torstai 14. lokakuuta 2010

Syysrimpsula

_MG_5688

Ihan niinkun vähän väsyttäisi. Aikamoinen työviikko meneillään, ja iltamyöhällä ei ollut enää puhdista tietoakaan, tuo kalpea lakana vaatteiden sisällä olen siis minä. Mutta kuvasinpa silti menneen päivän asun, koska se oli  poikkeuksellinen kaltaiselleni minimalistille: rimpsuja! Ostin kesäalesta Zaran hennon silkkihamosen jo syksy mielessäni, se jotenkin kaipasi villaa kaverikseen, ja nyt tuli sitten sen aika. Tosisyksyn tunnistaa myös siitä, että ensi kertaa vedin saappaat jalkaan. Tästä se taas lähtee sitten, se pisin Helsingin kolmesta vuodenajasta.

10 kommenttia:

 1. oi miten ihana asu, etkä muuten näytä ollenkaan lakanalta :)!

  VastaaPoista
 2. Hienot on rimpsut ja käy noiden rouheiden saappaiden kanssa hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Juuri siinä se taitaakin olla juttu, että tuohon rimpsuun ihastuin, kun heti kuvittelin sen maihareiden, prätkäsaappaiden tms kaveriksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Ehkä se sitten oli vain litistetty olotila, joka sai fiiliksen lakanamaisen kalpeaksi :)

  VastaaPoista
 5. Tollaset oli mun lempisaappaat viime vuonna... *syvä, itkua vavahteleva huokaus*

  Mistään en koskaan en ikinä tuu enää löytään vastaavia niin halvalla! Mutta pitäisikö nyt reipastua ja miettiä kiitosaiheita välillä, esim. kaivosmiesten esiinnostoa, ensilunta...?

  Ei. Mä sytytän kynttilän saapas-vainaille.

  VastaaPoista
 6. No voi ei! Mistä löysit edesmenneet saappaat? Nämä ovat jo neljän vuoden takainen Zara-hankinta, ja kieltämättä vain paranevat käytössä, ihan alkuun hankasivat kantapäästä muistaakseni. Eli kyllä sulle vielä hyvät löytyy, se vain saattaa vaatia muutaman rakon :)

  VastaaPoista
 7. Musta sä oot kyllä edelleen tosi kaunis :) Ihanat saappaat, täydelliset klassikot!

  VastaaPoista
 8. no voi hitsi, kiitos! Ja saappaat on olleet kyllä tosi hyvät, edulliset, ja alkuun aika kamalat jalassa, mutta muokkautuneet sitten mukaviksi. Joskus näinkin päin :) Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. Kehtaanko edes myöntää. Anttilasta!! Paikka, jossa olen käynyt vuoden 96 jälkeen ehkä kolme kertaa ja sitten löysin parhaat kenkäni ever. Joskus sitä yllättyy. Tänään löytyi Calvin Kleinin neopreeni sexbootsit ;) yllättävän edullisesti vielä

  VastaaPoista
 10. Joskus voi todellakin yllättävistä paikoista tehdä rakkauslöytöjä: yksi lempilaukuistani koskaan, tummansininen iso olkalaukku, oli löytö jostakin aivan hassusta nuortenvaateliikkestä, jossa myydään neonkeltaisia aurinkolaseja yms. Harmi, että meni ja hajosi ihan ennen aikojaan!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)