torstai 2. syyskuuta 2010

Skin Vivo

Jalat-puhki-selkä-puhki-kielenkannat-puhki, eli totaalisen loppu mutta täysin tyytyväinen olotila. Vietin nimittäin työpäivää huiman mielenkiintoisessa ja varsin epätyypillisessä ympäristössä, Fiskarsin halonhakkuun SM-kilpailuiden finaalissa Kampin Narinkkatorilla, jossa 30 finalistia pisti klapia kasaan aivan järrrjettömällä tahdilla ja tunteella. Oman sydämeni vei (kilpailun suojelijan Juha Miedon) lisäksi kahdeksaakymppiä käynyt veljespari, joista toinen herrasmies saavutti lopulta SM-hopeasijan, halkomalla 8 pölliä kuuteen osaan ja asetteli vielä kärryynkin alle kolmen minuutin! Käsittämätön suoritus -ja omaa jännitystäni ja hikikarpaloita lisäsi se, että kyseinen atleetti kertoi minulle salaisuutensa juuri ennen omaa suoritusvuoroaan; oli unohtanut ottaa nitronsa!

Skin Vivo

Ohhoh, joku näpsäkkä aasinsilta olisi nyt tarpeen, halonhakkuusta ihovoiteisiin, joista alkujaan piti kirjoittamani. Kotimatkalla poikkesin nimittäin Sokoksen Kauneuspäivillä mainoksen orjana; olen joskus ajatellut kokeilla Biothermin Skin Vivoa, mutta perääntynyt hintalapun kohdalla. Nyt kyseinen sarja oli kampanjatarjouksessa, päivävoide muistaakseni 49€, eli uskaltauduin kassan kautta kotiin.

Skin Vivon luvataan olevan varsinainen ihonhoidon supersankari: "SKIN VIVO on uusi ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tuoteperhe, joka ei pelkästään hoida ryppyjä, vaan pyrkii ratkaisemaan ikääntymisen merkkien syyt solutasolla." (L'Oreal). Katsotaanpas, kuinka nahkan käy!

PS. Sokoksen kosmetiikkamyyjältä sain erittäin ystävällistä, mutta harmittavan epätäsmällistä tietoa kyseisestä tuotesarjasta -luettuna purkin kyljestä. Sattumalta paikalle tullut kosmetologi-neito puolestaan kertoi kysyttyäni vuolaasti tuotteiden ominaisuuksista, eli kokonaisuutena olin toki tyytyväinen palveluun. Ymmärrän, että jokainen ei voi jokaista tuotetta tuntea, mutta mieluusti ottaisin silloin vastaukseksi "en valitettavasti osaa kertoa, mutta kysytäänpä neiti X:ltä. Nipo mikä nipo olen, kun uusista tuotteista kyse ;)

4 kommenttia:

 1. heh, hakkasitko sä siellä halkoja kans? :D

  Laitapas testituloksia kehiin sitten tuosta voiteesta, voisin kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 2. Haha, taitaisin olla siellä vieläkin hakkaamassa, jos olisin edes päässyt yrittämään :D Ja juu, kunhan alkaa selvitä tuotteen laatu, laitan tuotearviota :)

  VastaaPoista
 3. Mulle jäi valitettavasti Suomesta kesältä tosi ikävä maku Sokoksen kosmetiikkamyyjistä. Etsin yhtä suosikkituotettani, ja kun en sitä löytynyt, kysyin myyjältä, valmistetaanko sitä enää. Myyjä vastasi kulmaansa kohottaen, että ei hän vain tiedä. Jäi vaan puuttumaan se klassinen "Mä oon vaan töissä täällä".

  VastaaPoista
 4. Äh, tuo on vielä tylsempää -itse kun sain kuitenkin tosi ystävällistä ja yrtteliästä palvelua, substanssi vain jäi uupumaan.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)