perjantai 19. marraskuuta 2010

Miestä lämmittää

Rakas aviomieheni on etsinyt "sitä täydellistä talvitakkia" ehkä viisi vuotta. Eikä ole ihan helppoa ollut makutuomarillakaan, sen voin kertoa... Kerran se jo löytyi, mutta pihiys iski, ja sitten olikin jo taas myöhäistä.

121219_a-1Nyt on mies iloinen, sillä parin päivän päästä saapuu se kuulemma kaikkein paras takki ikinä. Parajumpers Kodiak Parka, ja sinisenä, tietty. Ja viimein loppunee vilutus.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti on toiveiden täyttymys! Ystävälläni on ko. takki eikä ole ollut tyytyväinen laatuun jos verrataan Canada Gooseen tai Peakin takkeihin, ottaen huomioon PJK:n hinnan. Hyvän näköinen sen on. (:

  VastaaPoista
 2. Heiii mistäs tilasitte uusen kaverin?

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti on mieleinen käytössä. Ystävälläni on samainen takki ja on ollut pettynyt laatuun, suhteessa Canada Goosen ja Peakin vastaaviin, PJK:n hinta on kuitenkin suht korkea. Mallihan on tyylikäs ja ajaton sinällään. (:

  VastaaPoista
 4. Meillä sama prosessi, ja koko syksyn kestänyt takinetsintä päättyi mustaan versioon jo ruskeana omistamasta Hilfigeristä :) miehet!

  Seuraavaks meitsille uusi palttoo.

  VastaaPoista
 5. Mikä ihme se olikaan, joku Bazaar-jotakin -löytyi, kun haeskelin takin nimellä!

  VastaaPoista
 6. Ainakin noin niinkuis hiplailun perusteella on kovin tyytyväinen. Tässä asiassa taisi leikkaus painaa vaakakuppia hiukan vielä viimoisenpäälle-laatua enemmänkin, tuollainen "slim fit" jos untsikoista koskaan voi niin sanoa kun oli haussa :)

  VastaaPoista
 7. Haha, tosiaankin! Mutta miksipäs sitä hyvästä luopuisi! Tsemppiä oman metsästykseen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)