sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lohtuvaatteet ja etsintäkuulutus: Jimmy Choo for H&M leohuivi

Snif. Turvan ja onnen tuojani, päivittäisessä käytössä oleva Jimmy Choo for H&M-malliston leohuivi alkaa olla hiutumaan päin. Harvoinpa kiinnyn mihinkään vaatekappaleeseen näin syvästi. Kylmäkaulani vain kertakaikkiaan rakastaa tuon huivin pehmeänkarheaa pintaa.

huivihuitula

Oikeastaan voin luetella helposti kolme vaatetta, joilla on enemmän merkitystä, mittaamattomasti tunnearvoa nimittäin. Ne ne ovatkin todellisia aarteita: mummaltani perimäni angorapupusukat sekä noin 12-vuotiaana saamani "Gasoline Station"-yöpaita, jonka rintamuksessa komeilee lievästi pervohtavakärsäinen norsu. Kolmas rakas vaate on niinikään pupuaiheinen, äidiltäni parikymppisenä saamani paksunpaksut pehmosukat.  Miten pienet ja arkiset tavarat saavatkaan rahassa mittaamattoman arvon, kun niiden antajaa ei enää ole. Kun on oikein väsy tai surettaa, vähän auttaa jo se, että laittaa kauhtuneet pupusukat jalkaan ja ryömii untuvapeiton alle.

Teille, jotka olette kyseisiä vaatekappaleita joutuneet silmissänne sietämään, pahoittelen näköhermoillenne aiheuttamiani kramppeja ja nyrjähdyksiä. :) Luopumista näistä lohtuvaatteista ei ole luvassa, ei sitten koskaan.

Mutta palatakseni varsinaiseen etsintäkuulutukseen: Jos kaapissasi sattuu olemaan tuo kyseinen huivihuitula vailla käyttöä, olisin kovin kiinnostunut tarjoamaan sille lempeyttä ja hellää huomaa sen eliniäksi, sopivaan hintaan.

12 kommenttia:

 1. Voih, sua saan kiittää, että ostin sen itselleni, vaikka en ollut edes Suomessa. Se nimittäin odotti mua viime helmikuussa paketissa, kun saavuin ilman talvitakkia hyiseen Suomeen. Ihana ja lämpöinen huivi löytynyt tälläkin viikolla joka päivä kaulasta :) Toivottavasti saat omasi vielä <3

  VastaaPoista
 2. Voi kuules, minulla on tuo huivi enkä ole pitänyt sitä kuin n. 2 kertaa. Sanoisin siis, että se on uudenveroinen. Voin kyllä luopua siitä, joten laitapas sähköpostia tulemaan jos et ole vielä saanut huivia käsiisi. :)

  VastaaPoista
 3. Minä voisin myös olla kiinnostunut huivista, mikäli tuollaisia vielä jollain olisi tarpeettomana! :)
  Olen niiin kauan tuosta haaveillut!

  VastaaPoista
 4. En yhtään ihmettele että haikailet huivin perään, se on kyllä ihana. Mullakin lähes päivittäisessä käytössä ollut, nyt vaan alkaa olla niin kylmä että villaiset ovat tulleet tilalle. Mulla muuten repesi se merkkilappu lähes samantien irti, onneksi ei tullut langanpurkautumia itse huviin..ehkä se siinä se halpa hinta näkyy, tarkoitan sitä että aika ohutta kangasta se onkin. Vaan silti niin ihana!

  Hei ja tässä samalla on pakko kysäistä että kerro, kerro, voi kerro, milloin ne Lanvinin mallit tulevat myyntiin? Onko sinulla sisäpiirin tietoja, kenties kuviakin? (lehdistötiedotteesta luin että kuvat julkaistaisiin 2.11, pitääkö paikkansa?)

  Mukavaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Jee, vähänkö kiva että johdatin sut sen luo :) Voin kuvitella aika hyvin sen lämpötilashokin palatessa, hui!

  VastaaPoista
 6. Ebay.uk:ssa tosiaan oli Majn vinkkaamana yksi leohuivi -kannattaa aina kysyä, toimittaisiko myyjä Suomeen, vaikka sitä ei erikseen mainittaisikaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihana! Laitoin sulle het samantien meiliä! Mikä helpotuksen huokaus :) Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 8. Se on tosiaan aivan jättehyvä! Ja sekin on muuten ihan täyttä villaa, ja siksi niin ihanan tuntuinen. Ulkohuivina se ei kyllä näillä keleillä enää riitä, siellä minäkin verhoudun jättihuivien suojaan nyt :)

  Lanvinit laskeutuvat liikkeisiin 23.11. -sen tiedon muistan bonganneeni joltakin nettisivulta :) Odotan itsekin mallistoa kovasti! Olen onnekas, ja minulla on mahdollisuus päästä tutustumaan mallistoon tuolloin 2.11, toivottavasti tosiaan pääsen paikalle, sillä samalle illalle sattuu myös työmeno. Pidetään peukkuja, laitan toki jakoon sitten infoa :)

  VastaaPoista
 9. Toi sun huivi on kyllä superkiva! Harmitti kun itseltä meni taannoin ohi kokonaan nuo Jimmyt H&M:llä. Jos et pääse Lanvinin malliston avajaisiin, niin täällä ainakin olisi yksi kiinnostunut käyttämään kutsusi ;)

  VastaaPoista
 10. Hyvä jos sait jo Suvilta huivin. Muuten oisin vinkannut, että Jokisella on italialaista vähän saman tyyppistä 100% villahuivia myynnissä, tosin väritys on musta-harmaa +ihana lämmin ruskea.
  (Saatoin ehkä haksahtaa itse siihen vaikka olen kynsin hampain yrittänyt taistella tota leohommaa vastaan... )

  VastaaPoista
 11. No voihan! Tosi harmi kun meni ohi -toivotaan, että Lanvinilta löytyy joku korvike! Ja avajaisista en muuten tiedäkään -tiistaina sen yhden työjutun iltamenon aikaan tosin anoin juuri luvan toimitusjohtajalta käydä pressitilaisuudessa ;)

  VastaaPoista
 12. Juu, Suvin huivi tuli ihanasti pakattuna nopeammin kuin ajatus. Mutta vinkistäsi on varmasti iloa muille haaveilijoille! Hih, ja juu, leoa vastaan ei auta rimpuilla, se voittaa aina!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)