista
 43. Ei ei en tykkää yhtään että fiksu aikuinen nainen siirtyy teinibloggareiden tontille.

  VastaaPoista
 44. Osuit kaikkien naulojen kantaan!! Muiden kohdalla tuleva korruptio on jo selviö, sinuun me uskotaan kuin kiveen! ;D

  Eikö oo tosiaan kiva huomata millaisia tunnekuohuja tää siirto meissä uskollisissa lukijoissasi herättää, ehkä vähän yllättäenkin? Olet loistava näin ja me liikehdimme kohisten ja huolestuneena kun hyvää aletaan ronkkia, hih!!

  t.ei niinkään pelkotilojen vaan tätipessimismin vallassa ajoittain vellova Susse ;D

  VastaaPoista
 45. Anonyymi, ne teinitkin on oikeasti tosi kivoja, ja onhan siellä aikuisia naisia jo muitakin. -Samaan aikaan bloggaamaan siirtyy muuten myös kaksi muuta äiti-ihmistä, eli tätä tällaista "täti-energiaa" tulee olemaan enemmänkin. Ja vielä kertaalleen, oma blogini on oma blogini, ja säilyy sellaisena.

  Susse, kieltämättä olen aika hämmentynyt. Ja ehkä vähän suruissani, kun tämä on minusta tosi kiva juttu, ja siksi nämä yllättävän useat epäileväiset kommentit tuntuvat vähän kurjalta. -Uskokaa mua, ladies ;) Hyvä siitä tulee!

  VastaaPoista
 46. Ei mikään muu yhteistyökuvio olisi mahdollinen, jonkun persoonallisemman..köh uskaltaisinko sanoa laadukkaamman merkeissä? Indiedaysilla on kai aika tarkat säännöt ja puitteet, oli hauska lukea Mou Moun kommentti täältä, koska kaupallisempaa blogia saa hakea..:DDD

  Väkisinkin se menee sinunkin blogisi kanssa siihen kuppikuntaisuuteen mitä muissakin Indiedaysin blogeissa esiintyy ja lukija tuntee olevansa aika ulkopuolelle niistä ellei sitten tykkää siitä menosta.

  No tämä nyt on yksi blogi silti muiden joukossa, mutta kuten huomaat sinulla on tietyntyylisiä uskollisia lukijoita paljon tuleva siirto saattaakin tehdä enemmän hallaa kuin hyötyä? Tietysti miten kukakin haluaa oman bloginsa menevän eteenpäin, kaupallistuminen voi olla toivottavaakin ja uusi lukijakunta on se mitä haetaankin. Kyllä me alternative-tyypit uudet blogit toivottavasti löydämme?

  VastaaPoista
 47. ..... hei, kiitos kommentistasi. itselläni ei tosiaan ole aavistustakaan muista yhteistyötahoista, joten en oikein osaa tuohon vastata.

  Olen aloittanut blogini kirjoittamisen ihan nollalukijoista, ja samalla tyylillä jatkanut läpi parin vuoden, eli historia kertonee tämän olevan minulle rakas harrastus, jota jatkan edelleen rakkaana harrastuksenani. Ajatusta ei ole blogin suuntaa muuttaa mihinkään, ei hakea erilaista lukijakuntaa tai yrittää kahmia hurjaa määrää uusia lukijoita. Olen iloinen jokaikisestä lukijastani, jotka ovat tänne tiensä löytäneet, kuka mistäkin. koska olen ihan tavallinen tyttö, ja blogini kertoo ihan omista tyylimietteistäni, sisustusjutuista ja muista hömpötyksistä, en oikein itseani kovin alternativeblogiksi osaa mieltää, vaikka se hauskalta kuulostaakin ;) Ja alternativetyypeille on varmasti tosi paljon kivoja uusia blogeja. Minusta itsestäni toki olisi kiva, että hutkittaisiin vasta sitten, jos blogini sisältö oikeasti muuttuisi :) Huh, tulipa vuodatus!

