maanantai 13. syyskuuta 2010

New Cid Cosmetics?

Hoi kosmetiikka-asiantuntijat!

Sain alkukesästä Lookfantasticin paketin yhteydessä pienen lahjuksen, New <id Cosmeticsin huulikiiltopaletin. En muistanut sen olemassaoloa, mutta eilen se sattui käteeni, kun kaivelin vauhdilla lähestyvää Lontoon reissua varten matkakokoisia samppoohoitoainenaamaputsariputeleitani kaapin perukoilta.

_MG_2871

Sipaisin huvikseni yläkulman vasenta, eli kirkkainta sävyistä, ja yllätyin positiivisesti; kiilto oli nätinsävyinen ja tuntui kosteuttavalta. Olisiko jollakulla siis enempiä kokemuksia kyseisestä sarjasta? Brittiläiset nettikaupat tarjoavat täyttä valikoimaa merkin tuotteita, ja koska näin kivalta vaikutti kiilto, voisin ehkä kokeilla jotakin muutakin huulituotetta, kun joku vakkaririmmeleistäni loppuu -luomivärien tai meikkipuuterin kokeilu olisi Dior-uskovaiselle jo turhan radikaalia näin äkkiseltään ;)

PSsst. Tuota saamaani palettia voi tilata alle kuuden punnan alehintaan Lookfantasticin tänään startanneesta alesta. Normihinnaksi ovat merkanneet 25 puntaa, tiedä sitten, kuinka oikeasti laita lienee.

1 kommentti:

  1. Ihanan kätevän näköinen huulikiiltokompleksi :)

    Mutta mikä mulla nyt on, kun tän Indiedaysin jälkeen olen hukannut sun postauksia...äsken vasta huomasin sen ihanan viittasi!!! Mieletön!! Mä klikkaan tänne aina siskon blogin sivupalkista ja nyt on vahingossa mennyt ohi joku postaus, meinaan siihen ei enää tule pikkukuvaa, pelkkä blogin nimi ja olen siis sählännyt. Voi minua hätäistä. Ei saa mennä ohi sun postaukset!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)