tiistai 3. elokuuta 2010

Rrrrroooaaarrrr/ Mini Rodinin syksyä


Kuvat Mini Rodini/ Oii Barnkläder

8 kommenttia:

 1. Tahdon itselleni tuommoisen pupu&rusetti-paidan! Niitä vaan ei taideta tehdä näin isoille ihmisille. Mutta siitä huolimatta aivan uskomattoman ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pikkujeppe noissa koristossuissa! Mahtaakohan kaulahuivi kestää vauhdissa mukana ;)

  VastaaPoista
 3. Tikruhaalari! Aivan ylisöde. - Pienenä itselläni oli sellainen tiikeriraitainen haalari. Se oli niin rakas. Tämä voisi olla sen moderni korvike omalle tytölle.

  VastaaPoista
 4. tiitiäinen, sanos muuta, monta vaatetta on ollut sellaisia, että itsellekin kelpaisi :)

  Cherry, eiks oo, ihan mahdottoman cooleja ja söpösiä

  Hanna, se on munkin suosikki tiikerihaalarin kanssa! Vitsi kun typylle vielä mahtuisi 86sentin vaatteet, alkaa olla vähän turhan nafteja :)

  Sylvi, eiks oo, ja katso miten hauskasti vetska tulee takapuolelle asti :) Ehdottomasti kannatettava vaihtoehto raitahaalarin korvaajaksi :)

  VastaaPoista
 5. Pupupaita tulis meille heti jos olis tyttö, ja pingviinitunika, oijoi. Meille tulee varmaan turkoosi pingviinipaita kunhan saadaan se suomalaisiin nettikauppoihin.

  VastaaPoista
 6. Laura, pinkut on kanssa tosi suloisia :) Meillä oli muuten typykällä käytössä supermies-kuosia pöksyissä ja bodyssä, kun tykkäsin siitä niin paljon, vaikka taisikin olla ehkä enemmän poikien juttu :)

  VastaaPoista
 7. Oli pakko käydä tilaamassa babyshopista tytölle tuo harmaa pingviinimekko ja samalla kaikkea muutakin mustaa ja harmaata syksyyn... Ihana kun tytöillekin löytyy joistain merkeistä muutakin kuin sydämiä ja vaaleanpunaista.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)