lauantai 30. lokakuuta 2010

Uusi työjuhta hakusessa

kuva

Rakas, vuosia hyvin palvellut 15" MacBook Proni alkaa osoittaa eläkehalukkuutta entistä voimakkaammin elkein. Haikein mielin on todettava, että ei muu auta, kuin hankkia uusi ennen katastrofia. Nykykoneeni on tehnyt pitkän uran, sillä ennen siirtymistä vapaa-ajan käyttöön se toimi työkoneenani, kunnes liisariajan päätyttyä lunastin sen pientä korvausta vastaan. Samanlainen erinomaiseksi havaittu 15" kaveri on muuten  nytkin työkäytössä.

Koska kotikonekin reissaa aika paljon mukanani, päädyin haaveksimaan kevyemmästä eli pari tuumaa pienemmästä koneesta. Ensin ajatuksissani oli huomattavasti kevyempi MacBook Air,  tarkemmalla tutustumisella selvisi, että Airista puuttuu riittävä potku, ja potkun lisäksi sekä DVD-asema että tarpeellinen määrä USB-portteja, käännyin takaisin Pro-mallien suuntaan.

Kunhan siis kullanväriseen possuuni kertyy riittävästi roposia, kannan kotiin tämän:

redesigned20090828

13" MacBook Pro, sopivilla sisuskaluilla varustettuna. Saapa nähdä, miten silmä tottuu hitusen hitaampaan prosessoriin, kun tähän saakka on käytössä ollut huippuunsa viritetty peli!

8 kommenttia:

 1. Mulla on juurikin kyseinen Macbook pro 13'' ja olen kyllä tykännyt valtavasti. Aiemmin ollut pc koneita mutta tämä eka mäkki ja olen kyllä ihastunut :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kone, en vaihtaisi enää omppua pois:)
  Huida

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, tykkään niin!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kuulla :) Mulla on ollut mäkki käytössä jo vuosia, ja yhä edelleen olen kovasti ihastunut! Siinä siis rakkaus, joka kestää ja vahvistuu vaan!

  VastaaPoista
 5. Ostin juuri samaisen koneen ja hyvin pyyhkii!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin macit käytössä. :-) MacBook Pro on ollut jo jonkin aikaa ja viime viikolla kotiutui uusi iMac olkkarin nurkkaan (kun pöytä-PC lähti pois työpaikan vaihdoksen myötä). Ollaan ihan Mac-huumassa! Minun pitäisi hommata vielä iPhone, mutta odottelen, että vanha kytky umpeutuu...

  VastaaPoista
 7. Hyvähyvähyvä! Olen kyllä tosi tyytyväinen nykyiseen, joten uusi malli ei voi mennä ainakaan kovin paljon metsään :)

  VastaaPoista
 8. Hahaa, ihan sama viritys meilläkin, parhaimmillaan olkkarissa nököttää kolme MacBook Prota ja yksi iMac sekä kaksin kappalein iPhoneja. Että voisi melkein puhua pienoisesta uskonlahkosta omenan ympärillä meidän perheessä. Lienee meidän molempien työ-alan tuomaa tämä omppufanitus :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)