maanantai 23. elokuuta 2010

LuurankoviittaKuva; H&M

Olin mielenkiinnolla odottanut H&M Trendin viittatakkia saapuvaksi liikkeeseen (kuten varmaan moni muukin  -villaa, ja erityisen kelpo hinta moiseksi), ja viime viikolla se viimein laskeutui rekille. 

Huh, malli ei sopinut ylleni laisinkaan, näytin vain surulliselta, vaatteiden alle lyyhistyvältä luukasalta, kovin kaukana oli kuvan mallin coolin eteerinen syystyyli. No, koska edellämainitun lisäksi kuva kaunistaa mielestäni takkia huomattavasti ja kangas oli makuuni turhan karheaa, pettymystä ei päässyt syntymään.

Supersankariviitta olisi kyllä kiva piiloutumisvaate syksyksi -sytyttääkö?

10 kommenttia:

 1. Hehe, tein itsekin juuri kollaasin syksyn "camel coat":eista ja -viitoista, kun haikailen sellaisen perään itsekin (enkä tajunnu ostaa viime talvena ku Zarassa oli muistaakseni vastaavia myynnissä).

  Tuota H&M:n viittaa en ole päässyt testaamaan, mutta kaipaisin syksyksi kyllä samantyylistä vähän lyhyemmässä mallissa...jospa Nykistä löytyisi jo syysvaatteita :)

  VastaaPoista
 2. Olen jo onnellinen kahden viittatakin omistaja, joten en tarvitse enää kolmatta! Oon käyttänyt näitä jo kaksi syksyä ja kevättä (talvella ei Suomessa viitalla tarkene, en ainakaan minä), ja aion jatkaa tänäkin syksynä! Viitat ovat mahtavia!

  Tulipa taas huutomerkkejä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei ala kerro mulle tollasia uutisia! Sucks!

  VastaaPoista
 4. jos tuo olisi ollut hyvä päällä, se olisi kuitenkin tullut vastaan vähän liian monella. itselläni jäi ainakin tämä takki mieleen kuvastosta, näytti kivalta.

  VastaaPoista
 5. Onneksi et päässyt pettymään. :) Viitat ja keepit ovat mahtavia, mutta kuten sanoit matsku on oltava hyvälaatuista ja miellyttävän tuntuista. Etenkin vaaleissa ruskean sävyissä liian karkea voi näyttää kököltä.

  VastaaPoista
 6. Kersti, mä löysin omani! Siitä tuonnempana, mutta sulla koittaa kyllä loistoapajat lomallasi :) Ihanaa matkaa vielä kerran!

  Ans, yes, HM surely knows how to do it :)

  Vimps, ohoo, hän on viitoittunut jo hyvissä ajoin! Mun omani on vasta matkalla, mutta odotan jo malttamattomasti -vaikka kelit ei viittakelpoisia vielä taidakaan ihan olla :)

  Inaria, olitko katsellut samaa viitaketta? Käy nyt ihmeessä kurkkimassa, jos se oli vain oma päähänpinttymäni tuosta materiaalihommasta!

  Nna, niinpä siinä olisi voinut käydä. Tosin taisi olla Trendiä, eli vähän pienempi sisäänosto karsisi vastaantulevien määrää. Minullekin tuo jäi ainoana näistä kuvista mieleen pidemmäksi aikaa.

  Sissi, sinäpä sen sanoit! Beige ja muutenkin vaaleat ruskeat on kyllä tosi herkkiä näyttämään inhoilta -mutta parhaimmillaan suloisen upottavilta!

  VastaaPoista
 7. Tuo takki jäi minunkin mieleeni! Onneksi viime talvena epsanjasta hankkimani Zaran kamelinvärinen viitta on edelleen ajankohtainen. Viittaan on hyvä kääriytyä, ja oon yrittänyt olla välittämättä "hei sä näytät ihan hannun ja kertun noidalta tossa"-kommenteista ;)

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. heidi, kiitos kommentista, poistin sen ihan vain sen takia, että tyttösen nimi ei tule julki :) -ja ei ole pullaa uunissa ei, muutenvain tällaisista lötkövaatteista haaveilen :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)