tiistai 16. marraskuuta 2010

Nuutunut kesä/ A.Wang 2011

Surffailin siellä sun täällä, muunmuassa Alexander Wangin sivuilla. Ensi kesän resort- ja spring-kokoelmat olivat ilmestyneet sinne, ja ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa olin lempparisuunnittelijani tuotoksiin ehkä hitusen pettynyt. Odotukset oli korkealla. Poimin kollaasiin mielestäni parhaimmat kokonaisuudet, kaikkinensa meininki oli jotenkin nuupahtanutta, noin omaan makuuni. -Oli nude väripaletti sitten miten trendikäs tahansa. Collaripöksyihin ja riittävän pitkiin hihoihin mallistoissa voi sentään aina luottaa ;)

awan2011Mitäs tuumitte?

awanresort

5 kommenttia:

 1. Totta puhut. Aika tylsää. Liiankin tavallista omaan makuuni. Olisin kaivannut jotain räväkkyyttä, ja jos vaikka nyt pystyttäisiin tuossa muoti-nudessa, niin voi kain niitä leikkauksia silti tehdä rajummin? Sitä Jotain puuttui joka tapauksessa.

  ♥ Henriikka

  VastaaPoista
 2. Nuupahtanutta ja mielikuvituksetonta peruskauraa, kyllä. Minimalismin paluu? Nämä kuvat ovat tosin ainoat, jotka olen mallistosta nähnyt...

  VastaaPoista
 3. seikkailin itsekkin katselemassa kyseisiä mallistoja ja päädyin vähän samoihin fiiliksiin: tavanomaista ja hieman tylsää. odotin jotain upeampaa :) mutta löytyi noistakin muutamia onnistuneita kokonaisuuksia ja plussaa ihanista väreistä!

  VastaaPoista
 4. Näinpä! ja tosiaan noissa valikoimissani oli muutama aika kiva, mutta kokonaisuus oli kyllä vähän pettymys odotuksiin nähden.

  VastaaPoista
 5. Sinäpä sen sanoit, Se Salaperäinen Jokin ei nyt vaan ollut kotona. Hö.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)