perjantai 17. syyskuuta 2010

Lontoo ja lenssu

Ihan olisin kuulkaas tämän voinut ennustaa, että kun lähdön aika koittaa, luikahtaa jonkin sortin tauti ovesta sisään. Viimeksi se oli järrrjetön vatsatauti, tällä kertaa poskiontelotulehdus kaverinaan keuhkoputkentulehdus -astmaatikon vakiosyysriesat. Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ole se perusräkätauti, eli olo on kuin onteloissa olisi ranskanleipä, mutta sitä keltaista ektoplasmaa ei tarvitse niistellä. Mukava lääkäritäti antoi kovasti troppia ja neuvoja, miten lento kuitenkin sujuu,  Naureskelinkin eilen apteekin kanssajonottajamummoille, että pesin heidät reseptien määrässä mennen tullen, kun kourassa oli määräyksiä peräti yhdeksän kappaletta.

DSC_0019Kuva: Jak&Jill

Mutta enisveis, kivistävästä otsalohkosta huolimatta, tänään kutsuu siis Lontoo tyttöjä iltasella, ja kuin tilauksesta Jak&Jill blogissaan esitteli tänään Selfridgesin uuden kenkäosaston avajaiskuvia. Slurps!

Ihanaa viikonloppua, ja pitäkää nyt peukkuja, etten ihan surkastu vauvaani ikävöidessä!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa!!! Olen kerran lentänyt mannerten välisen lennon poskiontelotulehduksessa ja muuten meni ihan hyvin mutta lasku oli ihan järkyttävä! :) Tuntui oikeasti että pää räjähtää. Toivottavasti pääset vähemmällä. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nautit matkastasi:) Kyllä se vauva pärjää:)

  VastaaPoista
 3. toivottavasti lääkkeet helpottavat oloa ja nautit matkastasi!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa reissua ja rentoutumista! Kyllä pikkuinen varmasti pärjää... :-)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa reissua!
  Kyllä pienet pärjäävät äitihän näistä reissuista eniten kärsii...

  VastaaPoista
 6. Odotan innolla Lontoon kuulumisia koska olen itse lähdössä sinne pitkästä aikaa marras-joulukuussa.
  Toivottavasti lääkkeet auttoi....tyttäreni oli vuiosi sitten tulossa lentäen meille ja nuorimmainen silloin 2v
  sairastui pahasti ripuliin....olivat 2 tuntia ennen lähtöä lastenlääkärillä...ja tuo ei ole ainoa kerta sairastua ennen
  matkalle lähtöä.
  Tiedän myös miltä tuntuu "jättää" lapsi kotiin ja matkustaa mutta voin lohduttaa että kaikki sujuu hyvin ja se tekee jokaiselle hyvää.
  Mainosalan ihmisenä minua innostutti pari vuotta sitten Lontoossa Selfridges'in jouluikkunat....aiheena oli ketut ja niiden hulvattomat jouluviettojuhlat...ja ennenkaikkea se musiikki...kävin joka päivä kuuntelemassa sitä sekoilua missä kellopelit kilkutti stressaavasti ja harmi kun en saanut äänitettyä enkä vieläkään tiedä mistä musiikki oli....sävelessä oli jotain tuttua. Mutta ne kettu-hahmotkin oli aivan mainiot!
  Greetings from Anne

  VastaaPoista
 7. kohta tullee, kohta tullee :) Ihanaa matkaa sinulle jo etukäteen! meillä oli vähän samantapainen episodi toissa kesänä, tosin oltiin tytön kanssa molemmat aivan järrrjettömän kipeitä, ja jouduttiin siirtämään ja lyhentämään yhteistä reissuamme samaiseen kaupunkiin. Ja ihan totta, tekee oikein hyvää virkistäytyä pitkästä aikaa itsekseenkin, vaikka kyllä tuli kuristus kurkkuun ja kyyneleet simmuun, kun pieni vilkutteli lentokentän parkkipaikalta heipat ennen reissua. Voi vitsi kuules, nyt oli myös aivan mielettömät ikkunat Selfridgesillä, tuon uuden kenkäosaston henkeen rakennetut -kohta laittelen vähän kuvia. Ovat ihan omaa luokkaansa kyllä aina!

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne ihan selvästi auttoivat, ja lentokorvatulpatkin toimivat aika hyvin paluumatkalla :) Eli kiitos kovasti toivotuksista, selvästi niistä oli apua :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Ja sinä sen sanoit, niin se taisi tälläkin kertaa käydä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Hienosti oli mennyt :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)