torstai 7. lokakuuta 2010

Biotherm Skin Vivo -kuukauden jälkeen

Kerroin kuukausi sitten hankkineeni Biothermin Skin Vivo-tuotesarjan voiteet, eli päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Nyt on reilu kuukausi takana päivittäistä käyttöä, ja tässä lupaamiani kokemuksia.

Olen hurmaantunut! Heti ensimmäisten käyttöpäivien jälkeen herkistynyt ja yllättäen näppylöitä kerännyt ihoni tuntui tyyneltä, ja hyvin pian oli huomattavissa myös ihon värin tasaantumista. Nyt kuukauden käytön jälkeen ihoni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin.  Olen jättänyt meikkivoiteenkin käytön, koska se yksinkertaisesti tekee ihosta tällä hetkellä huonomman näköisen. Olen ihan kummissani!

pyyhe

Hahhaa, tämä kuva on tosiaan paras, jonka tällä hetkellä jaksan ottaa, Photo boothin taattua raesekoitusta, var så god :) Mutta uskokaa pois silti! Hyvä on nahka taas viimeinkin! -Tämä upouusi flunssa (taas!!) tosin aiheuttaa punoitusta pienen kuumeentyngän vuoksi, mutta sehän ei ole rasvan syytä.

4 kommenttia:

 1. kiva, jos olet löytänyt toimivan tuotteen! kun on hoitanut ihoaan hetken hyvin, muistuu aina mieleen, miksi pitäisi aina tehdä niin :)

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen sitä edelleen :) Ja hassuinta tässä on, että olen ollut oikein tyytyväinen vanhoihinkin Biothermeihin, mutta tämä löi ne kerralla laudalta. Harmi vain, että on niin turrrrkasen kallista.

  VastaaPoista
 3. ihanan näköinen iho. kuinka paljon tuo setti maksoi? ja kiitos herttaisesta blogista, löysin tänne jennin sivujen kautta. te söpöläiset.

  VastaaPoista
 4. Heippa, kiva kun löysit tänne :) Hitsi, arvaas muistanko hintaa, muutakuin, että oli ihan kamalan hintaista tavaraa. Olisikohan ollut yhteensä jotakin 120-140 euron pintaan nuo kolme rasvaa, vaikka olivat jossakin megahyperalessa Sokoksen kauneuspäivillä. Mutta voin siis vain suositella, joudun näköjään kyttäämään tarjouksia tästä eteenkinpäin, niin hyvät ovat itselleni olleet :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)