tiistai 28. syyskuuta 2010

Prrrätkärotsi

Meillä on ollut viimeaikoina suurimpana hittinä "aa-aa-auto, auto se a-jaa maantietä pitkin, aa-aa-auto, auto se ajaa maantiellä"... Ja sitten tietysti typy keksii, että laulussa pitää olla myös metro, heppa, rattaat ja viimeisenä mopo. Ja mopotytöllä pitää tietty olla mopotakki, eli prätkärotsi. Ja on mieluinen, vain tämä on kelvannut viimeaikoina päälle. Ja kaveriksi pillifarkut ja vaaleanpunaiset Tretornin tennarit, ehdottomasti ruusuhuivi kaulaan. Ja punainen pipo.

_MG_5285Assistentti asettelee kuvattavan kohteen fondia vasten

_MG_5288


_MG_5289

Takki on ihan tuore hankinta Zarasta: vuorellinen pehmeä (keino)nahkis, johon on vetskalla kiinnitetty irrotettava harmaa karvareunushuppucollegetakki. Ihan samanlainen kombo siis kuin isillä, tosin isillä ei ole tuota karvastelua ;)

Nyt en hankikaan tytölle enää takin takkia, näitä on kertynyt ihan huomaamatta! Vihreä topattu karvavuorinen parka, Mini Rodinin tekoturkki ja nyt sitten tämä. Kummallisen hyvä takkisatovuosi, siis!

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva, kun Muumimamma on ihan pöllämystynyt ja silmät ymmyrkäisinä, että mitäs nyt...

  VastaaPoista
 2. Sun jutut pikkutyttärestäsi on vain niin valloittavia! Nytkin toinen siinä niin touhukkaana apuna, hih... :) Suloinen!

  Edelliseen postaukseesi vielä sen verran, että en tajunnutkaan eBookersilta löytyvän noin paljon edullisemmin Finskin lentoja. Ostavatkohan jonkun kiintiön Finnairilta, minkä sitten myyvät joka tapauksessa eteenpäin vai mikä hinnaneroon lie syynä? Itsellä suunnitelmissa huhtikuun alussa tehdä reissu NYC:iin, täytynee pitää kiirettä!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa epäolennaisuuksiin puuttumista: mä opin joskus ala-asteella koulussa, että se on vuorillinen, kun puhutaan vaatteista yms. ;) Ihana pikkufashionista teillä kotona! Pikku-Kaneli aiemmin oli myös niiiin hurmaava!

  VastaaPoista
 4. juu se on ihan pihalla, että mihkäs hän nyt joutui, pää ylösalaisin ja kaikkea :)

  VastaaPoista
 5. haha, näinhän se on, sitä antaa itselleen kummasti erivapauksia kieliopin kanssa tämän blogin yhteydessä, vaikka normaalisti olen Aimo Pilkuttaja :) Nyt hänellä onkin sitten kenkävaihe meneillään, mieluiten tietysti äidin kengät on sovittelun kohteena. Ulos kelpaisi tosin vain Crocsit...

  VastaaPoista
 6. Miks lasten vaatteiden pitää näyttää niin "aikuisten" vaatteilta :( Ennen oli oikeita lastenvaatteita.. Hmp.

  VastaaPoista
 7. Makuasioitahan nämä :) Minun silmiini esimerkiksi tämä kyseinen takki on vain lapsen ehdoilla tehty versio nahkatakista -lämmin, hyvät resorit ja mukava huppu, tarpeeksi pitkä selkämitta, ja toki myös ihan hurjan söpö meidän aikuisten mielestä. Meillä kyllä käytetään sitten myös muumivaatteita ja iloisia värejä ritirinnan pillifarkkujen ja muiden "katu-uskottavampien" vaatteiden kanssa :)- Ja muuten, jos ihan tosissaan mennään historiaan, ennenvanhaan lastenvaatteet olivat ihan täsmällisiä kopioita aikuistenvaatteista, materiaaleja myöten :)

  Ihan toinen juttu ovat sitten liian paljastavat lastenvaatteet, niitä en voi ymmärtää! Meillä on tärkeintä, että typy viihtyy ja materiaalit ovat lapsen menoon sopivia.

  VastaaPoista
 8. Tosi söpö takki. :)

  Meillä on lapsosille samanlaiset armyvihreät syystakit (vaikka toinen onkin tyttö ja toinen poika). Ovat söpösiä samanlaisissa takeissan... :)

  VastaaPoista
 9. siis mitä ihmettä, sun söpösen viesti oli jostain syystä joutunut roskapostiin! Höh! Mutta juu, eBookersilta buukkasin siis lennot AA:lle, eli American Airlinesille, jonka lennon Finnair operoi. FInnairin koneella siis lennetään, ja kyseessä on Finskin kone, mutta AA on ostanut kiintiöpaikkoja (??) Finskiltä, ja nämä lennot olivat sitten huomattavati halvempia. Huhtikuussa matkatessani olen yleensä ostanut lennot hulluilta päiviltä, tosin riittävän varhaisesti varatessa on saanut samaan hintaan suoraan finskiltäkin :)

  VastaaPoista
 10. Voi mä voin kuvitella teidän söpikset niissä! Armyvihreä sopii ehdottomasti kumpaisellekin!

  VastaaPoista
 11. Ihana pikkuneiti:) Pikkuiset tyttäret on maailman ihanin asia:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)