sunnuntai 22. elokuuta 2010

Parkabakteeri


Olen altistunut parkabakteerille. Päätin kuitenkin tehostaa vastustuskykyäni ja näyttää siltä, että selviän sairastumatta.  Musta parkani on niin lämmin, että sillä taidetaan mennä taas koko talvi.

...Kun en itselleni tarvitse, ostin typykälle, jolta syystakki puuttuu.Takki löytyi Zarasta, mainio karvaliivi lisälämmittimenä ja öljykangasmainen kosteutta sietävä pinta, -sopinee hienosti loppusyksyn viimoihin ja vihneisiin.Niin, ja hyväntuntuiset ruskeat nahkasaappaatkin sai typy, jotka onnettomat olivat kuitenkin liian suuret, eli toivon, että näitä saapuu lisää seuraavassa lastissa.

12 kommenttia:

 1. Katsotaan, tarttuuko moinen bakteeri minuun. Olen kyllä altis aika monenlaisille tartunnoille, kun puhutaan hankinnoista. :P

  Hienot vaatteet sai tyttö. Taisin muuten bongata sinut perheinesi Stockan 6. kerroksessa tänään? Tytöllä oli päällään mm. Mini Rodinin "Marianne-karkki" t-paita, sulla musta jakku ja sandaalit. Ja mies myös mukana plus Bugaboo Bee -rattaat (?). Tunnistinko oikein?

  VastaaPoista
 2. Ihania syysvaatteita. Itse tarvisin kyllä uuden talvitakin. Parka olisi potentiaali. Tarvisin nimittäin jonkun sellaisen takin, jolla lähteä kävelylle, jolla mennä jumppaan ja lähikauppaan ja jolla olisi aina lämmin.:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan takin löysit tytölle:) Parka on tyylillisesti vaikea vaatekappale (siis jos haluaa näyttää hyvältä) samoin kuin trenssi. Niihin tarvitaan poikkeuksetta sun omistamat pitkät sääret tai vaihtoehtoisesti korolliset saappaat:)

  VastaaPoista
 4. Hei, kauniit nahkasaappaat, ihana suklaanruskea väri! Ovatko nuo siis lastenkokoa? Jos kyllä, niin mistä. Tyttärelleni etsin juuri tuontyyppsiä!

  VastaaPoista
 5. Iik, mitä ihanuuksia! Miten sä aina onnistutkin löytämään Zarasta kaikkea? Jotenkin se poikien vaatepuoli on niin pieni ja täyteen ahdettu, harvemmin enää löydän sieltä mitään.

  Mutta ne tyttöjen vaatteet, ne Zara kyllä osaa tehdä;-).

  Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Galaxy, hih, samma här -pitää ihan ajatuksella aina torpata moiset. Ja juu, meidän revohka ilmiselvästi, tuntomerkit mätsää :)

  Alma, parka toimisi kyllä noihin tarpeisiin tosi hyvin. Itselläni on ainoa aukko syystakille, jota en vain jostain syystä koskaan saa hankittua.

  COCO, :)

  White Lily, se on kyllä tosi tosi näpsäkän oloinen takki. Minä taidan olla sitä mieltä, että parkahommelit sopii kyllä kaikille, mutta jos on kovin pieni, kannattaa ehkä hankkia sellainen kiristysnauhallinen malli, että ei ihan uppoa takin uumeniin :)

  Anonyymi, saappaat ovat Zarasta -kenkiä oli vielä pari paria jäljellä, ainakin muistaakseni koossa 26 löytyi -itse kun olisin kaivannut kokoa 24.

  VastaaPoista
 7. Aamunkukka, eikös olekin kivoja! Harvemmin itseasiassa Zaran lastenpuolelta ostan lapsukaiselle mitään, kun tykkään että hänen vaatteensa sietävät 60C pesua. Mutta kaikkea ihanaa sieltä kyllä tosiaan löytyisi! Poikien puolella kieltämättä on minustakin suppeampi valikoima, kuten yleensäkin taitaa olla. Kurjaa.

  Ihanaa viikoa :)

  VastaaPoista
 8. White Lilyn kommenttiin täytyy sanoa, että mielestäni parka ja trenssi ovat nimenomaan helpoimpia takkeja ja trenssi sopii jokaiselle naiselle pituuteen katsomatta, kunhan ottaa vaan oikein kokoisen omaan runkoonsa. :)

  Itselläni parkainnostus on jo ehkä hiipunut, viime talvena se oli mun lemppari, nyt kaipaan ehkä "sharpimpaa" menoa. :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun meidän neitikin suostuisi pukemaan tuollaisen takin päällensä.

  VastaaPoista
 10. nyyh, mä oon jo sairastunut kyseiseen tautiin. Parkaa vaan niskaan ja pysyy oikeasti ne kurjat kuumetaudit loitolla!

  Jäi muuten kaivelemaan viime syksynä, että jätin sen Selected Femmen mustan takin ostamatta - useista sovituksista huolimatta. Onneksi sitä saa sentään ihastella teikäläisen päällä. Joten vaaditaan taas takkikuvia kehiin!

  VastaaPoista
 11. Mulla oli tarve ihan samoihin kuvioihin kuin Almalla, H&Mltä tuli tänään tummanharmaa logg-malliston parka ja se vaikutti yllättävän hyvältä! Pakko ehkä jättää palauttamatta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)