maanantai 6. syyskuuta 2010

Habitaresta pikku poiminnat

Kävin tänään Jennin kanssa Habitarea haistelemassa, noin miljuunan muun messuvieraan seurassa. Vakituisena Habitarekävijänä täytyy tunnustaa, että anti ei tällä kertaa oikein sytyttänyt, kuten olen kuullut melko monen muunkin kävijän suusta. Ehkä sitä vain on odotukset turhan korkealla, koska aikaisemmin joka toinen vuosi koittanut Habitare oli sisustusrintamalla "se" juttu, jota kovasti syksyssä odotti.


Löytyi sieltä muutama herkkukin: tällaisen hauskan kippihyllyn voisin mieluusti ottaa meille olkkariin kapealla seinäpahaselle. Saisivat Harper's Bazaarit,  Voguet ja Ellet nykyistä paremman paikan.hyllyt

Ava-kalusteen modernisti muotoillut lastensängyt ovat mielestäni aivan huikean hienoja; jos emme olisi juuri ennättäneet käyttää pientä omaisuutta Muuramen sänky-lelulaatikkokomboon, olisin ilomielin hankkinut lastenhuoneeseen Avan sängyn. (Mustassa kerrosängyssä kelli ihka aito, tyytyväinen messuvauva -perinteisempiä isompia messutyttöjä näkyi sitten muutamilla muilla osastoilla).
IMG_7500
Väriä lastenhuoneeseen voisi tuoda tällaisella pirtsakoista puupalikoista kootulla jakkaralla, joka jousti hauskasti Jennin testiajossa. Omat hermoni tosin eivät kestäisi moisten puikuloiden päivittäistä keräämistä takaisin sammioonsa, valmistajan mukaan puukepakot nimittäin sopivat myös leikkeihin.


IMG_7497Meillä Muumitalo kaikessa muoviudessaankin taitaisi viedä voiton keppikavalkadilta ;)

15 kommenttia:

 1. Hih, jos tossa oli anti niin en tosiaan menettänyt mitään.

  Kahteen kolmesta kun tutustuin jo Avotakassa :-D Mutta toi eka hyllyjuttu osui lehdessä munkin silmään, järjettömän fiksu idea. Ja lapset luki Avotakkaa mun kanssa (!!) ja ihastuivat tuohon samaiseen hassuun tuoliin.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Haha, onneksi ei IHAN tuohon anti sentään rajoittunut -itse olin ankea ja rajoittunut, ja mikään ei tuntunut nyt oikein kolahtavan. Mistä lie johtuukaan? Ai vitsi miten ihanaa, just tuollaisia hetkiä odotankin, että typyn kanssa päästään yhdessä arvioimaan juttuja lehdistä, oli ihan lempihommaani oman äitini kanssa pienenä :) Iloista viikonalkua!

  VastaaPoista
 3. Huh, vaikka se mahtavan näköinen onkin, ei kyllä tule meillekään IKINÄ tuollaista palikkatuolia!!! Menimme nimittäin muutama viikko sitten osatamaan pikku-ukolle Brion 50kpl:een puupalikkasetin, joka oli VIRHE! Palikoiden kaivaminen sohvan alta ja ties mistä mahdollisista paikoista on jokailtainen, ja voisin sanoa melkoisen uuvuttava, rituaali Puntin nukahdettua... ei kiitos yhtäkään kerättävää asiaa lisää ;)

  Hauskaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 4. Minä kävin lauantaina messut läpi ja oikein ihmetytti, miten sieltä kuitenkin löytyi montakin hyvää juttua. Aiempina vuosina on ollut jo ennakkoasenne, ettei kuitenkaan mitään, nää on tyhmät... Taso on kieltämättä mennyt noin yleisesti ottaen alaspäin Habitaren alkuajoista, mutta meillä taitaa olla oikeasti tarvetta tietyille uudistuksille, kun ihmeen montakin hyvää ideaa tuli vastaan. :)

  VastaaPoista
 5. Terppa!

  Mä tykästyin ja ihastuin tuohon avaan, kävin niiden nettikaupassa tämä se olisi http://kauppa.avaroom.fi/dwCatalogList.aspx?sid=B307609434564923884DCB84208EF874&itc=900-60&mind=4&mlind=6&mitc=900 Ehkä mustana jopa! :) Olisi kiva nähdä teidän tytön tylleröisen huonetta muuramesänkyineen...

  VastaaPoista
 6. Hylly ja lasten sängyt, nam!
  Osaatko sanoa jälleenmyyjiä kyseisille tuotteille?

  Isommalla on myös käytössä Muuramen sänky, mutta kunhan tirpunen kasvaa ulos pinnasängystä, voisin harkita tuota ihanuutta.

  VastaaPoista
 7. No just näin! Meillä ons ama homma dublojen kanssa :D -Kovasti me treenataan yhteispeliä lelujen keräämisessä, mutta vielä se vähän ontuu :)

  VastaaPoista
 8. Se on kyllä niin tyylikäs ja moderni, ja mustana mäkin mietin, että olisi vielä kivampi, muuten kun huone on pääosin valkea. Ja laitan kuvia, kun saadaan remppaprojekti päätökseen, se venyy ja vanuu taas, kuten meidän remppahommelit aina :D

  VastaaPoista
 9. MJ, noita lastensänkyjä ehtikin jo COCO linkittää, eli omasta verkkokaupastaan ainakin! Hyllyistä en harmi kyllä ehtinyt saamaan lisätietoa, laitoin ihan itsellenikin muistimerkiksi tuon punavalkean logon, että paremmalla ajalla ehtii sitten googletella :) -Onko se sitten Elsa vaiko Elsae?

  VastaaPoista
 10. Tuo värikäs puupalli oli myös omasta mielestäni messujen hauskin :) Ylipäätään Protoshopin osasto oli kiinnostavin. Kävin siinä yhden suunnittelijan kanssa lyhyen keskustelun tuotantoprobleemasta. Valmistajia kaikki etsivät. Ja kun se on niin monimutkainen yhtälö; tuotteen hinta ei saa nousta pilviin. Uudistunut Glorian koti käsitteli tätä teemaa aika monessa jutussa. Ihan mielenkiintoinen sisältö, vaikkakin ulkoasu ei ihan iskenyt. Voi olla kyllä vain alkukankeutta. Sitä perinteistä muutosvastarintaa :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis kiitos tarkennuksesta -Elsalta tuo logo tosiaan näyttää, mutta hyvä saada varmistus :)

  VastaaPoista
 12. Minäkin tykkäsin Protoshopin osastosta -harmi vaan, että siinä oli sen verta hämärää, että kaikki kuvat meni ihan päin prinkkalaa. Ja näinhän se menee, nykyisenä tehotuotannon aikana on vaikea saada pieniä sarjoja tuotantoon ennen liki valmista markkinaa. Muna/kanaongelma kaikkine kotkotuksineen siis.

  VastaaPoista
 13. Vepsäläinen myy myös Avaroomin tuotteita,,

  Tiesittehän että Avaroomin puuhanainen on blogisti Helenainen,,?
  Upeita kuvia ja upea perhe.
  Suosittelen.

  VastaaPoista
 14. Kiitos lisäinfosta! -Olipa hauska kuulla Helenais-yhteys, nythän näitä katselee ihan uusin silminkin vielä :) Hauskaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 15. Hylly oli kyllä hauska kippimeininkeineen. Ja ensi vuonna sitten mukaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)