keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Farkkurakkaus

Olen möhissyt itsekseni jo muutaman kuukauden ajan, että farkkukaupoille pitäisi jaksaa. Oma signatuurifarkkuni on tummansininen ja kapea, ja tästä johtuen ajan kuluessa kaikista lempifarkuista tulee haalistuneita, ja osasta myös kummasti vuosien saatossa kovasti pinkeitä.  Tosin kahdet ovat vain parantuneet ajan saatossa, toisilla ikä jo kymmenisen vuotta. Ihan puolihuolimattomasti osuin pari viikkoa sitten uusitulle Stockmannin naistenosastolle lapselle pohjallisia hankkiessani (ja unohdetaanpas nyt se tosiseikka, että lasten kengät ovat ihan toisessa kerroksessa :) ja kuinkas sitten kävikään...

kexrawHahaa, laiskan fotosoppaajan kyhäelmä ;)

Acnen rekissä riippui yksi pari ulkoisesti mallikkaita farkkuja, ja sovitin, vaikka vähän skeptisesti. Onneksi kuitenkin, sillä osoittautuivat nappilöydöksi: pehmeät, hyvin istuvat ja just oikean väriset. Malli on Kex Raw Soft. Outoa muuten, että olivat Acnen nettikaupassa kolmekymppiä kalliimmat -ja kun tähän vielä lisäisi Acnen 15€:n postikulut, olisi hintaero jo liki viisikymppiä. Hyvä Stokka!  -Jos joku nyt sattui kiinnostumaan, kerronpa, että vaikka Stokkalta sanoivat mallin olevan loppuunmyyty, eikä lisää tule, mutta Zoovillagesta löytyy vielä, ilman toimituskuluja.

EDIT/ ystävällinen asiantuntijalukija Stockmannilta juuri kertoi iloisen uutisen, että Stokkalla on saatavissa farkkua, ja lisääkin tulee, kunhan Acnelta saavat. Ja tässä taas erinomainen osoitus kyseisen kaupan asiakaspalvelusta, ulottuu tänne blogiinkin saakka :) Kiitos tiedosta!

16 kommenttia:

 1. Oi, istuupa ne täydellisesti! Itse olen huomannut saman, Acnen vaatteet ovat poikkeuksetta aina heidän omassa nettikaupassa huomattavasti kalliimpia kuin täällä kotisuomessa..hyvä niin:)

  VastaaPoista
 2. Hihii, kiitos -nauroin juuri kaverilleni, että hassua, kun kerrankin on farkut, jotka oikeasti tuntuu siltä, että ne "hyväilee jalkoja", kun ovat niin mukavan tuntuiset päällä, ei kinnaa eikä purista. Ja olipa tosiaan tämä hyvä tieto, sillä itse en ole aiemmin tajunnutkaan tuota hintaerohommelia. Kiva näinpäin!

  VastaaPoista
 3. Heippa,

  vastoin äskeisessä esitettyjä tietoja, kyseistä Kex soft raw-mallia on kyllä saatavilla Helsingin tavaratalosta, joskin tällä hetkellä jotkin koot loppu..Tätä myös täydennetään lisää sitä mukaa kun Acnelta tavaraa on saatavilla :) Ja kyllä, on huippufarkku kohtuuhintaan!

  VastaaPoista
 4. Jee, mahtava kuulla, olipas kivaa kun infosit! -pahus, kun itse ehdin jo moiset tilata hätäpäissäni. Myyjätär nimittäin juuri minua valisti, että loppu on, lisää ei tule!

  VastaaPoista
 5. Minkä kokoiset sun farkut on? Ajattelin, että jos tilais, niin kannattaako ottaa 27 vai 28, ne on yleensä farkuissa ollu sopivat.

  VastaaPoista
 6. Hyvän väriset farkut. Mun pitäis myös suunnata taas farkku ostoksille kun oon taas tuumaa pienempi kuin keväällä, rötköttävät nuo vanhat farkut vähän epäedullisesti takamuksesta ja reisistä:) Olis mukavaa jos esittelisit enempikin farkku-juttuja:)

  VastaaPoista
 7. Omani ovat kokoa 28 -voisivat kyllä olla numeroa pienemmät aika helposti, mutta tykkään, että saavat olla jo valmiiksi mukavat päällä(=että nappi menee heti helposti kiinni ja ovat helpot vetää jalkaan, usein kuulee, että farkkujen pitäisi nipinnapin mennä kiinni,nämä siis menee ihan rennosti:) . Stretchfarkuthan venyy aikalailla, eli nämä kyllä tulevat pikkuisen löpsähtämään.

  VastaaPoista
 8. Tummat on kyllä siitä kivat, että menee vähän tyyliin kuin tyyliin ja töihin ja vapaalle. Näitä voin tosiaan suositella, monet muut ovat tuntuneet jotenkin ahdistavilta tai kovilta, mutta nämä vain pehmeiltä :) Juu, kertoilen mieluusti farkkujuttuja, kun sellaisia ilmaantuu :)

  VastaaPoista
 9. Vau, sopii sulle tosi hyvin! Nappiosuma todellakin. Mä tarttisin myös ne täydelliset farkut ja Acnen farkkuja en ole koskaan sovittanutkaan, mielenkiinto todella heräsi.. Ainiin, tuo sun photoshoppaus on kiva :)

  VastaaPoista
 10. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ja hyvän myyjän avustuksella voi karsia valikoimasta heti itselleen sopivat :) Oletko muuten kuullut siitä Leviksen uudesta mallistosta, jossa on "joka kropalle" oma mallinsa? Mua vähän olisi kiinnostanut nimittäin sovitella...

  VastaaPoista
 11. Minä ostin nuo Leviksen farkut, mallia Demi Curve Skinny. Olen kyllä tykänny niin paljon ja jalkaankin sujahtivat todella helposti, niin kuin mainoksessakin luvataan :)

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa hyvältä! Inhoan sitä, jos farkkuihin täytyy "ahtautua"! Eli täytyy sovitella heti, kun seuraava farkkutarve tulee eteen :)

  VastaaPoista
 13. Olitko eilenkin Stokkalla farkkuostoksilla? Vaihtamassa noita tms? Jos et ollut, niin sitten oli ihan samannäköinen tyyppi edessäni jonossa :)

  VastaaPoista
 14. stokkalla kävin kyllä, mutta vain Akateemisessa tällä kertaa :) kyseessä lienee ikioma kloonityttöni, johon ystävänikin ovat törmänneet, olisi hauska tavata itsekin :)

  VastaaPoista
 15. Siis et oikeasti ollut vai? Melkein uskomatonta.. Tämä kaksoisolentosi nimittäin osti myös tummat acnen farkut, eli varmaan nuo samat! Ja lisäksi jonkun Mangon vaatteen ilmeisesti. Hänellä oli myös samanlainen/samantyylinen takki kuin sinulla oli yhdessä postauksessasi, se Zaran tekokelsi. Siis matkiiko hän sinua? Huhhuh! Kyseessä oli tosiaan 23.9 siinä Mangon kassalla...

  VastaaPoista
 16. Ihan oikeasti en ollut :) Aika hassua! Zaran tekokelsin muuten palautin, eli viimeistään siitä tiesin, että en vain itse muista väärin :) -ja koska kaapissa ei ole uusia vaatteita :) Hih, olisihan se hassua, jos joku kopioisi tyyliä, mutta taitaa oma tyylini olla sen verran tavallinen, että samoin pukeutuvia varmasti tulee vastaan useampiakin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)