lauantai 2. lokakuuta 2010

Kolikoilla kiiltoa

Tasku-, laukku- ja työpöydänlaatikkopunana käyttämäni Rimmelin Vinyl glossit kolmella eurolla tsipale Sokoksen humputtelupäiviltä.  Olisi ehkä pitänyt ottaa vielä plus yksi :)

punat

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään huulikiilloista;-) näin "aikuisella" iällä olen vain huomannut että nuo halvemmat versiot eivät pysy siisteinä ainakaan itselläni. Huulikiilloilla saa kuitenkin niin kivan värin ja sellaisen naturellin lookin että tykkään oikeastaan niistä enemmän kuin perinteisistä huulipunista. Kivat värit sä kyllä löysit. Nuden ja kullan sävyiset ovat omia suosikkejani ja tällä hetkellä käytössäni klassikko YSL. Käytätkö sinä muuten kiiltojen kanssa rajauskynää?

    Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos taas mukavista postauksistasi. Ihana että tyttösesi viihtyy päiväkodissa;-).

    VastaaPoista
  2. Huulikiillot ei tosiaan kauaa huulilla ehdi vanheta, en tiedä "syönkö" ne, vai mihin katoavat :) Ne ovat minustakin kätsympiä kuin punat, jotka vaativat vähän enemmän keskittymistä levitysvaiheessa. Tiedätkö, teen ihan tunnustuksen nyt, en ole koskaan käyttänyt huultenrajauskynää! -Tai on sitä minulle kuvauksissa laitettu toki, mutta en ole itse moiseen koskenut, eli olen ihan noviisi! Ja voi kiitos, minustakin se on ihan parasta koko syksyssä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)