tiistai 5. lokakuuta 2010

Viikonlopun väri: harmaa

sunnuntaina

Sunnuntain väri oli siis harmaa. Lauantaina olin muiden Indiedaysin tyttöjen ja poikien kanssa Voicen muotiviikoilla Kaapelitehtaalla, mutta koska oma kamerani sanoi sopimuksen irti hoohetkellä, jäin nuolemaan näppejäni näytös- ja muiden äksönkuvien suhteen. Onneksi niitä ovat esitelleet kertakaikkisen antoisasti muut kaverit. Esittelenkin siis tässä jotain ihan muuta, nimittäin lempparipaitani, Lontoon reissulta COS:ista mukaan tarttuneen hiihtäjämiespaidan. Collegelta näyttävä pusero on itseasiassa kashmiria, ja aivan suloisen pehmeä. Ihan parasta siinä ovat kuitenkin ylipitkät, peukkuaukolla varustetut hihat! Pois alta risut ja männynkävyt, latu kutsuu!

sunnuntaina1Päivä-nasuna hiihtovaatteen ikisen vanhat Acnen lempparifarkut ja rönttötennarit. Kuvassa pystyyn nukahtaneena, ilmeisesti, kaikki hauskuus vaati veronsa. Ei vanha jaksa enää valvoa :)


21 kommenttia:

 1. Paita näyttää just sellaiselta maailman pefmeimmältä mukavuusvaatteelta. Plussaa peukkuaukoista! ;D

  VastaaPoista
 2. Hassu sattuma; mulla on meinaan juuri sama paita päällä nyt. On kyllä lämmin. :-)

  VastaaPoista
 3. Täydellinen pusero! Haluaaaaaaaa!!!!!

  VastaaPoista
 4. nuo farkut näyttää kyllä tosi hyviltä! ihmekään, jos on lempifarkut.

  VastaaPoista
 5. On synti, häpeä ja suuri murhe, että COSin tuotteita ei saa Suomesta eikä tilattua Suomeen (muuten kuin miehen matkalaukussa työmatkoilta).. Tykkää paidasta kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana asu, mukavan ja pehmeän oloinen; farkkuja myöten!

  VastaaPoista
 7. Mun kotikaupungissa on COS, mutta en ikinä oikein löydä sieltä mitään - ei ole ehkä ihan minun tyyliäni, mutta pitäisi vaan katsella tarkemmin. Mies sen sijaan on ostanut sieltä vaikka kuinka monia vaatteita.

  VastaaPoista
 8. Hihii, oli fantsuu ja oot kyllä niin hauska! Vieläkin hihittelen sitä taksimatkaa... "Ei me muuten olla malleja..." ;)

  VastaaPoista
 9. Hihihi, no aattelin vaan tehdä sen selväksi, kun hän ihan selvästi niin ajatteli ja oli kovin hurmautunut :D Mutta arvaa, hauskan viikonlopun tyhmä loppu, sain taas flunssan. Ihan mälsää!

  VastaaPoista
 10. Mulle käy COS:in kanssa aina niin, että ensin näyttää, että plaah tällä kertaa täällä ei ole mittään, mutta sitten yhtäkkiä sieltä tekeekin vaikka mitä löytöjä! Kumma juttu!

  VastaaPoista
 11. No niin just! Ihan supertyhmää! Sama juttu, kuin Zaran nettikaupan kanssa, murrr noille!

  VastaaPoista
 12. Eiks! Tykkään ihan hurjana!

  VastaaPoista
 13. Kiitos :) Tämä on tällainen ajaton kotikolon kömpimisasu :)

  VastaaPoista
 14. Hihii, sulla on valtavan hyvä maku ;) Ei pääse kyllä viluttamaan, ja siksikin kiva, että on tosi lämmin, mutta ei tukalan paksu, mahtuu siis hyvin takin kuin takin alle

  VastaaPoista
 15. Ihan parhaat farkut on sellaiset, jotka on omaan takalistoon vuosien myötä venähtäneen :) Menee kyllä heti polvipusseille ja virahtaa, mutta siitä viis :)

  VastaaPoista
 16. Se on just tuollainen kuin sanoit :) Ja peukkuhommat on mun heikkous, viimein löytyi oma tällainen:)

  VastaaPoista
 17. Eiks oo! Ihme löytö! Mutta täytyy sanoa, että koska on tuota herkkää kashmiria, alkaa jo pikkuisen nyppyyntyä, vaikka käyttöä on ollut vasta joku 5 kertaa. Snif.

  VastaaPoista
 18. Näyttääpäs kivalta puserolta! Kävin tänään COSissa kattelemassa tota ja paria muuta puseroa. Mitä kokoa toi sun puseros on, kun se näyttää niin kivan väljältä? COSin Oxford St:n liikkeessä oli vaan kokoja S, M ja L jäljellä ja niin hirvee ryysis etten päässy kokeilemaan kyseistä puseroa.

  VastaaPoista
 19. Kiitos! Omani on kokoa S, ja sitä kokoa käytän paidoissa yleensäkin, eli vastaa siis hyvin kokoaan :) -minustakin tässä on kiva leikkaus, kun juuri on sopivista paikoista (=mahasta) väljä, mutta hihoista aika napakka. Suosittelen kyllä, on kiva päällä, joskin materiaali on aika arkaa, eli ihan hirveästi ei kestä pesuja, mikä on tosi harmi!

  VastaaPoista
 20. hei saako speksejä sun farkuista ;) eli mikä malli.... ja onko normit tuumiltaan? pitäis investoida ekoihin acnen farkkuihin, enkä pääse ite koittamaan..

  VastaaPoista
 21. Nuo farkut ovat niin vanhat, että kyseistä mallia ei enää tehdä :( -mutta ylipäänsä Acnen farkut vastaavat mielestäni normaalia mitoitusta, vaihtelua syntyy sitten eri mallien välillä. Omieni tuumat vaihteevat 27 ja 28 välillä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)