sunnuntai 8. elokuuta 2010

Stack ring


Johan tytöt jytisee täällä Helsingin suunnalla, niinkuin varmasti aika monella muullakin suunnalla. Harvoin olen nähnyt noin upeaa ja uhkaavaa myrskypilvien vyöryntää aurinkoisen taivaan päälle, ja upeat salamoinnin sen seurauksena.

Koska luontokuvaajan lahjoja ei minulla ole, laitanpa kuvan tämänhetken lempparikorustani; harvemmin sormunnaisia käytän, mutta DKNY:n kolmesta sormuksesta koostuva sormenkoriste on ollut kovasti käytössä.

Nyt painun takaisin tiirailemaan taivaalle, kaunista sunnuntaiyötä kaikille

8 kommenttia:

 1. Myöhästyttiin vähän, harmittaa, siis kuvausreissulta, kun tulin niin myöhään töistä. Olis ollut varmasti makee!! Tänne sisäpihalle meitin kotiin kun ei nää mitään muuta kun vähän välkehdintää :)

  VastaaPoista
 2. Oih, upea sormus, moderni ja ajaton samalla kertaa. Yleensä en ihastele suuria sormuksia, mutta tuon ottaisin itsellenikin. Muistuttaa hiukan roomalaisen ystävättären sormusta, hän kun aikoinaan vei kultasepälle kaikki ex-sulhojen antamat korut ja teetätti kivistä itselleen tosi persoonallisen sormuksen. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä salamoi myös, jytkettä ei vielä kuulu mutta pimeällä salamatkin loistavat todella pitkälle. Toivottavasti ei tämä myrsky aiheuttaisi hirmuisia tuhoja.

  Tyylikkään näköiset sormukset. Sopii sulle just hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Sormus tai pikemminkin sormukset ovat ihania (:
  Tyylikäs mutta silti jotenkin vekkuli yhdistelmä.
  Viime yönä tosiaan ukkosti todella upeasti, ja pääsin pyörällä kotiin juuri ennen kuin alkoi sataa aivan kaatamalla...

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana sormus. tykkään isoista näyttävistä sormuksista mutta vaan yhdestä kerrallaan, tässä tapauksessa kävisivät kyllä kaikki kolme.

  VastaaPoista
 7. Cherry, no hitsi! mutta onneksi sentään ehdit näkemään koko shown! Me kurkoteltiin ikkunasta, kadulla puut taipui melkein kaksikerroin!

  Vera A, haha, onpa aivan mahtava idea! Ei niitä vanhojen heilojen koruja oikein osaa pitää enää myöhemmässä elämässä, mutta noin saa senkin osan eloaan sitten mukaansa, itselleen mieluisassa muodossa. Ja kiitos, sormus on kyllä kiva, ja yllättävän moneen asukokonaisuuteen taipuva.

  Reetta, siellä teilläpäin olikin hurjat ukkoset edelliskerralla, nyt vissiin vähän vähemmällä selvisitte? Ja kiitos :)

  Hanna, kiitos kovasti -ja oli erittäin edukaskin vielä :)

  Heppuli, hui, olipa sulla tuuri, ei olisi ollut mikään leppeä kesäillan ajoreissu siinä kelissä! Ja kiitos, just tuollaiseksi itsekin luonnehtisin tätä "korukasaa" :)

  White Lily,kiitos! ja sama täällä, the bigger the better :) -nämä tosin eivät kyllä edes yksinään oikein toimisikaan.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)