maanantai 6. syyskuuta 2010

Miehen syystyylijuttuja

Jos mun mieheltä kysyttäis (ja kysyinhän minä :)  se ottais tällaisia lämmittäviä juttuja nyt syksyllä.

miehensyksy

Huvittavinta tässä on, että käytössä on jo liki täsmälleen samanlaiset kengät, samanlainen huivi ja vino pino pipoja. No, kynsikkäitä on kuulemma tallella vain yksi. Herra on selvästi löytänyt tyylinsä ja pysyy siinä :) Ainoa juttu, joka ihan oikeasti pitäisi hankkia, olisi lämmin ja samalla hieno talvitakki, jota onkin jo etsitty ainakin kolme talvea. Että ei se aina ole helppoa miehilläkään!

Tiesittekö muuten, että Net-A-Porter avaa tammikuussa  ovensa myös miehille? Kuikuiltavina tulee olemaan designereiden kuten Burberry, Boss, Lanvin, Ralp Lauren ja YSL tuotoksia.

5 kommenttia:

 1. Me taas täällä miespuolisen työkaverin kanssa odotetaan kieli pitkällä marraskuun 23. päivää ja H&M+Lanvin-yhteistyökamojen saapumista kauppoihin! Kerrankin designyhteistyö, jossa molemmat sukupuolet on huomioitu :) Lasketaan yhdssä päiviä tuohon ja työkaveri on kuulemma valmis myymään vaikka mummonsa, jos mallistosta löytyy kamelinvärinen talvitakki. Toivotaan, että miehen toive toteutuu (ja niin, että mummo jää myymättä). ;)

  VastaaPoista
 2. Löysin "sut" vasta nyt, Kalastajan vaimon-blogin kautta, Indien sivuille kun eksyin kuikuilemaan... ja vitsi että tykästyin! :) Ei mulla sen ihmeempiä ollut... nyt pitää löytää jostain aikaa vanhojen juttujesi läpi kahlaamiseen.

  VastaaPoista
 3. No sanos muuta, mun mielestä mielenkiintoisian yhteistyökumppani ikinä! -Jimmy Chookin oli loistava, mutta tämä voittaa vielä senkin! Pidetään peukkuja, että mummo säästyy :)

  VastaaPoista
 4. Tarzan, aivan mahtava nimimerkki, sun suorastaan kuului löytää tänne :) Kivaa kun tulit, toivottavasti viihdyt! Hauskaa maanantaita!

  VastaaPoista
 5. Mageen näköisiä juttuja! Ihanaa kun tulee syksy!
  Kunpa tämänkin mies olisi edes hieman kiinnostuneempi mitä päälleen pistää, mutta esim. turvakengät jalassa voi tulla kaupungille, koska ne muka erehdyttävästi näyttää kuulemma lenkkareilta. What! Hyvä puoli tässä on taas se , että saan ostaa häälle kaikki vaatteet ja yleensä niihin pukeutuukin, jos siis paidoissa ole mitään mikä kimaltaa tai housuissa valmiiksi reikiä =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)