tiistai 9. marraskuuta 2010

Kaksi paria Vanseja uunista ulos

Vinkkinä lapsukaisten äideille: kannattaa silloin tällöin kurkistaa Asoksen Outlet-osiota myös lasten puolelta. Olen ostanut sieltä erityisesti kenkiä: Crocseja, Shepherds-merkkiset "UGG:it" sekä Vansin ja Supergan tennareita kun edelliset vastaavat ovat käyneet pieneksi. Valikoima vaihtelee, mutta ainakin alennusmyyntien päätyttyä se on yleensä varsin oiva.

_MG_6550Lapsen koipi mataa ja venyyyyy maata pitkin saavuttaen senttejä tasaisen varmasti, ja suurempia saa olla ostamassa ällistyttävän usein.

Tämänikäisen lapsen kengät eivät eivät juuri serkulta toiselle, tai ainakin meidän terminatoretten yleismiesjantuskengät kuluvat ahkerassa käytössä likimain loppuun. Kumppareita tai hippailukenkiä lukuunottamatta tietty. Ja se kasvuvauhti: meillä on menossa syksyn aikana jo KOLMAS koko kengissä. Jospa se nyt hidastuisi hetkiseksi!

Asiansa osaava ja sille omistautuva visualisti työssään:

_MG_6558

_MG_6577

_MG_6556

12 kommenttia:

 1. Meidän sällillä oli kesällä käytössä tuommoiset mustavalkoruudulliset tarra-Vansit ja olivat meidän kaikkien suosikit. Muutenkin tykkään Vanseista, täytyy käydä vilkasemassa Asos jos löytyisi halvalla pari ens kesäksikin! =)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu meilläkin! Olisin ostanut uudet mustat, mutta just nyt oli tarjolla vain vaaleanpunaisia :)

  VastaaPoista
 3. Ai niin ja ostin sen kasmirvillatakin, sinisenä. Mainio!

  VastaaPoista
 4. Onkohan noi hyväksi pienille jaloille? Ainakaan aikuisten vastaavat ei ole kai mitenkään muotoiltu..? Jotenkin vaikeeta, kun hienoja ja jaloille hyviä kenkiä on niin vaikea löytää. Olen sit tyytynyt vaatimattomampiin, korvaan puutteen kivoilla vaatteilla :)

  VastaaPoista
 5. Lapsen kengät ovat viimeinen asia missä säästää! Onneksi et sitä teekään. Hyvät kävelykengät olla pitää, ei siskon/veljen/serkun vanhat. Lapselle tulee helposti jalkaterän virheasentoja ja hyvät, tukevat kengät (erityisesti pohja, ns. kantakuppi ja kantapään takana oleva osa) ehkäisevät niitä. Jos on pakko säästää jostain (enkä nyt tarkoita sinua :)), kierrättäkää mieluummin vaatteita tai muita tarvikkeita.

  VastaaPoista
 6. Kivoi! Minulla on suunnilleen samanikäinen tyttö. Olen ihan ihmetellyt, kuinka koko syksy ollaan menty samoilla kengillä. Ikään kuin jalkaterät eivät olisi yhtään kasvaneet. Outoa. Ollaan kyllä ostettu aina vähän isoja kenkiä, joissa on ollut kasvunvaraa, joten en ehkä vaan oo huomannut koon vaihtumista. Joululomalla varmaan teen kenkäostoksia, joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin tuli ihan hurja kasvuhumpsahdus nyt syksyllä! Eli saattaa olla teilläkin luvassa -ei näitä oikein tosiaankaan osaa ennustella. Itse olen ostanut kengät n. 1,5 cm tilalla, ja sekin on käynyt yllättävän nopsaan nyt ahtaaksi. Kannattaa mittailla muuten jalka ihan viivottimella (kaikki varpaat suorana piirtää kuva paperille ja varpaan kärjestä kantaan mitta, siinä saattaa ällistyä muutosvauhdista :)

  VastaaPoista
 8. Nyt menee kysymykseni kylla pahasti ohi aiheen, sillä tarvitsisin pikkasen tietoa nettiostamisesta USAsta. Olen huomannut, että olet sieltä tilannut ainakin vaatetta. Jouduitko maksamaan tullia/veroa tms? Tulivatko tilauksesi suht nopeasti? Tilasitko postitse vai muuta kautta? Entä maksaminen, itse ajattelen Visaa, en tahdo PayPalia? Mulla olis kiikarissa jotakin amazonista.
  Sorry että vaivaan, mutta kun ei ystäväpiirissäni ole ketään, joka olisi jenkeistä tilannut, muualta kyllä. Auta, please :)

  VastaaPoista
 9. heippahei, juu, olen tilannut, erityisesti siis vaatteita. verot napsahtivat maksettavaksi myös, tulleja ei, koska summa jäi alle 150€:n (verot joutuu maksamaan jo yli 43 euron ostoksista) tosin edellisen kerran tilasin ShopBopista, jossa ne laskutetaan jo tilauksen teon yhteydessä, joka on kivempi juttu kuin arpoa summien kanssa tullipostissa. Amazonista tilaan UK-sivulta, niin säästyy noilta riesoilta ;) Maksan aina Visalla, vain eBayssä käytän Paypalia, itsekin tykkään enemmän visailusta jostain syystä. Olikos tästä apua?

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Oli apua. Menenkin tästä Amazonin UK-sivuille, josko siellä olisi haluamani. Ellei niin sitten jenkkisivuille.

  VastaaPoista
 11. Minä tilailen kirjoja jenkki-Amazonista, ihan hyvin mennyt. Tilaan vain alle 40 e ostoksia, niin ei tarvitse pelätä veroja...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)