tiistai 19. lokakuuta 2010

armyt/cargot/reisarit

Tykästyin loppukesästä armytyylissä erityisesti yhteen juttuun: skinny cargoihin eli pillimallisiin reisitaskuhousuihin. Henkkamaukalta bongasin aivan täydelliseltä vaikuttavan parin, mutta niitä ei vain oltu luotu tälle kropalle (ai-van kaa-me-a kamelinvarvasmeininki, huh-yök!). Mikä vahinko! Sen jälkeen olen silloin tällöin silmäillyt vastaavia, mutta yhtä kivan värisiä ja mallisia ei vain ole tullut vastaan.

IMG_0531Jenkkistarat näyttivät kovasti viihtyvän keväällä ja kesällä J Brandin Houlihaneissa, ja kieltämättä tykkäisin niistä itsekin, ilman brändin suomaa hintalappua. 7 for All Mankindin versiot ovat huomattavasti edukkaammat jenkeistä hankittaessa, ja melkein yhtä kivat. Ja just tässä välissä kuvankäsittelyohjelma kaatui. No, myöhemmin uusi yritys. Ja sitäpaitsi, housut kuitenkin olisi mukavampi ostaa ihan sovittamalla paikanpäällä kun niin monenlaista yllätystä voi näköjään ilmetä ;) Vinkkejä täydellisistä reisareista siis otetaan ilolla vastaan :)

20 kommenttia:

 1. Houlihaneja olen itsekin zoomaillut, mutta aina olen päätynyt joihinkin toisiin :) Vaikka mm. Natalie Massenet ylistää ne joka haastattelussa ihan taivaallisen hyviksi....pitäisi kyllä päästä sovittamaan niitä jo ihan siksi.

  Mä en tiedä mikä siinä on, mutta mitkään HM:n farkut tai housut ei ikuna istu mun päälle. En muista olenko oikein koskaan ostanut sieltä yksiäkään pöksyjä tai farkkuja. Usein olen toivorikkaana kiikuttanut jotain sovituskoppiin, mutta aina joutunut viemään vaatteen takaisin rekille.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kesällä KappAhlista ostetut vihreät "skinnyarmyt" ja ne on hurjan mukavat ja hyvin istuvat mun kropalle. Ostin sitten vähän aikaa sitten kun niitä vielä olikin, toiset samanlaiset varalle:) Mustiakin olis ollut.

  Heh, kokeilin muuten samoja henkkamaukan housuja ja näky ei ollut kauhean ihana :D

  VastaaPoista
 3. Mielestäni näin viime shoppailureissulla tuon tyylisiä pöksyjä mutta millään en muista liikettä :(
  Zara nyt tulee ensimmäisenä mieleen, sieltä löytyy aina kaikki :)

  VastaaPoista
 4. Oujee, mä en ole tiedottomana koskaan kuullutkaan mistään houlihaneista, sit googletin ja rakastuin kovasti näihin beigen värisiin: http://www.shopbop.com/houlihan-twill-cargo-pants-j/vp/v=1/845524441862778.htm?fm=search-shopbysize

  TOSI kivat!!!

  VastaaPoista
 5. Mäkin olen vahdannut Houlihaneja. Mutta juuri tuon hintalapun takia kaapistani ei löydy paria, vaan tyydyn katselemaan niiden kaunista kuvaa sivuillani.. Onnea reisareiden metsästykseen, täällä sama projekti vieläkin päällä. :)

  VastaaPoista
 6. Ei noissa kyllä tuon kuvan perusteella näytä olevan mitään vikaa?

  VastaaPoista
 7. Juu, tuo kulma ei tosiaan paljasta etumuksen kauheutta kaikessa komeudessaan :)

  VastaaPoista
 8. No viimeksi tosiaan eilen sovittelin siellä pöksyjä, ja ihan sama juttu. Tosin Dividedin keinonahkahousut ovat oikein hyvät, eli ilmeisesti riippuu ihan vain mallista -en ihan kovin usein housuja ole edes kokeillut siellä. Ja Houlihanit on kyllä kivat, tykkään niistä saumoista ja vetskoista. Mutta katsoin niitä yhden itseni mittaisen neidon päällä, ja jäävät liki puoleen pohkeeseen, ehkä kuitenkin sitten liian lyhyet?

  VastaaPoista
 9. Eikö oo! Ja oot niin ihanan pieni ja siro, että sulle ne olisi just passelin mittaisetkin!

  VastaaPoista
 10. Zarasta tosiaan yleensä aina löytyy kaikki :) Pitää käydä kurkkimassa, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 11. KappAhlissa ja Lindexillä on viimeaikoina ollut tosi kivan näköisiä housuja! Harmi, että niissä loppuu aina lahkeet kesken koipeloilleni. Ja on kyllä lohdullista kuulla, että H&M:n cargot teki jollekin muulle saman homman, voi meitä :)

  VastaaPoista
 12. On kyllä turhan komea hintalappu. Höh. Ja onnee meille :)

  VastaaPoista
 13. Lindexiltä löytyy ihan vastaavia. Taisivat sitäpaitsi olla juurikin syysalessa.. :)

  VastaaPoista
 14. Kiitti vinkistä! Ehkä uskallan suoria taas Lindexiin -yleensä on ottanut kauhiasti pattiin, kun sieltä olen löytänyt kivat pöksyt, mutta lahkeet ovat jääneet "tulvaa odotellessa" -mittaisiksi ;)

  VastaaPoista
 15. Great blog. I have the JBrand Hoolihans and i love them,

  VastaaPoista
 16. Thank you :) LOving the J Brand'S!

  VastaaPoista
 17. Hei noita pitää käydä kattomassa, onko siitä kauvan ku näit noi H&M:ssä? :)

  VastaaPoista
 18. No hitsi, se oli varmaan jo elokuussa! Toivottavasti vielä löytyy, joko nuo tai samantyyliset :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)