tiistai 2. marraskuuta 2010

Ohi män!

Fiilistelin jokin aika sitten niitten punaisten nahkahousujen perään. Ja farkutkin kelpaisi paremman puutteessa. Mieluiten lyhyehköllä niukalla lahkeella.

Tänään löytyi ohikäyskennellessä Asokselta:

punapoksytpsd

Parturoin lapsen ja *puffff* -muutamainen muukin oli bongannut nuo. Sinne män. Niin tyypillistä.

edit// Kas, ilmestyikin yksi pari takaisin. Hmm.

10 kommenttia:

 1. No niin tuumin -ei ihan ihontiukka mutta kuitenkin niukka. Ja lahkeen mitta toimii korkkareissa, saappaissa ja nilkkureissa.

  VastaaPoista
 2. Jos mulla olis sun koivet, niin tilaisin oitis!

  VastaaPoista
 3. Ihanat housut! Mutta ne eivat ole punaiset vaan tumman pinkit...Asos kuvassa punaiset-Reissin kotisivuilla pinkit/violetit.

  VastaaPoista
 4. Oon kyylännyt kans punaisia farkkuja, mutta jo kaksista löytämistäni on oma koko ollut loppu. Ärsyttävää mutta tyypillistä, kun on kyse tämän hetken villityksestä... Punainen on itselleni ollut mieleinen väri pitkään, eli uskoisin käyttäväni pöksyjä kuumimman punakuumeen laskettuakin.

  Nyt tuli mieleen entiseltä poikaystävältä perityt punaiset vakosamettihousut... ne eivät kyllä olleet pillit, mutta voisi niitä ehkä ajatella kaventavansa. HMMM! (Löytäisinköhän ne viikonloppuna jostain niistä miljoonasta pahvilaatikosta...)

  VastaaPoista
 5. Juu, magenta eli syklaami/tumma pinkki juurikin. Näytti videolla mielestäni kivalta!

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Ihanna blogi, olen seuraillut jo jonkin aikaa :) Punaiset pöksyt ovat tällä hetkellä kyllä kivat, mutta itse kun omaistan jo sellaiset, ovat ne harmistuksekseni jääneet täysin käyttämättä... Niitä vain jotenkin hurjan vaikea yhdistää muuhun asuun, kun tuntuu että muuten mustan asun kanssa näyttävät hölmöiltä ja muihin väreihin kirkkaan punaiset housuni eivät oikein istu... :/ Tai sitten alaosassa neutraalimpiin väreihin tottuneena olen liian "ahdasmielinen"... :D

  Mikäli löydät kivat housut itsellesi, olisinkin iloinen jos laittaisit vähän postauksia erilaisten yhdistelmien kanssa. Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 7. No hitsi, mitäs me sulle keksittäisiin housujen kaveriksi! Itse ajattelin yhdistellä niitä mustaan, ja katsotaan nyt, millaiseksi väri osoittautuu, jos toimisi beigen kanssa. Myös harmaa kollari tullee olemaan kaverina :) Mutta lupaan laittaa kuvia sitten, jos pöksyt jää kotiin!

  VastaaPoista
 8. hih, nää on kyllä välillä vähän turhanmoiset koipeloiset, vääränlaista pussitusta siellä täällä. Mutta pidetäänpä peukkuja että nämä natsaa :)

  VastaaPoista
 9. Just niin, ärsyttävää, mutta tyypillistä. Mulla on ollut monen vuoden tauko punaisessa, kyllästin itseni sillä opiskeluaikoina, ja muistan pesseeni liki yhtä paljon "punakoneellisia" kuin mustaa pyykkiä. Ja voi video, vakosammarit kavennettuina kuulostaa ihan mahtikselta! Go For It, sanon minä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)