tiistai 9. marraskuuta 2010

katrihelena

Tämän värinen villis minulle kiitos. Ehtana villana  ja ylipitkillä hihoilla. Vajaamittaisilla tulisi kuitenkin vilu.

IMG_7624

Kuvan paita Zarasta, ja suunnilleen fifty-fifty villaa ja akryyliä. Voi että kun kutitti. Hö.

10 kommenttia:

 1. Väri todella sopii sulle! Korostaa ihanasti sun silmiä :)

  VastaaPoista
 2. minulla on tuo kyseinen villis mutta punaisena :-) ja rakastan sen lyhyitä hihoja ylikaiken! tuo sininenkin kovasti houkutteli, kun bongasin sen - taidan silti vain ihastella punaista pahoilaistani ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä.Tuo sininen pukisi sua:)
  Mutta yök matskulle ja alimittasille hihoille:(
  Mulla ainakin pitää olla hihoissa(ja valitettavasti myös lahkeissa)pituutta,tiiä sitten mikä lapsuuden trauma?

  VastaaPoista
 4. Heippa, toivoisin todella, että vastaisit tähän kysymykseeni.. Kirjoitit Nycin postauksessa näin "Ja sen tärkeämmän mutta vähän tylsemmän hankinnan tein myös, eli uuden akun MacBook Prohoni.".. Itselläni on perus macbookki, ja akku tooooodellla kuollut.. Saako uuden akun ostettua ihan noin vain, vai pitääkö kannettava viedä sinne huoltoon ja he vaihtavat sen? Mitä hintaluokkaa uusi akku oli?

  VastaaPoista
 5. Juu, voit ostaa sen ihan liikkeestä, ja napsauttaa itse kiinni -ihan kuin puhelimessa :) Maksoin akusta reilut 100 dollaria, suomen hinnat pitäisi löytyä applen sivuilta, kun menet apple.fi-osoitteen kautta. Veikkaisin jotain 130 euroa tms, mutta hintaa en harmi kyllä tiedä. Ja muuten, verkkokauppa.comistakin varmasti löytyy, ehkä halvemmallakin :)

  VastaaPoista
 6. Haa, hienoa, kiitos! Ei kun sen takia kyselin, kun olen itsekin tammikuussa menossa Nyciin, ja kävin kampin applen liikeessä ja akun vaihto oli jotain 150e paikkeilla ja sain sen käsityksen, että vain he voivat vaihtaa uuden akun. Mutta täytyypä mennä Sohon Apple storeen pähyilemään uutta akkua 8)

  VastaaPoista
 7. Joo, kerro jos löydät jostain! Mäkin rakastan tuota väriä, mutta tuollaisia hyvää sinistä harvemmin löytää kaupoista. Mikähän siinä on, että enimmäkseen tarjolla on kylmää vaaleansinistä ja tummaa sinistä :/

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti palaan asiaan jos herkku löytyy!

  VastaaPoista
 9. Kannattaa kurkata vielä tuo hinta jenkkiapplesivuilta, etten nyt ihan väärin olisi muistanut :) Sieltä sen tosiaan itse roudasin, ei siinä hirveästi voittanut, mutta tulipa mieleen reissun päällä ollessa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)