lauantai 21. elokuuta 2010

Pikkujuttunen ja seilorilinnut

Parin päivän takainen asukuva; huomasin vasta tässä kuvia selatessa, että paidassahan on selvää Kippari Kalle-henkeä tuon kauluksen kanssa -itse kun olin kiinnittänyt huomiota vain lintuihin :)


Ystävä laittoi myöhään illalla ylläolevan kännykuvan Iltalehden Ilonasta. Tuntui hassulta ja kivalta ja yllättävältä. Kiitos toimittajalle, kuka oletkin :)

9 kommenttia:

 1. Ooooo, vaude! Mutta näinhän se on!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis paita ja sinä & mukava ja osuva yllätys! :)

  VastaaPoista
 3. Ootpas suloinen tuossa kuvassa (ja muutenkin) :) Noi pökät sopii sun kropalle siis aivan täydellisesti....

  Mutta jee kiva toi lehtileike ;)

  VastaaPoista
 4. Huomasin myös tuon lehtijutun ko. lehteä (18.8. ilmestynyt Ilona) lukiessani ja oli ihan "jee, kiva kun yksi suosikkiblogi on mainittu"-tunnelmat :). Piti myös ilmoittaa siitä sinulle, mutta unohtui koneen ollessa sillä hetkellä kiinni.. Ei ole vanhaksi tulemista :).

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä juttu, että toimittajillakin alkaa löytyä ymmärrystä erilaisten muotiblogien päälle eikä aina puhuta samoista nuorisosivuista, jotka eivät tarjoa mitään vähän vanhemmille lukijoille. Kuilu 17- ja 30-vuotiaan bloggarin ja lukijakunnan välillä kun voi ja on suuri.

  Ja tietysti kiva asu jälleen. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Mistä löysit noin ihanan paidan?

  VastaaPoista
 8. aika kiva! näköjään iltapäivälehdissäkin joskus jotain asiallista ;) vaikka mikä minä olen niitä haukkumaan, kun en koskaan lue. ennakkoluuloinen vain.

  VastaaPoista
 9. Paulis, hih, kiitos :)

  Soccermom, kiitos kovasti :)

  Malia, kiitos ihanainen, palstamilleissä tämä tosin kalpeni vitivalkoiseksi upean Oliviajuttusi rinnalla :) Se oli niin cool! Ja kiitos, nuo farkut oli kyllä tosi hyvä löytö.

  h_eidi, kuulostaa niiiin tutulta, sama pää kesät talvet ja niin edelleen :) kiitos kivasta kommentista!


  Sissi, olen ihan samaa mieltä -blogeista kun moni kolkytplus saisi varmasti paljon ilmaista iloa, mutta sen ikäluokan juttuja on vielä vähemmän esillä. Ja kiitos :)

  Arya, kiitos! Unohtuikin laittaa -paita on Asokselta.

  Nna, juu, aikas hauskaa! Minäkin koetan usein välttää niitä, lööppjutut tekee melkein pahan olon. Töissä niitä kyllä tulee silti selattua.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)