torstai 26. elokuuta 2010

iPhonen omistajat jotka tykkää H&M:sta: aleprossavinkki

Heihei kaikki iPhonen omistajat,

Pikavinkkinä, kannattaa käydä lataamassa iTunes storesta H&M applikaatio, ja antaa luurille kunnon sheikkaus! Näin ohjeisti H&M:n FB-sivu pari päivää sitten.

Kiitoksena ranneliikkeestä saat kännykkääsi -20% alekupongin, voimassa vielä olisikohan ollut 9.9. -saakka. Shopitishop, jos siltä tuntuu, itse sain viimein hankituksi sellaisen silkkipaitahomman, jonka totesin 49€:n hinnassa olevan liikaa henkelimaukelin vaatteista. Alen kanssa saatiin sopuhinta.

10 kommenttia:

 1. jee. Lisää tällästä vinkkiä.

  Nim merkki. Kaikki mitä halvennuksella saa on kivaa

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos vinkistä! Sheikkasin ja sain alen. :-)

  VastaaPoista
 3. Jei, ehdin tehdä sheikkauksen kun saan Iphone neloseni viimeistään ensi viikon alussa. En malttaisi odottaa sitä puhelinta!

  VastaaPoista
 4. LILI, juu, aina!

  Bisquits, hahaa, kerrankin siitä oudosta toiminnosta oli jotain konkreettista hyötyä. Ja huomasin, että laite helisee vähän liikaakin, mikähän lienee sökönä...

  Reetta, voi vitsi, se onkin cool laite, mulla on tää karvalakki. JOka sekin ihana.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset vinkistä. Ja tuotas, mistä sen alennuskupongin löytää? Mie en tajuu. :)

  VastaaPoista
 6. Helmililja, kun olet ladannut sovelluksen, ravista puhelinta kädessä aika reippaasti -se tunnistaa liikkeen ja kuponki latautuu siihen näytölle, ja sen jälkeen löydät sen "omat tarjoukset" -kohdasta :)

  VastaaPoista
 7. Höh, tämä oli selkeästi tarkoitettu nopeammille ja notkeampiranteisille, sillä mulle ei alea ironnut. Mutta loistovinkki muuten! :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä apps toimii vielä, just shake it well! Kiitos lilou vinkistä!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä, nyt on mullakin kuponki :) Ostitko sattumoisin sellasen silkkipaidan, missä takaosa reippaasti pidempi kuin etuosa...? Oon kattellut monta kertaa, mut hinta on ollut esteenä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)