keskiviikko 29. syyskuuta 2010

H&M alekoodi iPhonelle

840_377_hm

Uutta -20% alekoodia taas tarjolla H&M:n iPhone-applikaatiolla -voimassa 8.10 saakka :) Shake it, baby!

9 kommenttia:

 1. Hihi, mä sheikkasin taas ja sain jo kolmannen alekoodini. Aikaisempia en ole kyllä ehtinyt edes käyttää joten jos nyt vaikka kävisi tuuri ja löytyisi aikaa käyttää sheikkaamalla saatu koodi :)

  VastaaPoista
 2. Jes, kiitos taas vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole tälle koodille käyttöä, mutta totesin kyllä tänään sun sivujen lukemisen huolestuttavan kalliiksi muuten ;-D
  Niiden tekonahkahousujen vuoksi jouduin minäkin nettikauppaan suuntaamaan - ja mukaan tarttui melkoinen määrä kaikkea muutakin. Huh! Täysin epätyypillistä minua. Kaikki näyttää NIIIIN hyvältä sun päälläs (tilasin myös tollasen khakin värisen paitiksen, en tosin ihan samanlaista), voi kun joku näyttäis ees siedettävältä tässä viistoista kiloa (arvio, voi olla enemmänkin, hih) painavammassa - ja aivan päinvastaisen mallisessa kropassa!

  Meillä sairastetaan, neidillä kova kuume ja kauhea yskä, joten äiskällä on aikaa päivisinkin tässä kotosalla shoppailla. Ei hyvä :-)!

  Mukavan pirteää viikonjatkoa! Ihana syysilma!

  VastaaPoista
 4. Ja näin kauan kesti ennenkun tajusin, että "haukuin väärää puuta". Kerran hämäläinen, aina hämäläinen, hitaudelle löytyy ainakin selitys, hih. Miljoona anteekspyyntöä. Ne nahkahousut oli nimittäin Kalastajan Vaimon, ei sun blogissa. Kaks kaunista naista, joiden blogeja seuraan rinnakkain - ja näin käy :-D

  Mut samanlaisen paidan siltikin tilasin kuin sulla :-)

  Sorry vielä!!

  VastaaPoista
 5. Noniin! Tällä kertaa mäkin sain toimimaan! Tattista vinkistä! :)

  VastaaPoista
 6. Haha, ei hätiä mitiä :) -Mullakin on kyllä tekonahkahousut, tosin en ole tainnut niitä käyttää vajaaseen vuoteen, ja ihmettelin, että miten kummassa pystyitkin ne muistamaan :) Khakipaita on muuten vieläkin vähän harkinnassa, kun on niin kovasti rohkean värinen, hihii....

  Voi toivottavasti typy alkaa olla jo paremmassa kunnossa, kaikkein kamalinta on kyllä se, kun ei voi pientä auttaa kun on kurja olo! Ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Sama täällä, edellistä en ehtinyt/viitsinyt itsekään käyttää. Nyt ajattelin lapsukaiselle jotakin tarhatarpeellista hankkia, jos vain ennätän kyseiseen puotiin koodin voimassaoloaikana.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)