sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Bepanthenin kisaveikko

Käsi ylös, jos Bepanthen-voide on huulirasvojen kunkku?

_MG_5876

Itse olen käyttänyt Bepanthenia vuositolkulla iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ja muuta huulirasvaa en ole tarvinnut. Jokaisen putkilon kanssa meni hermot siihen, että kun puolet oli käytetty, oli metallituubi jo risainen ja rasvaa tursusi joka kolosesta.

Puolisen vuotta sitten farmaseutti suositteli kokeilemaan Elivon vastaavaa rasvaa, ja epäilevänä nappasin tuubin kotiin. Takaisin en vaihda! Ihan vastaavaa tavaraa, ja mikä parasta, kotimainen tuote ja toimiva pakkaus.

22 kommenttia:

 1. Se on siis NIIN maailman rasittavin se Bepanthenin metallinen putkilo, hyvää tavaraa menee hukkaan kun hermo ei kestä ulospursuavaa tuotetta, miks ne ei tajuu;)? Jos minä olisin sen firman pakkausvastaava, olisi uusi pakkaus suunniteltu jo aikoja sitten!

  VastaaPoista
 2. Eiks ookkin!! Siis raivostuttava! Nyt pakkaus näytti vähän erimalliselta, en tiedä onko matsku sitten myös muuttunut. Joskus aiheesta marisin apteekissa, ja farmaseutti kertoi sen johtuvan säilytysominaisuuksista, tiedä sitten. Mutta tuo on oikeastaan ihan samaa kamaa, eli kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Mä en tajua, miksi jengi käyttää pantenolivoiteita huulirasvana. Nehän kiihdyttää ihon kasvua, eli huulien pinta uusiutuu ja hilseilee nopeammin...Jos on haava huulessa, niin ymmärrän. Jos huulet rohtuneet, niin en.

  VastaaPoista
 4. Hmm, jännä juttu. Minulle tätä nimenomaan apteekissa suositeltiin huulivoiteeksi, enkä ainakaan itse ole huomannut hilseilyä, päin vastoin, ennen helposti rohtuvat huulet ovat nykyään hyvässä kunnossa. Tosin käytän vain iltaisin ohuen kerroksen, en useita kertoja.

  VastaaPoista
 5. Joitakin vuosia sitten sain lääkäriltä akneen Roaccutan-kuurin. Sehän kuivattaa ihon ihan totaalisesti ja varsinkin huulet tuntui ihan hirveältä.. kunnes löysin Bepanthenin ja meidän kohtalo oli sinetöity <3 Hyvänä lisänä tällöin Bepanthen toi huuliin sellaisen "turvottavan" vaikutuksen, sillä huuleni tarvitsi niin super paljon kosteutusta, että tuli ehkä käytettyä vähän liikaakin:D En ole kuitenkaan sen jälkeen vaihtanut tuotetta mihinkään. Vaikea uskoa että mikään vois olla niin hyvää kuin Bepanthen, mutta ehkä täytyy kokeilla seuraavaksi tota Elivoa, kun vanha tuubi loppuu:)

  Btw, mullakin oli aluksi ongelmia noiden tuubien kanssa ja ärsytti se että aina meni rikki. Aloin sitten käyttämään sitä paljon varovaisemmin, eli aloitin sen rasvan "annostelun" vain painamalla sieltä tuubin alaosasta(eikä esim, välillä keskeltä ja välillä ylhäältä) niin enää ei ole kyseistä ongelmaa ilmennyt.

  VastaaPoista
 6. Mä olen jo vuosia hoivannut mun huippurohtuvia huulia Chapstikillä. Ainut ongelma vaan on, että sitä ei enää saa Suomesta ja mun rapakon takaa kantamat varastot näyttävät ehtyvän talven aikana. Nyt ostin kokeiluun Kiehlsin huulirasvan, sillä olen muuten ollut tosi tyytyväinen merkin tuotteisiin. Mutta tämän avaan vasta kun viimeisetkin Chapstickin rippeet käytetty.. Bepanthen löytyy myös kaapista ja toimii tarvittaessa hyvänä hätäapuna. Ja ehdottoman samaa mieltä surkeasta pakkaussuunnittelusta!

  VastaaPoista
 7. Bepanthenissa ei tarvita säilöntäaineita, koska metalliputkilo on tiivis, tuossa tarvitaan.

  VastaaPoista
 8. Täällä nousi käsi heti ylös! Maailman paras huulirasva ja maailman ärsyttävin tuubi! En kyllä minäkään ole huomannut Seireenin mainitsemaa hilseilyä. Mä käytän rasvaa kaikkeen, lasten pepuista rinnanpäihin... KIITOS vinkistä, testaan ehdottomasti Elivon rasvan. Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
 9. Täälläkin nousi käsi heti ilmaan. Siitä tuubista tulee kuitenkin miinuksia, joten voisinkin seuraavan kerran kokeilla tuota Elivoa :)

  VastaaPoista
 10. minuakin ärsyttää bebanthenin rikkoutuvat ja sotkevat tuubit. käytän nykyään huulirasvana l'occitanen shea butteria, mutta sen pakkaus on kieltämättä aika epähygieninen.