  VastaaPoista
 48. Kai me olemme vaan niin kovin huolissamme puolestasi. :D Koska aikaisemmat blogit eivät ole ainakaan parantuneet tuonne siirron myötä ja siksi olemme tässä ampumassa viestin tuojaa ennen kuin olemme lukeneet itse viestin. Alternativelle tarkoitin sitä, että vaikka oletkin varmasti huomattavasti suositumpi, mitä kommentointien määrät puhuvat puolestaan ja/mutta suosiosta huolimatta olet ns. kulkenut omia polkujasi ja tämä on vaikuttanut kivan yksilölliseltä. Tästä yksi hyvä esimerkki on Kaikki Mitä Rakastin-Eeva joka vaikka onkin todella todella suosittu ja on tehnyt yhteistyökuvioita esim. Maikkarin kanssa, niin on säilyttänyt todella vahvasti oman identiteettinsä, tämä on vaan valitettavan harvinaista. Kai se on taito -ja persoonalaji.

  Mutta katsellaan, tässä on valitettavasti vähän haikea fiilis, koska on mahdotonta pitää sisältöä samana jos siirtyy Indiedaysiin, mutta kyllä me sitten tullaan sanomaan, että miten kaikki oli ennen paaaljon paremmin. ;D Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 49. ..... Kiva kun tulit vielä lukemaan vastaukseni ja kommentoimaan :) Toisaalta se tosiaan on aika mukavaakin, että "huolehditaan" (siinä sanan hyvässä merkityksessä). Pitääkin tutustua Eevan blogiin, jota en entuudestaan tunne, kuulostaa kivalta! Ja pisterivi, älä haikistele, usko pois, homma on sama kuin ennenkin. Lue vaikka sarvikuonosen takakansiteksti (uusin posti), tulee hauska mieli :)

  VastaaPoista
 50. mun on nyt pakko täällä yhtenä Indiedays-bloggaajana hieman ihmetellä tätä "kaikki sinne siirtyneet blogit on muuttuneet kaupallisikis ja menettäneet persoonallisuuden ja lässynlässynlää"-vuodatusta. Kun itse mä en ole lähes kaikkia ID blogeja myös lukevana ihmisenä tuollaista muutosta huomannut. Kaikki tyypit ei tosiaan käy samoissa kekkereissä eikä kaikki kirjoita samoista tuotteista. Ja kaikista ID blogeista on todellakin nähtävillä kirjoittajansa persoonallisuus ja oma tyyli kirjoittaa blogia.

  Tuntuu vaan, että jotkut ihmiset päättää ottaa sen asenteen, että nyt ne blogit on ihan paskoja kun ne saa siitä palkkion, eikä sitten suostuta ollenkaan näkemään muuten kuin niiden päähän iskettyjen "kaikki on korruptoitunutta massaa"-lasien läpi.

  Ehkäpä nämä negatiivisesti hyökäävät ihmiset perustavat mielipiteensä johonkin muutaman randompostaukseen sieltä täältä eivätkä ole oikeasti seuranneet haukkumiansa riittävän kauan tietääkseen asiasta juurikaan.

  Mut joo, tähän loppuun nyt vielä tällainen kuppikuntainen ja kamalasta sisäpiiristä kielivä tervehdys: Tervetuloa joukkoomme, oli ilo tavata ja kuvata ja nähdään taas pian niissä kamalissa kokoontumisissamme jonka jälkeen kaikki kirjoittaa samoista asioista ja postaa kaikki samat kuvat. :D

  VastaaPoista
 51. Apua. Kirjoitin juuri maailman pisimmän ja pohdiskelevimman kommentin ja sitten se katosi taivaan tuuliin yhden virhepainalluksen myötä. AAARGH! :D Mutta Veeran kommenttia komppaan ja jatkan varmaankin aiheesta omalla tontillani tämän epäonnistuneen kommentoinnin lannistamana. :D

