sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Karvaisia juttuja

karvat

Lontoossa törmäsin Topshopissa niin uskomattoman hirveään (ystäväni sanoja lainatakseni) karvaliiviyksilöön, että se ehkä saattaa olla menoa. Se on tuo eka tuossa kuvassa. Nuo raidat ihan oikeasti taittaa alapäästään vähän fosforinvihreään/pissankellertävään. Ihan merkillinen värivalinta.

Zarassa oli tosi kaunis, toimistokäyttöön sopiva harmaa liivi, joka istuisi tyyliini mainiosti. Mutta mikä kumma tässä trendissä tekee sen, että tekee mieli vetää iiihan överiksi ja  hassutella :)  -Ei kovin kaukonäköistä rahankäytöllisesti, eikä missään nimessä järkevää, mutta eikai kaiken tarvitse aina ollakaan :)

Kuvassa ovat muuten liivit, joita sovitin reissussa.  Topshop Unique oli aitoa lammasta, muut keinokuituja, ja ihan ok. Suurin osa keinokuituliiveistä nimittäin haisi aivan_järkyttävän_pahalle! Eltaantunutta keinokarvaa, huh. Ja sitä oli tarjolla ihan kaikissa kaupoissa.

10 kommenttia:

 1. Tykkään nyt myös noista liiveistä, mutta ehkä pullukkana olisin äitikarhun näköinen muhkea karvaliivi päälläni. Vaikka ei se oikeastaan mua itseäni haittaisi mitä muut ajattelisivat =)
  Kaipa se pitäisi olla aitoa karvaa. Pitäisi löytää jostain sopivan hintainen ja sellainen, johon tosissaan ihastuisi. Käyttötarve taitaa kuitenkin olla aika vähäistä.

  VastaaPoista
 2. Minusta nuo sopivat ihan yhtä hyvin (tai huonosti ;) kaikenkokoisille immeisille :) Tuo Warehousen liivi oli siis muuten villaa, mutta ei lampaannahkaa, Topshop vain pelkkää muovia. Ja siksi jäi minultakin ostamatta, että aika vähälle käytölle se sitten kuitenkin jäisi.

  VastaaPoista
 3. Itse hurahdan myös joskus tuollaisiin vaatteisiin jotka olen lajitellut kategoriaan "niin rumia että aivan hienoja". Joitain sitten tulee käytettyä rumuudesta huolimatta) ja joita vähemmän. Kiitti muuten shoppailuvinkeistä, olen itsekin suuntaamassa piakkoin Lontooseen, ei tosin vielä tiedä kuinka kauan olisi aikaa shoppailuun, mutta toivottavasti olisi aikaa edes tarkastaa Topshop!

  VastaaPoista
 4. Haha, mahtavaa että mulla on kohtalotovereita :) Mutta noi tuon kategorian vaatteet kyllä on niitä, joista yleensä tulee tosi hauskalle tuulelle :) Valtavan ihanaa matkaa sinulle! -suosittelen tsekkaamaan Topshopin lisäksi ainakin Selfridgesin, jos suinkin ehdit, sillä sieltä löytyy (sen hulppean kenkäosaston lisäksi) noita mainitsemiani merkkejä kuten COS, Whistles ja Reiss, jos ei ihan merkkien omiin liikkeisiin ehdi tallustaa :)

  VastaaPoista
 5. Haha, mä oon kanssa vuoden noita karvakasoja kattellu kauempaa ja makustellut, mut nyt muakin on alkanut kutkuttaa hankkia oma. Jotain yksilöä jo kirpulla kokeilinkin, mutta se ei istunut millään muotoa päälle. Saas nähdä, että eksyykö tällanen reuhka lopulta omaankin kaappiin. :D Tää on niin sarjaa "enikinälaitatollastapäälleni" - ja menee puol vuotta, niin kovasti jo miellyttäis! ;)

  VastaaPoista
 6. Joo eiks oo ihme, miten jotkut asiat vain ryömii salakavalasti alitajuntaan ja sitäkautta vaatekaappiin :D -Odotellaan me noita meidän karvareuhkoja :D

  VastaaPoista
 7. Joku tappoi Chewbaccan ja teki siitä liivin!

  VastaaPoista
 8. haha, just kuule oli samat sanat mun suussani, kun tuon näin :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)