perjantai 15. lokakuuta 2010

Pika-Bop ja nilkkurikuume

_MG_5726

Paketti tuli just niin nopsaan kun luvattiin: lauantain pikkutunneilla tilaus, tiistaina lähetti työpaikalla. Ja sisältö oli ihan nappiin :) Alkaa olla entistä isompi tilaus korkeakorkoisille ronskeille nilkkureille, että villahousut pääsevät oikeuksiinsa. Menevät kyllä matalillakin popoilla, mutta silloin tulee lopputuloksesta enemmänkin rento verkkarimeininki.

muxartKävin eilen tosi pitkästä aikaa Ziossa, ja sovitin puolihuvikseni Muxartin megakorkeita nilkkureita. Ihastuin, kun huomasin, että nilkan ympäri menevän remmin sai irti.

Olivat tosi mukavan oloiset jalassa, mutta vähintään numeron, jolleivat jopa puolitoista, normaalia mitoitusta suurempia, ja oikea koko taisi olla sitten loppu. Hyvä niin, koska hintaa oli ihan liikaa.

12 kommenttia:

 1. Kengät on kyllä makeet. Nyt sitten vaan asukuvaa noi "villahousut" jalassa. Mielenkiinnolla odotan, miten yhdistelet niitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että kerroit täällä tuosta Shopbop.com tilauksestasi! Menihän todella niin, että mitään tulli- tmv. kustannuksia ei tullut kaupan ilmoittaman päälle? Olen haaveillut sieltä yhtä sun toista asiaa, mutten ole uskaltanut tilata, kun olen pelännyt yllätysmaksuja.

  VastaaPoista
 3. juu, ei tullut mitään extraa, on hyvin selkeästi esillä maksettavat tullit/tms maksut. Omaan tilaukseeni niitä tuli n. 30 dollarin arvosta.

  VastaaPoista
 4. Eiksoo! Ja laittaisinkin heti,jos ois sopivat poposet! Hitsi!

  VastaaPoista
 5. Olipas nopeaa toimintaa! :) hyvä kun sait sinä sentään oikean kokoset villahousut ;) mun mies muuten tokaisi kyseisistä housuista, kun ne mulla oli päällä, että "lähetkö sä VERKKAREISSA" töihin?" Hmph. ja mulla oli ne korkeat kengät parina. Ei noi miehet kans aina oikein tajuu ;) ;)

  VastaaPoista
 6. Kengät on super, kävin juuri samoja itsekin kuolaamassa. Eikös Muxart ole Barcelonasta kotoisin? Pitäisi muistaa joskus matkoilla sinne käydä ratsaamassa mahdollisuudet saada ihanuuksia halvemmalla.

  VastaaPoista
 7. Olipa nopea toimitus.

  Ziosta loytyy lahes joka kerta ainakin yhden kivan parin kenkia.

  xx

  VastaaPoista
 8. Hih, kuulostaa siltä, että meillä voisi olla luvassa samanlaisia kommentteja, ellei mies olisi jo oppinut nielemään nämä mun hömpötyksiin liittyvät kommentit :) Ollaanhan me vähän hassuja, sillei hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 9. No ovat tosiaan, hurjasti korkoa, mutta sitä ei edes huomaa! Tosiaan taitavat olla Barcelonan suunnalta, eli varmasri Espanjassa edukkaampia kuin täällä pohjolassa. Aiemmin olen sivuuttanut merkin täysin, mutta nämä kolahtivat kympillä, ja täytyy siis jatkossakin kiinnittää huomiota -tosin toivottavasti en kohtaa kovin montaa ihanaa paria, sillä hinta kirpaisee aikalailla ;)

  VastaaPoista
 10. Eikös, ihan hassua, kun on tottunut esim. h&m:n aikoihin yms. Toki kuriiri on aina kuriiri ja posti posti, mutta silti se ilahduttaa :) Itse käyn jostain syystä Ziossa tosi harvoin, mutta nyt on suunnitelmissa viedä anoppikin sinne :)

  VastaaPoista
 11. Näyttääpäs kivoilta ja nopea toimitus! Millaista takkia ja yläosaa ajattelit yhdistää noiden kanssa? Olisi kiva nähdä jotain asukuvaa sitten/jos ehdit. Millaista kokoa Alexander Wangin vaatteet muuten on? Olen kokoa 36, niin s vai m koko? Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 12. Käytän noita astetta siistimmän parka-takkini kanssa, sekä villakangastakin tai -viitan -näytti sopivan hyvin jokaiseen :) Itsekin käytän yleensä kokoa 36, joissain tietyissä merkeissä 34, ja S on passeli, ja uskoisin sen olevan hyvä juuri kokoa 36 käyttävälle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)