torstai 16. syyskuuta 2010

Miehensyöjät

_MG_5150


Saalis luimistelee hissin ovella...


_MG_5151


Nainen raahaa saaliin kotiin...


_MG_5165


...Ja tässä on lopputulos. Maman saappaat päätyi parempiin (ja pienempiin) koipeloihin.


En raaskinut merkkisaappaisiin sijoittaa, joten Asoksen hyvityskupongilla tilasin nämä Wedge Welliesin krokokuosikiilakorkosaappaat. Otin numeroa reilumman koon UK7, eli n. 40, varmuuden vuoksi, että mahtuu perussukka ja villasukka. Mutta hyvä, kun mahtuu edes perussukka sisään! Jos siis harkitset kyseisen merkkisten kumppareiden hankintaa, ota suosiolla numero, tai jopa kaksi suurempi koko!  Mallin nimi oli muuten siis tuo syöjätär, ManEater. Mitä ihmettä...?

14 kommenttia:

 1. Eikä! Tota vikaa kuvaa katsellessa ei voi päivä alkaa muuten kuin hymyillen :)))

  VastaaPoista
 2. Man-eater's boot indeed! :O

  Kuva on ihan loistava, hih!

  VastaaPoista
 3. Voi että oli hauska kuvasarja :D

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Meillä on samanlaisia kuvia vaippaikäisistä, ja nyt viis veellä on ollut jonkin aikaa tämä kausi uudelleen, pitää saada meikata ja kokeilla äidin kenkiä ja saappaita.
  Katselin eilen kaupungilla, miten hauskaa on, että kumppareista on tullut katu-uskottavat, ja niitä näkee tosi paljon. Hyvännäköiset sun saappaat.

  VastaaPoista
 5. :D Loistava tuo viimeinen kuva! En muuten voinut olla huomaamatta että takana olevasta korista pilkistää opettavaisen ja lapen mielestä varmaan hauskan mutta _niin_ ärsyttävän lelun jalka. "Sininen korva"... pahinta on ettei sitä saa pois päältä ja meillä oleva versio ainakin huutelee joskus ihan omatoimisestikin. Pari kertaa tullut säikähdettyä ihan kunnolla.

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen saalis! Mulla sadesään luottokaverina vanhat Hunterit ja ovat kyllä olleet joka killingin väärti!

  Miestennielijät, metsästäjät.. onko näitä vielä muita? ;)

  VastaaPoista
 7. Eiks niin :) Aikamoinen bootsisankari!

  VastaaPoista
 8. Hihii, hauskaa oli meilläkin, tosin nyt nuo reisisaappaat pitäisi saada koko ajan jalkaan :D

  VastaaPoista
 9. haha, joo, tai tässä tapauksessa toddler-eater :) lapsi parka, eihän noilla voinut kävellä, kuvasarjassa oli hupaisia otoksia yrityksestä.

  VastaaPoista
 10. Hassua, miten se tulee ihan luonnostaan useimmille tyttölapsille :) Meillä kaikki alkoi mun kaikkein korkeimpien korkojen sovittelusta, niillä typy sitten koetteli hiihdellä eteenpäin, kunnes pelastin kyseiset korkkarit odottamaan viittätoista lisäikävuotta ;) Kumpparit on kyllä oiva juttu, itse tosin inhoan sadetta, ja pysyn sisällä niinä päivinä viimeiseen asti -toivottavasti näille ei siis tule paljoa käyttöä :D

  VastaaPoista
 11. Hunterit olisi ehdottomasti katu-uskottavammat. Puuma-saappaiden markkinoille ilmestymistä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 12. Hehee, totta, meillä piski on kyllä vaiennut,kun ei olla saatu aikaiseksi ostaa uusia pattereita. Ja arvaas kuules, kerron sulle piristävän jutun :) Hauvan paidan alla selässä on sellainen namiskuukkeli, josta äänen saa suljettua -siellä on myös valinta, onko ääni kova vai tosi kova :)

  VastaaPoista
 13. Pakko kuules kysyä, että mistä tuo matto on? Aivan mahtava. :)

  VastaaPoista
 14. heippahei, matto on kotoisasti Ikeassa, ja pitäisi olla vieläkin valikoimissa. Täyttä villaa, ja hinta oli muistaakseni jotain 120 euron luokkaa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)