  VastaaPoista
 52. Heippa Lilou! Kiitos vastauksestasi, siitä olen täällä just tykännyt, että olet jotenkin niin iloinen ja aito, jotenka koetetaan päästä harmituksen yli ja uskotaan, että jatkossakaan meidän ei tarvitse lukea mitään suitsutusta karkkeja tms. uskomattomia lahjoja koskien, vaan murrritkin jatkuvat. I like you! Ps. Ja toki on kohteliasta toivottaa tervetulleeksi, samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 53. Veeran kommenttiin viitaten, tuntuu aika ikävältä, että yhtään kriittisemmät käsitykset maalataan heti lässynlääksi ja negatiiviseksi hyökkäämiseksi. Itse ainakin voin sanoa nähneeni erittäin kattavan kuvan suuresta osasta kyseisen yhteisön blogeista, olen seurannut niistä lähes kaikkia. Mielenkiintoista, että (monet) ID:n bloggaajat tuntuvat olevan suorastaan sokeita noille muutoksille. Mutta kukapa lahjahevosen suuhun katsoisi.

  VastaaPoista
 54. Veera, heippahei ja kiitos kivoista kuvista, sulla on taikasormi ;) ja niinpä, ainakin ne Indiedaysin blogit,joita itse seuraan, ovat viihdyttäneet minua ennen ID:ta ja siellä ollessaan. Terkkuja karhukaupunkiin :)

  Jenni, o-u-c-h, ai nou hau it feels! Pahus! Nyt menen heti lukemaan, josko olet aiheeseen liittyen ehtinyt jo kirjoitella!

  Jenni, kiitos kovasti kommentistasi, tuntui tosi kivalta. Ja ei huolta :) Karkit tosin on mulle tosi heikko kohta ;) Like you too, hyvin perustellut kommentit on aina mahtavia!

  Anonyymi, harmi kun en osaa ottaa kommenttiisi kantaa,koska en ole tutustunut kaikkiin ID blogeihin -ja apua, toivottavasti täällä omassa pikku pesässäni ei kukaan nyt eikä vasta maalaile lässyläätä tai negatiivisia hyökkäyksiä kuten tähänkään saakka. Asialliset kommentit puolesta ja vastaan ovat kyllä aina tervetulleita (kuten toivottavasti huomaat :) Ja vaikka heppoja vähän pelkäänkin, mahdollisten lahjasellaisten suut pitää ehdottomasti tutkia hetimiten ;)

  VastaaPoista
 55. Aivan mahtava idea tuo osoitekortti! :) Ja onneks olkoon, mahtava on kyllä koko juttukin! En kyllä jaksa uskoa, että sun jutut kovasti muuttuisi minnekään, vaikka alkaisit pitää blogiasi missä!

  VastaaPoista
 56. Haluan vielä todeta sen viitaten tuohon viimeisimpään Anonyymin kommenttiin, että en itse seuraa säännöllisesti kaikkia Indiedaysin blogeja - en seurannut ennen Indiedaysia enkä seuraa nytkään. Jotenkin oletan, että ne blogit, joihin näissä kriittisissä kommenteissa viitataan, ovat mielestäni edustaneet samantyyppistä linjaa jo ennen Indiedaysia, eivätkä ole osin niistä syistä kuuluneet aktiivilukemistooni ennenkään.

  Kritiikkiä (perusteltua sellaista) saa ja kuuluukin antaa, mutta minusta tuntuu kurjalta, että kaikki Indiedays-blogit niputetaan yhdeksi toisistaan erottumattomaksi massaksi, koska en tunnista itse omaa blogiani tai montaa muutakaan ID:ssä sijaitsevaa blogia noista kuvauksista. Tietenkin, jos aidosti on sitä mieltä ja pystyy mielipiteensä perustelemaan, niin otan nuo perustelut suurella mielenkiinnolla vastaan. :)

  Toivoisin, että myös Indiedaysin alla toimivia blogeja tarkasteltaisiin edelleen yksilöinä ainakin siinä mielessä, että ei kaikesta tarvitse pitää. Voihan Indiedaysistakin seurata vaikkapa vain yhtä tai blogia, jos muut eivät nappaa. Kuten totesin jo omankin blogini puolella, on tosiaan ikävää, jos suosikkiblogi muuttuu blogimaailman tuulien mukana, mutta silloin voi aina äänestää jaloillaan.

