perjantai 26. marraskuuta 2010

Madewell

J Crewn pikkusisar Madewell on jotenkin päässyt livahtamaan ohi vaatetutkani. Ja harmi se on, sillä tarkempi tutustuminen osoitti, että merkkihän tarjoaa vaikka mitä nättiä ja näppärää arkipukeutumiseen! Vai mitä tuumaatte tuosta sähkönsinisestä silkkipuserosta tai paksusta, kirkkaanpunaisesta neuletakista?

sinipunapaita

En laittaisi pahakseni myöskään tuota khakinväristä parkaa tuossa alla tai napakoita ja simppeleitä nahkamaihareita. Mmm-m. Kaikenlaista kivaa.

accessories

Tuon harmaan pipon voisin vetäistä tältä istumalta korvilleni, sen verran ikävästi kylmä talvi-ilma puhisee korvaan ilmanvaihtokanavasta. Hrrrr. Onneksi patterit kohisevat vallan lupaavasti, eiköhän tästä vielä oiva ja lämmin pesäkolo tule. Sitä odotellessa täytyy kyllä suunnata kuumaan suinkuun lämmittelemään.

PS. Madewellin verkkokaupasta tilauksia ei vielä toimiteta Suomeen, mutta Shopbopilla on jonkinsortin edustus valikoimissaan. Hintatasoltaan vaatteet ovat hitusen edullisempia kuin JCrew, eli jonkin verran Zaran hintatasoa kalliimpia.

7 kommenttia:

 1. kiitos loistavasta vinkistä! multakin on mennyt toi ihan ohi...

  VastaaPoista
 2. Oi, tuo parka on aivan ihana, mutta kokoja vain XL jäljellä. Oisko sulla vinkkejä mistä löytäisin kivan paran ja mieluusti mustan? Pistäydyin Zarassa ja Henkassa, mutta sieltä vedin vesiperät.

  VastaaPoista
 3. Hei toi punanen neuletaki on tosi makee! Kerro heti jos hankit sen, silla itseani hieman houkuttaa tilata se :)

  xxx

  VastaaPoista
 4. En ollutkaan kuullut koko merkistä, kivoilta näyttävät.
  Bongasin muuten eilen Zarasta punaiset housut farkut :)

  VastaaPoista
 5. tuon silkkipaidan ottaisin enemmän kuin mielelläni! pitkään nimittäin etsinyt sinistä puseroa :) Ja tuo punainen neulekkin houkuttelee. nam.

  VastaaPoista
 6. Oiii, näyttävät ihan sun vaatekaapista löytyviltä :)) Varsinkin ylärivin sininen ja punainen, ne näen jo silmissäni sun päällä! Kivaa viikonloppua ihana!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)