keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mid-season salet siellä täällä

Olen ehkä vähän myöhässä tällä ilmoitusluontoisella asiallani, niin epätrendikästä ja typerän kuuloista kuin onkin valitella kovaa kiirettä, mutta nyt on sanottava, että jos ei ehdi syödä saati nukkua, se lienee vähän turhan ison kiirun merkki. Ja että tällainen uutisointikin unohtui! Ennenkuulumatonta! Mutta tosiaan, välikausialet on siis vallan vallallaan monessa verkkokaupassa.

Itse katsastin kiinnostuneena Whistlesin ja TopShopin aarteet, mutta en sortunut tällä kertaa. Nellyn ale käynnistyi myös viikonloppuna, mutta sen valikoima taisi olla lähinnä kesäalen jäämistöä. Ihan hetki sitten tänään starttasi ameriikan suosikkini Shopbopin välikausiale, ja sitä puotia voin tosiaan lämpimästi suositella: supernopsat toimitukset, ja tullauksetkin hoituu siinä samalla -itse testasin tätä uutta systeemiä pari viikkoa sitten, ja hienosti meni!

Poimin tähän pari suosikkiani alen anneista. Whistlesiltä tää ottais nää, jos tää ottais jotakin:

WHISTLESALEPerushyvää ja mukavan oloista. Tulisi varmasti käytettyä töissä ja vapaalla.

Ja ShopBopilta sit nää:

shopbop-siinä nököttäisi kerrassaan kivat cargot, ja lämmintä villapaitaa haikailin viimeksi tänäaamuna. Tuo tosin on nähnyt vain aavistuksen villasta, joten puhutaanpa kuitenkin neuleesta. Ja tuollainen lyhyt swetari näyttää kivalta, mutta kokemuksesta tiedän, että hermostun lyhyeen malliin hetkessä, ja aluspaidan värin valinta on joskus aamuisin turhan tukalaa. Ei siis sillekin.

Eli oikeesti tää ei kyl osta nyt yhtään mitään vaan ottaa annoksen iltatöitä kompuutterin kanssa kotisohvalla ja painuu erään lapsiystävän sanoin "pau pau" eli unten maille :)

PS. Olenko muuten jotenkin ollut unessa, vai onko nämä "mid season salet" nyt yleisempiä kuin ennen? Itselleni kun alennusmyynnit ovat aina ne kesäkuun kesäalet ja joulukuun lopun talvialet. Kalkkis minä!

12 kommenttia:

 1. Olipas kivoja juttuja mitä oot bongannu. Ja tosiaan, nää midseason salet tuntuu olevan aikas uus juttu. Itse tottunut myös lähinnä kaksiin aleihin vuodessa, mutta nyt niitä tuntuisi olevan jatkuvasti... :D

  VastaaPoista
 2. Uudelta jutulta nämä alet minustakin tuntuvat. Ihan ihmeissäni olin eilen ihan taviskaupoissakin, kun alelappuja oli siellä sun täällä.

  Ihanat nuo whistlesin shortsit! jos osaisin sellaisia käyttää :)

  ps. meillä 'pau pau' on 'paa paa' :D omasta lapsuudestani siis.

  VastaaPoista
 3. Englannissa (ja USA:ssa) aleja on enemmän kuin Suomessa ja paremmilla alennuksilla, tuollaiset mid-season saletkin eli koulujen loma-aikojen lomia ainakin katukaupoissa vietetään yleisesti.. en osaa sanoa olisiko verkkokaupoissa ennen ollut aleja harvemmin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on lähtenyt onlineshopeissa oleskelu ihan lapasesta kiitos jatkuvien alejen! Toistaiseks en oo uskaltanut tilailla vatteita ulkomailta asti vaikka potentiaalisia olisi harva se päivä. Kosmetiikkaa ja tavaraa kylläkin.

  VastaaPoista
 5. Tuntuu että seasonal salet on rantautuneet myös Helsingin keskustaan viime vuosien aikoina. Toisaalta, kai se on parempi myydä alkusyksyn tuotteet nyt alennuksella kuin että jättää ne joulun alennuksiin, joista jengi ostelee pääasiassa talvivaatteita...

  VastaaPoista
 6. Kaikenlaista kivaa sitä kyllä etenkin tuonne Whistlesiin oli kerätty, vaikka hupenivatkin aika vauhdilla. Toivottavasti sinne meidän "oikeisiin" aleihinkin sitten jää jotain ;)

  VastaaPoista
 7. Juu näin olen tosiaan huomannut reissuilla, kun usein Nykkireissut on sellaisten aikaan sijoittuneet -nyt ne on sitten täälläkin :) -En toki valita!

  VastaaPoista
 8. Shortsit päälle vaan, tosi hyvä hameen vaihtoehto :) Ja onpa hassua, mistähän nämä paat ja paut on saaneetkaan alkunsa!?

  VastaaPoista
 9. Hih, joo, ja sitten kaikenmaailman clearance-osatotki vielä :D Ja suosittelen kovasti luotettavia nettikauppoja kuten nyt vaikka Asos ja Shopbop ja Topsho, kaikki sujuu aina hienosti -kootkin saa selville kokomuunnostaulukoista. Housuje nkanssa kyllä saa olla tarkkana.

  VastaaPoista
 10. Just näin sitä järkeilin itsekin. Hyvä näin :)

  VastaaPoista
 11. Mitä sä tarkotit tuolla et shopbopissa tullaukset hoituu samalla? Ku en oo jenkkilästä uskaltanut tullien takia ostaa mitään..

  VastaaPoista
 12. Siellä kun laitat tavarat ostoskoriin (tee tunnukset ensin), viimeisellä näkymällä ennen maksua saat vaihtoehdon, haluatko valmiiksi tullattuna vaiko hoidat sen itse. Tässä näkymässä saat maksettavien tullien ja alvien summan. Sitten vain maksuun, ja pari päivää niin kuriiri kolkuttaa ovelle :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)