  VastaaPoista
 11. Veljenikin taisi olla Chapstikin käyttäjiä :) Onkos se sellaine musta puikko? Kiehlsin tuotteita en olekaan ikinä kokeillut, nimi on kyllä tuttu. Pitääpä tutustua tarkemminkin!

  VastaaPoista
 12. Roacuttanin kuivattavuutta harmitteli myös ystäväni, kun sellaista kuuria aikanaan söi -huulirasvaa kului purkkitolkulla. Mullakin oli ihan sama epäilys, mutta ilmeisesti ovat niin samaa kamaa, että toimivat. Tuo Elivon rasva on ehkä aavistuksen juoksevampaa, ei paljon kuitenkaan. Ja yritin muuten olla edellisen Bepanthen-tuubin kanssa tosi varovainen, mutta onnistuin sen kuitenkin tuhoamaan. Mämmikoura mikä mämmikoura :)

  VastaaPoista
 13. Näinhän se olikin! Hih, mulla kyllä metalliputkilo oli aina kuukauden jälkeen kaikkea muuta kuin tiivis, kun jokaisen pienenkin taitteen kohdalta tursusi rasvat pihalle :) Siinä mielessä mun lienee kannattavampi pysyä tässä säilöntäaineellisessa mutta ehjässä=hygieenisemmässä paketissa :)

  VastaaPoista
 14. Tosiaan, sitä neuvottiin synnärilläkin laittamaan kaikenlaisiin lapsen kanssa esiintyviin pikku probleemoihinkin. Sain itse tosin niihin tiettyihin imetysjuttuihin Lansinohia näytepurkin, ja ostin vain piku minipakkauksen lisäksi, ja sitä jäi ylikin, oli tosi riittoisaa tavaraa! Mutta kannattaa testata, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 15. Just ihailin taas kerran viikonloppuna l'occitanen pakkauksia, ne on niin kauniita! yhtään tuotetta en itse ole edes kokeillut, en ole raaskinut ostaa kuin lahjaksi :) Ehkä ensi kerralla ohi mennessä...

  VastaaPoista
 16. Tuubi oli mullakin ihan ainoa syy, miksi vaihdoin -reikäinen tuubi kun ei ollut mikään säilöntään sopiva purnukka, ja pöpöjen pelossa ärsytti aina ostaa uusi, vaikka rasvaa saattoi olla puoletkin vielä jäljellä.

  VastaaPoista
 17. Ratkaisin Bebanthenin tuubiongelman pursottamalla sitä käytettyyn ja pestyyn Blistexin huuliravapurkkiin ( http://www.no.pg.com/imagebank/Blistex_Lip_Conditioner_produktbilde_uten_emballasje_72_rgb.jpg ). Toimii, vuosien kokemuksella! :) Sisään mahtuva määrä riittää ikuisuuksia ja samalla on jokapaikanrasva aina helposti mukana.

  VastaaPoista
 18. Minäkin ratkaisin tuubiongelman samaan tapaan kuin Maikki, pursotin sitä siis pieneen pyöreään purnukkaan. Toimii oikein hyvin mullakin!

  VastaaPoista
 19. Se olisikin ihan näppärä juttu, tosiaan apteekin tätiä taisin uskoa liiankin herkästi, tuskin sitä itseensä mitään isompia pöpösiä saisi tartutettua!

  VastaaPoista
 20. No ihan sama oli mulla mielessä! Lausuin sen sitten ääneen apteekissa, ja kyseinen apteekin täti ehdottomasti kielsi niin tekemästä, ei kuulemma ole riittävän hygieeninen pakkaus. Taisin mennä vähän liian helpolla siihen mukaan :) -Nykyään sitä on matkoilla aina mukana tuolla lailla :)

  VastaaPoista
 21. Minä olen käyttänyt muutaman viikon Elivon kasvojen pesuvaahtoa ja täytyy sanoa, että aivan huippu tuote. Kaupanpäälliseksi sain samaista hoitovoidetta ja olen iltaisin hellitellyt omia kuivia kasvojani tällä rasvalla ja iho onkin ollut paremmassa kunnossa. Seuraavaksi käyn lunastamassa samaan sarjaan kasvoveden

  VastaaPoista
 22. Onpa kiva kuulla, että löysit hyvät tuotteet :) Se on aina helpotus, kun ei tarvitse kokeilla uusia juttuja vaan on ne omat mieluisat jo löytänyt!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)