  VastaaPoista
 57. Hyvä esimerkkki kaupallistuneesta Indiedays blogista on (nyt jo lopettanut) Fashionweek. Ennen tosi sympaattisen oloinen, ja persoonallinen bloggari tuntui menettäneen otteensa täysin. Joka toinen postaus tuntui sponsoroidulta mainokselta. En tiedä pääseekö blogia enää lukemaan, mutta jos pääsee, selaa alaspäin ja lue tuparipostaus. Lopetin blogin lukemisen siihen paikkaan. Se, että bloggarin täytyy mainita mistä tupareissa tarjoiltavat leivätkin tulevat on minusta todella surullista. Pisteet siitä, että tajusi lopettaa blogin ennen kuin nolaa itsensä ihan täysin.

  VastaaPoista
 58. Cherry, kiitos ihanainen <3 ja olipa niin maailman suloisin postaus sulla taas, auuuu!

  Jenni, justiinsa näin tuumiskelen itsekin :)

  Noora, Fashionweekia en tunne tarkemmin, olen sitä muutaman kerran lukenut ja pitänyt kovasti, mutta kyseistä postausta tuntematta ainakin itselleni tuli mieleen, että olsikos leipä voinut olla niin hyvää, että sen tiedon halusi jakaa muillekin? Mutta ihan Fashionweekin ulkopuolelta, olen ihan samaa mieltä kuin sinä, eli sponsorointi, jota tehdään vain sen itsensä vuoksi, on kammottavaa.

  VastaaPoista
 59. http://fashionweek.indiedays.com/2010/06/15/tuparit/

  Tiedän, ettei tämä nyt välttämättä ole reilua yhtä bloggaajaa kohtaan, mutta tässä kiteytyy mielestäni hyvin se, mitä lukijat tarkoittavat Indiedays blogien tietyllä kaupallisuudella.

  VastaaPoista
 60. Tervetuloa mukaan! :) Uskon, että pidät linjasi ihan samanlaisena kuin ennenkin, turhaan täällä murehditaan blogin muuttumisesta. :)

  Nooralle sen verran, että Indiedaysillä ei ole käsittääkseni noihin tuparien tarjottaviin liittyen mitään osaa eikä arpaa, vaan kyseiset bloggarit ovat omatoimisesti hankkineet sponssit näihin kekkereihin. Ymmärrän kuitenkin pointtisi erittäin hyvin, halusin vain selventää tuon Indiedaysin osuuden asiaan. :)

  En itse haluaisi, että oma blogini leimattaisiin samaan nippuun kaikkien Indiedays-blogien kanssa, koska en ainakaan omasta mielestäni ole muuttanut suuntaani juurikaan erilaiseksi siirron jälkeen. Henkilökohtaisesti mulle on tosi tärkeää pitää se oma tyyli ja linja vahvana, enkä suostuisi mihinkään juttuun mikä ei tuntuisi omalta. Indiedaysin kautta on kyllä auennut tosi mukavia uusia mahdollisuuksia muodin parissa, kuten esim. suunnittelijoiden haastattelut tai katumuotiraportaasien teko.

  VastaaPoista
 61. Anna-Maria, kiitos :) ja just niin! Hyviä esimerkkejä ominaan säilyneistä blogeista on tässäkin ketjussa jo useampi, Pupulandia ja Tyyliä metsästämässä, sinun blogisi, että kyllä se on mahdollista ;)

  Itsekin odotan tosi kovasti juuri kuvaamasi kaltaisia mahdollisuuksia, jos niitä jostaki omasta kiinnostuksen kulmasta vaikka aukeaisi! Ne ovat olleet hurjan mielenkiintoisia projekteja!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)