perjantai 12. marraskuuta 2010

Hupututtais

Olen pipotyttö. Pipo sujahtaa päähän välittömästi, kun mittari näyttää kymmenen astetta tai alle. Huonona puolena tästä seuraa se, että etenkin ponnarikampaukset saavat pään näyttämään kyborgiselta, ja jos tukkaa on koettanut vähän asetella tavallista kauniimmin aamulla, töissä kun nappaa pipan pois päästä, ei enää voida puhua kampauksesta vaan kasasta.

img_9354Kuva: Oak NYCHiffasin, että hommaan voisi olla ratkaisuna kunnon huppu! Ei kauluri, vaan HUPPU. Lämmittää edelleen, mutta jättää tukalle ja ajatuksille tukevammin tilaa. Tahtoohaluaa. Ja naurattaakin. Ankeuttajameininki, sanoisin. Tahtoo silti.

14 kommenttia:

 1. Kun vähän aikaa sitten kirjoitit neulomisesta, niin tossahan ois superhelppo homma. Korkeavuorenkadulla on Menitan liike ja se on ihana kuin karkkikauppa. Sinne ostoksille ja neulomaan

  VastaaPoista
 2. No näinhän se olisi. Ainoa este onkin oikeastaan totaalinen ajan puute! Mistähän kaupasta sitä saisi lisää :)

  VastaaPoista
 3. Toi muistuttaa malliltaan mun viime talvena neulomaa ympyrähuivia josta tuli aikas iso :)) Mutta sitä tuli käytettyä paljon ja myös huppuna, kätevä. Ei tosin oikein mihinkään fiinimpään takkiin yhdistettynä.

  Noin yleisesti en ole mitenkään ihastunut ympyrähuiveihin ja en sellaisia omistakaan. Jotenkin mua häiritsee päätön huivi. Ja sekin häiritsee kun niitä on vähän liikaa. Haaveilen jostain ylellisestä mustasta perinteisestä huivista. Josko Luiskalla olisi sopiva...

  VastaaPoista
 4. Ostin viime talvena Acnen mustan huppuhuivin, mutta se oli käytössä hankala. Piti jotenkin tasapainotella päätään, että sen sai pysymään haluamassaan kohdassa eikä se luiskahda "taaksepäin", vähän vaikee selittää... :) Eikä se mun mielestä erityisen lämmin ole, koska se on noin väljä. Mutta asusteena menee kaulan ympärillä roikkuen ja voihan sen sitten tarpeen vaatiessa nostaa pään päällekin, jos tarvitsee lisälämmikettä.

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä irtohuppu on hankala käytössä. Olen kokeillut sitä, mutta se ei tahdo millään pysyä. Lisäksi se tahtoo hangata ja pörröttää hiuksia. Joten kuljen tukka littanassa pipo päässä. Keväisin ja syksyisin mulla on ohut, väljä ja pehmeä baskerin tapainen pipo, joka ei litistä tukkaa.

  VastaaPoista
 6. Heh, mä tein tällaisen pari viikkoa sitten. Oon niin laiska blogaamaan etten ole saanut sinne näytille, mut voisin huomenna laittaa kuvaa jos joku (sä?) ohjeen haluaa, superiisi on meinaan!

  VastaaPoista
 7. Olen itsekin pipotyttö! Inhoan kylmää, joten mielummin käärin itseni untuvatakkiin ja ja pipoon, kuin kärsin kylmästä :)

  VastaaPoista
 8. No joo tosiaan, ei ehkä fiinimmässä yhteydessä sovi -tosin just silloin pitäisi ehkä eniten olla se tukka kuosissa :) Ja mulla ei kanssa oo yhtään ympyrähuivia, olin jo aikeissa hankkia, mutta lapatossuna en saanut aikaiseksi. En ole luiskojan päässyt edes hiplaamaan, mutta voisinpa kuvitella, että sieltä jos jotain löytyisi ihana! Itse haaveilen A Wangin kashmir-huivista, mutta tuskinpa tulee sitäkään hankittua. Olen niin iloinen tästä siskoltasi saamastani (siis joka on nytkin kaulassa:) toisesta leosta :)

  VastaaPoista
 9. Ai hitsi, ymmärrän tuon. Kuulostaapa hankalalta,ja ainakin kuvan hupussa olisi varmasti sama ongelma. Edestäpäin tuullessa tuo ei kyllä lämmittäisi korvia. Ehkä töissä sisällä sitten huputtelisin, kun on niin hempskatin kylmä toimistolla!

  VastaaPoista
 10. No jopas, en tuollaisia osannut edes ajatella. Kuulostaa kyllä hankalalta. Eli ei tämä nyt sittenkään taida olla vastaus propleemiini. Hyvä kun valaisit! Ja kun kunnon pakkaset tulee, heitän päähän Canada Goosen jättihupun, joka kyllä pesee kaikki omat päähineeni mennen tullen :)

  VastaaPoista
 11. Sama täällä! Lämmin ennen kaikkea, ja lämpimyys tyylin edelle, aina :)

  VastaaPoista
 12. Hei tosiaankin kiinnostaa -menikö kuinka hirviästi lankaa? En ehkä esim. kuvan hupun hinnalla suostuisi mitään tilaamaan (jotakin 130 dollaria+postikulut yms) mutta josko itse sellaisen saisi taiteltua :) Tuun kurkkimaan pian!

  VastaaPoista
 13. Nyt olis hupun ohjeet esillä blogissani :) Kuva vaan on mulla huonohko, kun en ehtinyt ottaa kuvaa päässä ennen kuin akku simahti kamerasta.

  VastaaPoista
 14. Jee, kävin katsomassa, superhieno! Tuli neulomuskutkutus :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)