maanantai 2. elokuuta 2010

Papukaijamerkki

Loppukesän tuomat lintuprintit vetoavat minuun, ja aina parempi, jos kyseessä on papukaija! Ihailin jokin aika sitten French Connectionin Birds of a Feather-kuosista kauluspaitaa, ja odottelin, josko se olisi pudonnut alelaariin, mutta kattia kanssa, ne myytiin loppuun ja sen pituinen se.

Eilen käydessämme miehen kanssa Asoksella paitakaupoilla, muistin kurkata tätä mieleen jäänyttä kaijakaveria, ja kuinka ollakaan, yksi kappale paitaa oli odottamassa. Tilasin siis toimistokelpoisen puseron epäröimättä, siirtymävaatteeksi elokuusta syksyyn, ja tuomaan kesämieltä kevääseen. Farkut ja puukengät vain kaveriksi.  Ja vinkkinä, jos joku tykkää papukaijoista yhtä lailla kuin minä, ainakin kokoa 10 ja 12 oli vielä jäljellä :)

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa lintuihastukseni; olin aivan liian hidas Topshopin suloisen silkkimekon suhteen:Tosin jos ihan oikeasti asiaa pohdin, moisella kaunottarella ei taitaisi olla minulla käyttöä kuitenkaan. Mutta nätti se on!

edit// paita tuli, ja paita lähtee; malli ei sopinut tähän kroppaan sitten ollenkaan. Harmi!

8 kommenttia:

 1. Ihanat papukaijaset! Ja juuri ne oikeat kaverit linnuille ovat siniset farkut ja puukorot. Pääsee kaijat oikein hyvään seuraan!

  VastaaPoista
 2. Lili, eiksjoo ookin ihan oikeat kamut kasassa siinä :) Toivotaan, että kaijat mahtuu päälle!

  VastaaPoista
 3. Haha, samainen kaijakuosi on tulossa tähän kotiin, mutta tunikana FC:n aletilauksen mukana. Toivottavasti vielä tällä viikolla. En yleensä käytä noin hempeitä kuoseja, mutta tuo oli rakkautta ensi silmäyksellä!

  VastaaPoista
 4. MiLk, FC:lla olikin jättihyvät alet, ja tuo on toi kaunis tunikana! Itsekään en yleensä hempeile, mutta joku tässä todellakin kolahti -kävin pari kertaa kuikuilemassa, josko tätä lyhythihaista olisi myös ilmaantunut, mutta ei. Onneksi sitten löytyi :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, aivan ihana printti. Mulla ei ole mitään lintuvaatetta, ihan epäreilua :)

  VastaaPoista
 6. Miia, ei ole minullakaan enää kohta, jos yhtään lohduttaa: malli oli mulle tosi huono, eli palautan papukaijaset. Oi voi.

  VastaaPoista
 7. Papukaijat on ihan hauskoja :) Ite hankin Seppälästä korvikset :)

  VastaaPoista
 8. Mari, niin on! Ja voi että, ovat varmaan mahtavat, harmi kun omat korvat ei kestä korviksia, ois niin kiva käyttää isoja killuttimia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)